Praktische info

Tarieven & Locatie

Wat kost begeleiding bij Anthentiek?

De tarieven bij de psychologische groepspraktijk van Anthentiek hangen meestal af van de specifieke dienst maar hangen soms ook af van jouw specifieke situatie. Over het algemeen vragen we voor particulieren 55 euro per individuele sessie van 50 minuten. Indien deze begeleiding door een onderneming wordt betaald kost deze in totaal 75 euro (exclusief btw).

 

Als je geholpen wilt worden bij loopbaan-gerelateerde vragen zoals "welke job past bij mij", "ik wil meer evenwicht in mijn work-life balance" of een andere vraag gelinkt aan je werk dan hangt het tarief ervan af of je al dan niet in aanmerking komt voor loopbaancheques van de VDAB. Meer info over VDAB loopbaancheques vind je hier.

Als onze training bij kan dragen tot de verbetering van je onderneming dan kan je hiervoor in de meeste gevallen de KMO Portefeuille aanwenden. Concreet kan dit bijvoorbeeld voor onze assertiviteitstraining als het medewerkers betreft die met mensen (intern of extern) moeten interageren.

Onder bepaalde voorwaarden kan je een gedeeltelijke terugbetaling voor psychologische begeleiding door je ziekenfonds verkrijgen. Als je denkt hier aanspraak op te maken gelieve dit dan bij je aanmelding te vermelden (inclusief naam ziekenfonds) zodat wij kunnen nagaan of dit voor jouw hulpvraag geldt.

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van de VDAB bij de psychologen van Anthentiek. Als je recht hebt op VDAB-loopbaancheque dan kan je deze aanvragen bij de VDAB en bij de loopbaancoaches van psychologen praktijk Anthentiek uit Hasselt (Limburg) inzetten.

In de meeste gevallen heb je als werknemer of zelfstandige meestal recht op loopbaancheques van de VDAB. Vind hier meer info over of je recht hebt op VDAB-loopbaancheques en de overige voorwaarden. 

10 euro / uur

Bij Anthentiek te Hasselt kan je ook Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques van de VDAB volgen. Dit is voor mensen die geen recht hebben op VDAB-loopbaancheques maar toch graag loopbaanbegeleiding volgen in Hasselt, Sint-Truiden, Genk of Bilzen.

Als je geen gebruik kan maken van de VDAB-loopbaancheques wil Anthentiek je nog steeds graag begeleiden met je loopbaanvragen. In dit geval hanteren wij hetzelfde tarief als bij individuele therapeutische sessies.

55 euro / uur

In de psychologische groepspraktijk Anthentiek in Limburg kan je ook therapie volgen voor vragen zoals burn-out, perfectionisme, faalangst of assertiviteit. We zijn goed bereikbaar vanuit Bilzen, Sint-Truiden, Hasselt, Genk of Tongeren.

In therapie begeleiden we jou als je vastloopt in het leven. We willen je ondersteunen bij diverse hulpvragen gaande van zelfvertrouwen, tot stress & burn-out, perfectionisme tot faalangst en communicatieproblemen. 

55 euro / uur

Adres en bereikbaarheid

De groepspraktijk van Anthentiek bevindt zich net buiten de kleine ring van Hasselt centrum op de Ferdinand Verbiestlaan 4. Er is steeds parking voor de deur. Vergeet van maandag tot zaterdag tussen 09.00 en 18.00 u wel niet om je parkeerschijf te leggen. Door gebruik van de parkeerschijf kan je steeds 2 uur lang doorlopend gratis parkeren. We zijn ook met het openbaar vervoer bereikbaar, lijn H16, H17, H61 en H71 stoppen op 40m van onze deur.

De groepspraktijk bevindt zich op het gelijkvloers van dit appartementsgebouw. De ingang is rechts.

Wees welkom in onze gezellige groepspraktijk!

Een plek waar je je thuis voelt

Geen klinisch onpersoonlijke setting maar net alsof je nog steeds bij onze praktijk aan huis zou komen. We willen dat jij je verhaal kan doen in een aangename setting, net alsof je nog steeds bij onze praktijk aan huis zou komen :).

Zelfvertrouwen versterken helpt ook bij burn out depressie, en andere problematieken. Zelfvertrouwen en assertiviteit verdienen dus ook aandacht tijdens de therapie. Veel mensen hebben ook last met sociale vaardigheden, ook als je depressief bent is het moeilijk je sociale vaardigheden toe te passen. Daarom dat anthentiek in limburg, genk en hasselt naast faalangst en burnout behandelingen ook sociale vaardigheidstraining biedt. In limburg, hasselt en genk kan je dus steeds bij anthentiek, de psycholoog en therapeut terecht. Burnout is een stoornis die meer en meer voorkomt, ook in Limburg, hasselt en Genk. Anthentiek wilt als psycholoog de strijd met burnout en faalangst aangaan en tegen perfectionisme. Als je te perfectionistisch bent en te weinig zelfvertrouwen of sociale vaardigheden hebt kan je in een burn out of depressie belanden. De site van anthentiek staat voor een authentieke psycholoog of therapeut. Die vooral mensen met een burnout, faalangst en problemen in hun loopbaan begeleidt in hasselt, genk en limburg. Vergis je niet tussen Nederand en belgisch limburg, het gaat hier om belgisch limburg, genk en hasselt.

Bij een therapeut of psycholoog kan je je ei kwijt. Psycholoog en therapeut word je als je het niet erg vindt om te luisteren naar cliënten en mensen. Ik wist al vroeg dat ik psycholoog of therapeut wou worden. Daarom ben ik als psycholoog, jobcoach en therapeut gaan studeren. Ik studeer nog altijd studies voor therapie, zoals positieve psychologie. Hopelijk kan ik me dan binnekort klinisch psycholoog en positief psycholoog noemen. Of therapeut, want therapeut en psycholoog zijn wat mij betreft toch hetzelfde. Ik vind het belangrijk dat je je tijdens de therapie op je gemak voelt bij de therapeut of psycholoog. Als je je niet op je gemak voelt bij je therapeut of psycholoog moet je op zoek gaan naar een andere therapeut in de buurt van limburg, genk of hasselt. Je zal vast wel een andere therapeut of coach vinden. Loopbaancoaching wordt ook door veel aanbieders gegeven. Je vindt wel niet zo vaak een hulpverlener die zowel loopbaancoach als therapeut is in Limburg, Hasselt of Genk. Dus zoek je een psycholoog, bel naar Anthentiek. Als psycholoog weet ik wat met doen staat tijdens een intake met je therapeut bespreek je de therapie en de technieken die de psycholoog gebruikt. Je kijkt of je je op je gemak voelt bij de psycholoog en beslist of je met de therapeut in zee wilt en dus in de therapie wilt stappen. Vervolgens beslis je samen met de psycholoog of therapeut hoeveel sessies je wilt volgen bij Anthentiek. Anthentiek biedt zowel individuele jobcoaching en loopbaancoaching en therapie, maar ook groepsessies rond faalangst, zelfzekerheid enz. Het is een erg veelzijdige psychologe en praktijk. Gelukkig maar zo kan je bij een psycholoog of therapeut bijna alles vinden. En dat allemaal in limburg, Genk en Hasselt. Anthentiek werkt vaak als psycholoog met opdrachten, omdat deze psycholoog het belangrijk vindt dat de therapie ook doorgaat buiten de sessies en dat je zoveel mogelijk uit de therapie en uit de psycholoog haalt. Ze wilt dat je waar krijgt voor de psycholoog en therapeut waar je betaalt. Ook de groepsessies met psychologische begeleiding en in aanwezigheid van de psycholoog bieden waarde tijdens de therapie. De meeste cliënten komen met problemen rond burn-out, of burnout je weet namelijk nooit helemaal zeker hoe je het schrijft, maar de meesten weten wel wat je met burnout bedoelt. Faalangst, faalangsttrainingen en zelfvertrouwen versterken zijn ook specialisaties van me. Ik heb al gemerkt dat er veel mensen last hebben van faalangst en wil dan ook proberen faalangst telkens op maat aan te pakken zodat de cliënt snel van zijn faalangst af is. Zelfvertrouwen versterken is een belangrijk iets om van faalangst af te raken.

 

Contacteer ons

En zet een stap dichter bij jezelf

Waar kunnen wij je mee helpen? Laat het hieronder weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We maken dan graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

© 2019 Anthentiek >> Psycholoog & Loopbaancoach te Hasselt Limburg (BE) 

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

Please reload

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg