Loop je vast in het leven? 

 We zijn er graag voor je! 

We lopen allemaal nu en dan vast in het leven en worden geregeld belemmerd door hindernissen op ons pad. In therapie willen we diepgaand werken en samen met jou uitzoeken hoe je met de obstakels op jouw pad kan omgaan. We willen je terug in je kracht zetten.

 

Samen met ons team van psychologen onderzoek je welke richting je uit wilt en neem je lastige gedachten, gevoelens en gedragspatronen onder de loep. Samen zorgen we ervoor dat je terug stappen kan zetten in de richting die voor jou als juist voelt.

Therapie in Hasselt

 

Bij Anthentiek te Hasselt, zijn we gespecialiseerd in de psychologische begeleiding van jongvolwassenen en volwassenen (vanaf 18 jaar). De thema’s waar onze psychologen en (psycho)therapeuten zich in in specialiseren zijn stress, burn-out, faalangst, perfectionisme, uitstelgedrag, gebrek aan zelfvertrouwen en gebrek aan assertiviteit.

Loop je vast in het leven maak dan een afspraak voor een eerste gesprek.

 

We helpen je graag verder.

You can’t go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending

Therapie bij Anthentiek - hoe?

Ons team van deskundige psychologen en (psycho)therapeuten gelooft sterk in een wetenschappelijk onderbouwde manier van werken. Elk van ons heeft een eigen, toch complementaire specialisatie (systeemtherapie, gedragstherapie…). We zijn allemaal geschoold in ACT en geloven sterk in technieken uit de positieve psychologie, compassion-focused therapy en mindfulness. Bovenal hanteren we allemaal een warme, persoonlijke manier van werken opdat jij je gehoord en gesteund voelt, gedurende je hele traject.

Overige
Therapie bij Anthentiek - prijs?

Voel jij dat je vastloopt in het leven? Contacteer ons dan voor een eerste afspraak. Je bent meer als welkom in onze gezellige groepspraktijk te Hasselt. De kostprijs van een therapiesessie bij Anthentiek is 60 euro voor 50 min.

Lees meer over therapeutische thema's in onze blogs

Cliënten over therapie trajecten bij Anthentiek

Ik ben heel blij dat we de coachingsessies gewoon verder kunnen blijven doen via Skype.

Het voelde heel gewoon en het deed deugd om een uurtje te babbelen met elkaar.

We moeten tijdens deze crisis op zoek gaan naar creatieve oplossingen en Ann doet dat super!

In deze moeilijke tijd waarin angst en onzekerheid een groot stuk van ons dagelijks leven beheersen, heb je soms nood aan een luisterend oor, iemand die je eventjes ondersteunt.

De drempel naar begeleiding lijkt hoog maar bij Anthentiek wordt je met een warm gevoel ontvangen.


Mijn gesprek deze week v...

allereerst kon ik er binnen korte tijdsspanne terecht. De begeleiding was zeer persoonlijk en geen vastgeroest stappenplan. Waardoor ik me ook gewardeerd voelde als persoon en geen nummertje. Dus een zeer tevreden klant.

Please reload

Psychologen met psychotherapie opleiding in de groepspraktijk Anthentiek te Hasselt

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

© 2020 Anthentiek | 0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg
Please reload