Hulp en tips nodig voor je sollicitatie? 

Tips voor een écht goede CV / motivatiebrief? 

 Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het solliciteren? Wil je je kansen om die droomjob te pakken te krijgen vergroten? Liever een praktische & volledige training ontwikkeld door onze loopbaanexpert, dan tientallen websites af te schuimen voor allerhande uiteenlopende tips? Dan is onze do-it-yourself online Sollicitatietraining vast iets voor jou! Het traject gidst je doorheen het volledige proces; van de zoektocht naar vacatures tot en met het sollicitatiegesprek. Het gehele traject kost slechts 14,95 euro! 

DIY Online Sollicitatietraining

 

Onze online sollicitatietraining biedt een antwoord op de volgende vragen:

  • Ik ben op zoek naar een job maar weet niet waar de juiste vacatures te vinden

  • Ik wil weten hoe een goed CV is opgebouwd en ontvang graag tips om mijn cv eruit te laten springen.

  • Ik wil leren hoe een sterke motivatiebrief te maken die mij onderscheidt van andere sollicitanten

  • Ik wil hulp om me klaar te stomen voor een sollicitatiegesprek

  • Ik wil mijn online zichtbaarheid vergroten voor mogelijke werkgevers & rekruters

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Hoe werkt de online sollicitatietraining?

Mogelijk ben jij de ideale kandidaat voor de droomjob die jij op het oog hebt. Het zou heel jammer zijn als je door een onvolledig en onduidelijk CV, standaard “gewone” motivatiebrief of door onvoldoende voorbereiding voor je sollicitatiegesprek die job net zou mislopen. Om je kansen te maximaliseren hebben wij als loopbaanexpert daarom deze sollicitatietraining ontwikkeld.

 

Deze training is een bundeling van best practices bij solliciteren, ervaringen uit de praktijk en input van diverse andere experten in hun vak. Doorheen 5 sessies leer je waar je overal vacatures kan vinden, hoe je een goede CV maakt, hoe je een sterke authentieke motivatiebrief schrijft die uit steekt boven de anderen, hoe je goed voorbereid bent op je sollicitatiegesprek en hoe je je online zichtbaarheid kan vergroten zodat jouw volgende werkgever je makkelijker kan vinden.

 

Het gehele traject kost 14,95 euro. Bij aankoop van dit traject krijg je toegang tot een online presentatie (slides, audiofragmenten en videos) en een e-werkboek. Dit traject kan je kopen door onderaan te klikken op 'Bestel nu'. Je krijgt vervolgens een e-mail met alle nodige info om van start te kunnen gaan.

 

Indien je voelt dat je nood hebt aan extra ondersteuning in de vorm van loopbaanbegeleiding, het laten nakijken van je CV of motivatiebrief, oefenen van een sollicitatiegesprek door rollenspelen of eender wat je kan helpen bij het binnenhalen van die droomjob, aarzel dan niet om ons te contacteren op info@anthentiek.be of door je aan te melden op onze onze aanmeldpagina.

 

Ken je trouwens ons DIY online loopbaanbegeleiding traject al? Alvorens te solliciteren is het natuurlijk belangrijk om eerst helder te hebben welke job écht bij je past. Is dit nog niet helemaal helder, kijk dan zeker eens naar onze DIY loopbaanbegeleiding of meld je aan voor loopbaanbegeleiding bij één van onze coaches.

 

Ben je klaar om je kansen bij het solliciteren te maximaliseren? Koop dan hieronder de online DIY sollicitatietraining van Anthentiek. Nadat je beneden jouw licentie hebt aangekocht krijg je meteen een automatische email met de toegang tot de cursus (presentatie & werkboek). 

Heb je nog vragen over dit online traject? Contacteer ons dan op info@anthentiek.be.

Do-it-yourself online Sollicitatietraining
Wil jij hulp bij je sollicitatieproces? Tips voor je CV / Motivatiebrief / sollicitatiegesprek? Wil je dit graag leren in een volledige en efficiënte training? Dan is onze DIY sollicitatietraining vast iets voor jou! Prijs: 14,95 euro
 

Anderen over de DIY Online Loopbaanbegeleiding

Zo het zit erop mijn DIY loopbaancoaching :) Jammer wel want het was een zeer aangenaam traject, waar zeker en vast resultaat uitgekomen is! 

Het is een zeer duidelijk traject, de cursus en de presentatie vullen elkaar goed aan. 

Ann is goed verstaanbaar in de filmpjes en is zeer aangenaam om naa...

zeer behulpzaam, zeer goede inzichten gekregen in mijn sterkte, mijn energiegever en mijn kwaliteiten

Please reload

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg