Word je belemmerd door gebrek aan zelfvertrouwen

 We zijn er graag voor je!  

Ik ben niet goed genoeg, niet slim genoeg, doe niet genoeg m’n best… We kunnen onszelf behoorlijk de put in praten. Wanneer we ons door deze zelf-kritiek laten vangen, lukt het ons vaak niet om in het leven te staan zoals we dat echt zouden willen. En jij? Welke verhalen vertel jij jezelf?

 

Zelfkritische gedachtes hebben we allemaal, in meer of mindere mate. We zijn vaak ontzettend hard voor onszelf. De vraag is vooral: wil je je hierdoor laten bepalen?  Wij gaan met jou op zoek naar manieren om ervoor te zorgen dat je je doen en laten minder hoeft af te hangen van deze negatieve gedachtes en gevoelens over jezelf.  

Zelfvertrouwen

Therapie bij gebrek aan zelfvertrouwen, voor wie?

Word jij belemmerd door een gebrek aan zelfvertrouwen? Beweeg jij niet in de richting die je zou willen telkens je gevangen wordt door negatieve gedachten over jezelf? Raak jij geregeld verlamd bij een gevoel van onzekerheid? Wil je leren hoe om te gaan met de zelfkritiek waardoor je steeds weer geplaagd wordt? 

 Neem dan contact met ons op. Wij maken er immers werk van jou dichter bij jezelf te brengen en leren je om te gaan met de belemmeringen op jouw zelfgekozen pad.

LIFE IS TOO SHORT TO SPEND IT AT WAR WITH YOURSELF

Therapie bij gebrek aan zelfvertrouwen - hoe?

Samen zoeken we uit hoe je graag in het leven zou willen staan en welke gedachten, overtuigingen en gevoelens je op dit moment weghouden van je doel. We leren je om te gaan met de belemmeringen op je pad en maken er werk van jou dichter bij je authentieke zelf te brengen.

Hoe zou jij in het leven staan als je minder bepaald zou worden door de negatieve opvattingen over jezelf?

Hoe zou het zijn als je ook oog zou hebben voor je kwaliteiten en je eigen kracht?

We gunnen je dat je vaker dicht bij jezelf kan blijven, ondanks twijfels of gevoelens van tekort komen. Onze psychologen en therapeuten werken hier graag met jou naartoe.

Therapie voor gebrek aan zelfvertrouwen bij Anthentiek - prijs?

Onze therapiesessies bij een gebrek aan zelfvertrouwen vinden plaats in onze praktijk te Hasselt. Voor therapie betaal je 60 euro voor een sessie van 50 minuten. Een afspraak maken voor een eerste gesprek kan via deze link.

Lees meer over therapeutische thema's in onze blogs

Cliënten over therapie trajecten bij Anthentiek

Ik ben heel blij dat we de coachingsessies gewoon verder kunnen blijven doen via Skype.

Het voelde heel gewoon en het deed deugd om een uurtje te babbelen met elkaar.

We moeten tijdens deze crisis op zoek gaan naar creatieve oplossingen en Ann doet dat super!

In deze moeilijke tijd waarin angst en onzekerheid een groot stuk van ons dagelijks leven beheersen, heb je soms nood aan een luisterend oor, iemand die je eventjes ondersteunt.

De drempel naar begeleiding lijkt hoog maar bij Anthentiek wordt je met een warm gevoel ontvangen.


Mijn gesprek deze week v...

allereerst kon ik er binnen korte tijdsspanne terecht. De begeleiding was zeer persoonlijk en geen vastgeroest stappenplan. Waardoor ik me ook gewardeerd voelde als persoon en geen nummertje. Dus een zeer tevreden klant.

Please reload

 Hulp bij je zelfvertrouwen door de deskundige therapeut en psycholoog van Anthentiek in Hasselt

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg