Anthentiek voor Bedrijven

 

Bij Anthentiek geloven we dat investeren in jezelf en je medewerkers loont. Jijzelf en je medewerkers zijn immers je kostbaarste goed. Gemotiveerde en gelukkige medewerkers zijn productieve medewerkers.  Ze helpen je vooruit te komen met je organisatie en bieden je klanten net dat tikkeltje meer. 

 

Wij bij Anthentiek willen de betrouwbare & deskundige partner zijn voor jou en je organisatie op het gebied van allerhande loopbaangerelateerde thema’s. Denk maar aan stress, communicatie, assertiviteit, bewaren werk-privé balans, conflictbeheer, leiderschap, …

 

Betrouwbaar in die zin dat je ons steeds mag contacteren als het moeilijk loopt. We denken met je mee om door middel van coaching/training de moeilijkheden in jouw organisatie aan te pakken. Deskundig omdat we werken vanuit een sterke psychologische, wetenschappelijke invalshoek en beroep doen op ervaren coaches/trainers met een psychologische achtergrond. We geloven immers dat dit de enige manier is om duurzaam resultaat te boeken en écht verandering te bekomen!

 

We gunnen jou en je medewerkers immers dat jullie elke dag opnieuw met goesting en energie aan de slag kunnen. Omdat we begrijpen dat dat nodig is om in de wereld van vandaag het verschil te kunnen maken.

 We willen een betrouwbare & deskundige partner  zijn voor jou & jouw organisatie 

Dat hangt in de eerste plaats af van jouw organisatie en jullie unieke noden. Vertel ons waar jullie noden en pijnpunten liggen en wij vertellen je hoe we je kunnen ondersteunen! 

 

Onze waarden lopen als een rode draad door ons werk. We hechten belang aan deskundigheid, in die zin dat we kiezen voor psychologisch/ therapeutisch geschoolde medewerkers met een achtergrond in loopbaanthema’s. We streven naar warmte in onze dienstverlening. Dit opdat je voelt dat jij en je organisatie er toe doen en dat we écht naast jullie willen staan. 

 

Tot slot hopen we dat iedereen die met onze diensten in aanraking komt, voelt dat we dit alles met bakken passie doen. Passie voor jou en je medewerkers, passie voor ons vakgebied en passie voor resultaat!

Wij zorgen ervoor dat de motor van jullie organisatie, jullie mensen, goed blijft draaien!

Ons aanbod voor zelfstandigen en bedrijven

BEDRIJFSCOACHING

Bij Anthentiek zijn we gespecialiseerd in coaching bij allerhande werkgerelateerde thema’s. Misschien weet je geen blijf met de stress die je ervaart in je job, loopt de communicatie in het team niet goed, problemen met werk-privé balans, heb je last van chronisch uitstellen of doet je perfectionisme je steeds weer de das om.

 

Wij helpen je om in je job te staan zoals je dat wilt en om te gaan met de belemmeringen op je pad.

LOOPBAANBEGELEIDING

Vanuit onze jarenlange ervaring met loopbaanbegeleiding, weten we dat mensen zich als een vis in het water voelen als ze ingezet worden op hun kwaliteiten, voldoende energiegevers in hun job hebben en zich in een omgeving bevinden die aansluit bij hun waarden. Daarom brengen we in een loopbaancoachingtraject net deze 3 pijlers in kaart. Zo geven we jou als werkgever zicht op hetgeen jouw medewerker nodig heeft in zijn/haar job om optimaal te functioneren en welzijn te ervaren in zijn/haar job.

INDIVIDUELE TRAINING COMMUNICATIE

(KMO-portefeuille) 

Ben jij op zoek naar een traject op maat waarin je je communicatievaardigheden stapsgewijs versterkt? Of het nu gaat om je communicatie als leidinggevende, het communiceren in conflictsituaties of verbindend communiceren met je klanten of teamgenoten? En leer jij het liefst in een veilige 1 op 1 omgeving, met een trainer die volledig ter jouwer beschikking staat? Dan is onze training “verbindend communiceren” jou op het lijf geschreven. 

 

We beginnen met een gratis kennismakingsgesprek waar we jou communicatienoden in kaart brengen. Vervolgens stellen we je een training op maat voor.

GROEPSTRAINING

Bij Anthentiek voorzien we ook een ruim aanbod van groepstrainingen. 

Hieronder een greep uit de thema’s waarin we groepstrainingen voorzien 

  • Stress – en burn-out preventie 

  • Meer veerkracht in je job 

  • Verhogen van efficiëntie en focus in de job 

  • Re-integratie na ziekte & burn-out 

  • Loopbaancoaching voor HR-professionals 

  • Verbindend communiceren

  • Waardegericht leidinggeven

  • … 

 

Contacteer ons voor meer info zodat we een aanbod op maat kunnen uitwerken. 

ONDERZOEK & FOCUSGROEPEN

Loop jij tegen specifieke pijnpunten aan in je organisatie? Misschien loopt de communicatie niet zoals je het zou willen, merk je dat je medewerkers teveel stress ervaren of sinds een tijdje met minder goesting aan de slag zijn? 

 

Dan kan een onderzoek gecombineerd met focusgroepen een uitweg bieden. Hoe gaan we te werk? We doen een anonieme bevraging binnen jullie organisatie om meer info te krijgen over de pijnpunten die er leven. Vervolgens gaan we in focusgroepen (groepen van medewerkers) ondersteund door onze psycholoog in dialoog om de resultaten te interpreteren en aanbevelingen te verzamelen. De resultaten en aanbevelingen worden aan jullie teruggekoppeld met aanvullingen vanuit onze expertise en achtergrond zodat jullie gewapend met de nodige info en op eigen houtje jullie pijnpunten kunnen aanpakken.

Enkele succesvolle samenwerkingen

Bedrijfscoaching bij Sanimalia bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)
Groepstraining bij Tectum door psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)
Individuele training 2Pass Clinic bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg