Loop je vast in je job

 of weet je niet welke richting uit? 

Jouw loopbaan loopt natuurlijk niet in één rechte lijn van je schooltijd naar je pensioen. Onderweg kom je langs kruispunten en soms ook wel eens langs een doodlopende straat. Dat zorgt vaak voor twijfel en onzekerheid. In een loopbaanbegeleidingstraject in onze praktijk te Hasselt helpen we je helder te krijgen wat je wilt en concrete stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

Loopbaanbegeleiding in Hasselt

 

Wat jouw loopbaanvraagstuk ook is, Anthentiek ondersteunt je in elke fase van je carrière. Samen komen we er vast uit. Typische vragen voor loopbaanbegeleiding in onze groepspraktijk zijn:

  • Ik loop vast in mijn huidige loopbaan en vraag me of mijn job nog wel bij me past en wat ik anders zou kunnen doen? 

  • Ik ervaar geen voldoening meer in mijn job. Ik wil weg, maar ik weet niet hoe?

  • Ik weet niet wat mijn talenten zijn of wat me energie geeft binnen een job?

  • Ik ervaar veel stress in mijn huidige job en weet niet hoe anders?

  • Ik haal geen energie meer uit mijn huidige job en wil weten hoe dit komt en nog belangrijker, wat ik eraan kan doen.

  • Ik struggle om mijn job te combineren met mijn rol als ouder en zoek hulp bij het herstellen van mijn balans werk – privé.

  • Ik ben herstellende van een burn-out en zoek hulp bij het terug aan de slag gaan.

  • Ik doe mijn job best graag, maar ben erg benieuwd naar andere opties.

  • Ik speel met het idee om als zelfstandige aan de slag te gaan, maar weet niet of dit de beste keuze is. Ik zou hierover willen sparren met een coach.

Herken je jezelf in één van de deze situaties? Of heb je een andere vraag in verband met je werk of loopbaan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe we jouw loopbaan in de juiste richting sturen.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Loopbaanbegeleiding bij Anthentiek - hoe?

Bij Anthentiek passen we ons traject aan aan wat jij nodig hebt. We kijken samen naar jouw kwaliteiten, naar wat jou energie geeft en wat je echt belangrijk vindt en zoeken uit of je huidige job hier bij aansluit. En zo niet, welke dan wel? We bepalen samen hoe je in je job wilt staan en onderzoeken de belemmeringen op je pad om je vervolgens hiermee te leren omgaan.

 

We onderscheiden ons doordat we er bij Anthentiek bewust voor kiezen om te werken met psychologen en therapeuten die we opleiden tot loopbaancoach. Hierdoor garanderen we een wetenschappelijke, sterk mensgerichte en all-round aanpak

 

Al onze loopbaancoaches kunnen je indien nodig ook ondersteunen in een therapeutisch vervolgtraject (bij thema’s als faalangst of perfectionisme) of je de nodige vaardigheden bijbrengen in een training op maat (assertiviteit, solliciteren, burn-out preventie). Andersom kunnen we ook vertrekken vanuit een therapeutisch traject om bij de vraag “hoe terug aan de slag gaan?” over te schakelen op een loopbaantraject.

Traject in loopbaancoaching - prijs?
Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques - 10 euro / sessie

Omdat Anthentiek erkend is als gemandateerd loopbaancentrum kan je voor jouw loopbaantraject beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je voor slechts 10 euro per uur 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques (en dat check je hier) mogen we jou een gratis kennismakingsgesprek aanbieden. Neem dus snel contact op voor een eerste, vrijblijvende afspraak.

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques  - 60 euro / sessie

Heb je geen recht op loopbaancheques omdat je werkzoekend bent, nog studeert of omdat je geen 7 jaar werkervaring hebt? Ook dan kan je bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding. In dit geval bieden we ons individuele traject aan voor het reguliere tarief van 60 euro per sessie van 50 minuten. Je bent meer als welkom om samen werk te maken van een loopbaan of studiekeuze die bij je past.

Lees meer over loopbaanthema's in onze blogs

Cliënten over trajecten in loopbaanbegeleiding bij Anthentiek

De begeleiding bij Anthentiek heeft me veel inzichten gegeven en er voor gezorgd dat ik veel bewuster in mijn leven sta. | LOOPBAANBEGELEIDING HASSELT

Dankzij mijn begeleidster bij Anthentiek kreeg ik de noodzakelijke duw in de rug om een andere richting in te slaan | LOOPBAANBEGELEIDING HASSELT

De loopbaancoaching was super! De begeleiding was geweldig en heeft me meer inzichten gegeven inzake mijn loopbaan. Ik raad iedereen aan om dit te doen | LOOPBAANBEGELEIDING HASSELT

Please reload

 Contacteer ons om samen werk te maken van wat je écht wil!  

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg