Zoeken

LOOPBAANKRONKELS - GLENN BAETEN

Dag Glenn, bedankt dat ik je mocht interviewen over je loopbaan. Laten we beginnen bij het begin, dus bij je schooltijd. Hoe is die verlopen?

Ik koos voor Latijn-Wiskunde. Eigenlijk vooral omdat mijn ouders zeiden “mik maar hoog genoeg”. Ik was op dat moment serieus aan het puberen en wist niet hoe te leren. Dus het eerste jaar was geen succes. Het tweede jaar schakelde ik naar moderne, maar ook daar lag mijn focus op allesbehalve leren.


Omdat vrienden voor de kunstschool kozen, besloot ik hen in het derde jaar te volgen. Ik koos voor fotografie omdat de overige richtingen me niet lagen.


Studiekeuzebegeleiding om te kijken welke richting er bij me past in Hasselt, Studiekeuzebegeleiding in Hasselt door psychologen

Naast school was ik al vroeg bezig met zoeken naar manieren om kleine zaakjes op te zetten. Zo zette ik als puber na schooltijd een handeltje op in buxus, in guppy visjes,… Je kon het zo gek niet bedenken of ik deed het. Vanaf mijn 16de werd fotografie mijn middel om te ondernemen. Ik voelde toen al duidelijk dat ik warmer werd van het ondernemen zelf, dan van fotografie."Ik voelde toen al dat ik warm werd

van het ondernemen."