Verbindend Communiceren

Communicatie maakt menselijke connectie mogelijk en is niet weg te denken uit ons dagelijks leven. Communicatie ligt niet alleen aan de de basis van goede werkrelaties maar staat ook centraal in de relatie met je naasten, familie of vrienden. Tegerlijktijd is communicatie niet voor iedereen even vanzelfsprekend. Als je er moeilijkheden in ondervindt, kan je dit heel wat frustraties en belemmeringen opleveren zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. 

 

In onze training “Verbindend Communiceren” werken we op basis van jouw unieke behoeften. We stellen een communicatietraining op maat voor om jouw communicatieve vaardigheden te versterken. We gunnen je immers dat je steeds weer kan communiceren op een manier waarbij je in contact staat met je eigen behoeftes en die van een ander.

Wil jij groeien in je communicatie dankzij een praktische training op maat?

Loop jij vast in het communiceren met anderen? Worstel je met je boodschap helder te formuleren? Weet je niet hoe reageren wanneer je gesprekspartner emoties laat zien? Wil je nee leren zeggen? Of weet je niet hoe je vriend(in) aan te  spreken op zijn of haar storend gedrag? Of misschien ben je wel iemand die het lastig vindt om een gesprek aan te knopen of gaande te houden?

Welke communicatieproblemen jij ook hebt, bij Anthentiek weten we er wel raad mee.

COMMUNICATE EVEN IF'S UNCOMFORTABLE OR UNEASY

Verbindend Communiceren - hoe?

Een training “verbindend communiceren” wordt telkens volledig afgestemd op jouw behoeften. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek verhelderen we jouw unieke situatie en onderzoeken we waaraan jij graag zou willen werken. Vervolgens stellen we een training op maat voor.

 

Hieronder vind je enkele voorbeelden van onderwerpen die aan bod kunnen komen binnen een training “Verbindend Communiceren”:

 

  • Verschillende communicatiestijlen ontdekken: hoe communiceer jij? En de ander?  

  • Leren hoe je feedback geeft maar ook ontvangt

  • Leren hoe een gesprek aan te gaan of gaande te houden

  • Een telefoongesprek voeren

  • Voor je eigen mening opkomen

  • Nee zeggen tegen anderen

  • Leren omgaan met moeilijke situaties: van conflict tot dialoog komen

  • Leren omgaan met heftige emoties: hoe ga je om met boosheid, frustratie en/ of teleurstelling van je gesprekspartner? 

  • Verbindende communicatie: hoe hou ik rekening met mijn eigen behoeften in de communicatie zonder die van de ander uit het oog te verliezen? 

Verbindend Communiceren - prijs?

Wil jij investeren in jezelf en je valkuilen in communicatie aanpakken? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na dit gesprek doen we je een voorstel voor een trainingsprogramma op maat. Zowel het kennismakingsgesprek als  eventuele vervolggesprekken worden ingepland op een moment dat voor jou en voor onze trainer past. Je betaalt 925 euro (incl BTW) voor een traject van 9 sessies van telkens 1 uur. De sessies vinden plaats in onze praktijk te Hasselt.

 

Inschrijven kan je door op de inschrijfknop hieronder te klikken. Bij inschrijving krijg je een bevestingsmail en nemen onze trainers z.s.m. contact met je op om je te contacteren voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaat de trainer/therapeut samen met jou na waar je noden liggen om zo te komen tot een traject op maat.

 Na inschrijving krijg je van ons per e-mail de factuur toegestuurd. Voor het BTW bedrag kan je geen susbidies aanvragen. Gelieve deze rechtstreeks aan Anthentiek te betalen met de mededeling BTW – factuur nummer. 

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg