Word je belemmerd door gebrek aan zelfvertrouwen

 We zijn er graag voor je!  

Ik ben niet goed genoeg, niet slim genoeg, doe niet genoeg m’n best… We kunnen onszelf behoorlijk de put in praten. Wanneer we ons door deze zelf-kritiek laten vangen, lukt het ons vaak niet om in het leven te staan zoals we dat echt zouden willen. En jij? Welke verhalen vertel jij jezelf?

 

Zelfkritische gedachtes hebben we allemaal, in meer of mindere mate. We zijn vaak ontzettend hard voor onszelf. De vraag is vooral: wil je je hierdoor laten bepalen?  Wij gaan met jou op zoek naar manieren om ervoor te zorgen dat je je doen en laten minder hoeft af te hangen van deze negatieve gedachtes en gevoelens over jezelf.  

Zelfvertrouwen

Therapie bij gebrek aan zelfvertrouwen, voor wie?

Word jij belemmerd door een gebrek aan zelfvertrouwen? Beweeg jij niet in de richting die je zou willen telkens je gevangen wordt door negatieve gedachten over jezelf? Raak jij geregeld verlamd bij een gevoel van onzekerheid? Wil je leren hoe om te gaan met de zelfkritiek waardoor je steeds weer geplaagd wordt? 

 Neem dan contact met ons op. Wij maken er immers werk van jou dichter bij jezelf te brengen en leren je om te gaan met de belemmeringen op jouw zelfgekozen pad.

LIFE IS TOO SHORT TO SPEND IT AT WAR WITH YOURSELF

Therapie bij gebrek aan zelfvertrouwen - hoe?

Samen zoeken we uit hoe je graag in het leven zou willen staan en welke gedachten, overtuigingen en gevoelens je op dit moment weghouden van je doel. We leren je om te gaan met de belemmeringen op je pad en maken er werk van jou dichter bij je authentieke zelf te brengen.

Hoe zou jij in het leven staan als je minder bepaald zou worden door de negatieve opvattingen over jezelf?

Hoe zou het zijn als je ook oog zou hebben voor je kwaliteiten en je eigen kracht?

We gunnen je dat je vaker dicht bij jezelf kan blijven, ondanks twijfels of gevoelens van tekort komen. Onze psychologen en therapeuten werken hier graag met jou naartoe.

Therapie voor gebrek aan zelfvertrouwen bij Anthentiek - prijs?

Onze therapiesessies bij een gebrek aan zelfvertrouwen vinden plaats in onze praktijk te Hasselt. Voor therapie betaal je 60 euro voor een sessie van 50 minuten. Een afspraak maken voor een eerste gesprek kan via deze link.

Lees meer over therapeutische thema's in onze blogs

Cliënten over therapie trajecten bij Anthentiek

 Hulp bij je zelfvertrouwen door de deskundige therapeut en psycholoog van Anthentiek in Hasselt