Verbindend communiceren

Individueel traject

De kracht van verbinding 

Vind je het ook zo moeilijk om nee te zeggen als een collega je vraagt om een taak voor de zoveelste keer over te nemen? Of wanneer je leidinggevende je vraagt om dat project nog even bij je huidige takenpakket te nemen ? Weet je hoe een collega aan te spreken op zijn of haar storend gedrag? Merk je op dat je je boodschap niet kan brengen zoals je dat graag zou willen? Of dat je je mening niet durft uit te spreken tijdens die wekelijkse meetings? 

 

Is omgaan met kritiek steeds weer lastig voor je? Ga je in de verdediging, trek je juist terug of ga je in de aanval? Of merk je dat je manier van communiceren soms te direct of hard overkomt op anderen? 

 

Dan ben je bij ons aan het juiste adres en is deze training jou op het lijf geschreven. 

Hoe gaan we te werk?

Bij Anthentiek werken we elke dag aan meer welzijn binnen de werkcontext. We willen jou en/ of je medewerkers helpen om werk te maken van een open sfeer en verbindende communicatie op de werkvloer zodat je opnieuw met meer goesting aanhet werk kan zijn en blijven. 

 

Wil jij investeren in jezelf of in je medewerkers en werk maken van een constructieve manier van communiceren binnen je organisatie? Wil je ook meer aandacht hebben voor je eigen behoeften zonder die van de ander uit het oog te verliezen

In een op maat gemaakt coachingstraject willen we je de vaardigheden en de kennis bieden om je de principes van verbindende communicatie eigen te maken en ze toe te passen op de werkvloer. 

 

Want als jij op een meer open manier communiceert, meer in verbinding staat met je collega’s en durft op te komen voor je eigen mening, zullen je klanten en medewerkers het verschil merken. Wij zijn ervan overtuigd dat een team dat verbindend communiceert met elkaar en met klanten niet alleen beter voelt, maar ook leidt ook tot betere organisatieresultaten. 

In een (gratis) kennismakingsgesprek met jou of je medewerker verhelderen we jouw unieke situatie. Vervolgens stellen we een coaching traject op maat op om je opnieuw met meer verbinding op de werkvloer te laten staan, in contact met je collega’s en jezelf

Wat mag je verwachten? 

Een op maat gemaakt programma waarin we samen op pad gaan om, op een warme no-nonsense manier, om jou richting verbindende communicatie en meer assertiviteit te begeleiden. 

 

Een aantal mogelijke bouwstenen van een coachingstraject /programma: 

 

  • Inzicht krijgen in de principes en processen van verbindend communiceren

  • Verschillende communicatiestijlen ontdekken: hoe communiceer jij? en de ander?  

  • Leren hoe je feedback geeft maar ook ontvangt

  • Voor je eigen mening durven opkomen

  • Nee durven zeggen tegen anderen

  • Leren omgaan met moeilijke situaties: van conflict tot dialoog komen

  • Leren omgaan met heftige emoties: hoe ga je om met boosheid, frustratie en/ of teleurstelling? 

  • Zelfzorg : hoe hou ik rekening met mijn eigen behoeften en die van het team/ organisatie? 

 

Een training bij Anthentiek is in eerste instantie praktisch en wetenschappelijk onderbouwd. We maken gebruik van technieken vanuit o.a. ACT & positieve psychologie.

Praktisch

Kostprijs

Een traject bestaat telkens uit 9 sessies van 1 uur. De kostprijs van dit traject is 765 euro (excl. BTW), of 459 euro indien je de KMO-portefeuille inzet om dit de betalen. 

Locatie

De trainingen vinden gewoon plaats in onze gezellige praktijk:

Anthentiek 

Ferdinand Verbiestlaan 4 bus 4

3500 Hasselt 

 

Inschrijven kan je door op de inschrijfknop hieronder te klikken. Bij inschrijving krijg je een bevestingsmail en nemen onze trainers z.s.m. contact met je op om je te contacteren voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaat de trainer/therapeut samen met jou na waar je noden liggen om zo te komen tot een traject op maat.

 Na inschrijving krijg je van ons per e-mail de factuur toegestuurd. Voor het BTW bedrag kan je geen susbidies aanvragen. Gelieve deze rechtstreeks aan Anthentiek te betalen met de mededeling BTW – factuur nummer. 

Anderen over onze trainingen

23/08/2019

Na een assertiviteitscursus bij Anthentiek en nood had aan verdere begeleiding heb ik deze ook gekregen .Door Ann ben ik altijd warm ontvangen,het voelde als een vriendschappelijk gesprek. een zeer goede vriendin een thuis waar je je hart kon luchten en met een hoop ti...

07/05/2019

Zalige lesgeefster! Goede persoonlijke aanpak. Er wordt naar elkaar geluisterd, feedback gegeven en naar oplossingen gezocht. De cursus voorziet je van goede tips en tricks om assertiever op te treden en je meer zelfvertrouwen te geven. Een echte aanrader!

16/03/2018

Ik vond de training heel boeiend. De theorie werd eenvoudig gebracht, met voldoende tips en mogelijkheid om die ook effectief in de praktijk om te zetten. Vooral de sessie met de acteurs vond ik super leerrijk. Ik heb veel praktische tips & tricks geleerd. Vooral het s...

Please reload

Anthentiek

DV.O228229

Onze trainers staan klaar om jou te helpen!

Ann

Karin

© 2019 Anthentiek >> Psycholoog & Loopbaancoach te Hasselt Limburg (BE) 

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

Please reload

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg