Leren met en door elkaar

Groepstrainingen

Vind je dat de communicatieskills binnen je organisatie een boost kunnen gebruiken? Merk je dat er veel stress heerst op de werkvloer en gun je je team tips & tricks om met meer veerkracht in hun job te staan? Of misschien wil je hen wel meer “tijd” schenken door een training gericht op meer (tijds)efficiënt werken

 

Zie jij ontwikkelingsnoden binnen je team waar je graag mee aan de slag zou gaan? We begrijpen maar al te goed dat je als bedrijfsleider of HR-professional niet altijd de tijd of de know-how hebt om deze aan te pakken. Wij willen je maar al te graag ont-zorgen. Wij zorgen voor een praktische, wetenschappelijk onderbouwde en leuke training waarbij we je team onderdompelen in een bad van vaardigheden. We geloven in leren door doen en een groepstraining biedt de ideale setting om van elkaar te leren en onze net geleerde vaardigheden in de praktijk om te zetten. 

Groepstraining - hoe?

We ontwikkelden de voorbije jaren trainingen rond diverse thema’s (leidinggevenverbindende communicatiemeer productiviteit, conflictmanagement, omgaan met verschillende persoonlijkheden binnen je team, beter samenwerken als team, assertiever zijn naar collega's en klanten, …). Al onze trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd, gericht op duurzaam resultaat en worden gegeven door een psycholoog-loopbaancoach.

 

We beginnen steevast met een gratis kennismakingsgesprek. Dit kan zowel bij jullie organisatie als bij ons. Tijdens dit gesprek maken we kennis, luisteren we naar jullie ontwikkelingsnoden, leggen we je uit welke trainingen we kunnen bieden en stemmen we samen af welke trainingen (onderwerpen) voor jouw team of organisatie het meest aangewezen zijn. Vervolgens bezorgen we je vrijblijvend een offerte met hierin een overzicht van de onderwerpen, de geschatte duur van ons trainingstraject en de kostprijs.

Groepstraining - voor wie?

Je merkt al een tijdje dat de communicatie binnen jullie team niet optimaal gebeurt. Dat collega’s zich niet uitspreken en/of wanneer ze het wel doen, dit vaak op een onduidelijke, negatieve of zelfs kwetsende manier gebeurt. Of misschien functioneert je team al een tijdje onder veel druk en wil je hen een training geven om hen te leren hoe stress werkt en nog belangrijker wat ze kunnen doen om stress te beperken?

 

Wil jij de communicatievaardigheden van je team versterken? De leidinggevende vaardigheden van je verantwoordelijken versterken? Of inzetten op stress- en burn-out preventie binnen de organisatie? Of misschien gun je je medewerkers wel meer efficiëntie of meer veerkracht in hun job?

Noem een loopbaanthema en wij kijken met je mee hoe we je kunnen ondersteunen d.m.v. een groepstraining die niet enkel leerrijk, maar ook praktisch, interactief en fun is.

groepstraining rond stress- en burn-out preventie, leidinggeven en communicatie bij Anthentiek in Hasselt

Enkele van de thema’s waarin we je kunnen ondersteunen:

  • Stress & burn-out preventie

  • Communicatie (verbindend communiceren)

  • Verbindend leidinggeven

  • Veerkracht in je job

  • Re-integratie na ziekte

  • Meer focus & efficiëntie in je job

  • Loopbaancoaching voor HR professionals

Staat het thema dat je zoekt er niet bij? Contacteer ons dan, misschien ligt het wel in ons expertise veld en kunnen we je alsnog verder helpen.

Groepstraining - prijs?

De kostprijs van onze training is afhankelijk van de gekozen onderwerpen, de duur van de training en het aantal trainers nodig. We komen daarom graag langs voor een gratis kennismakingsgesprek om je vervolgens een offerte op maat te bezorgen.

 

Voor diverse trainingen uit ons aanbod kan je gebruik maken van de KMO-portefeuille.

Interesse?

Contacteer ons! We komen graag langs zodat we een aanbod op maat kunnen uitwerken. Of wil je graag meer info? Neem dan contact met ons op via info@anthentiek.be of via tel: 0467 031 592. We helpen je maar al te graag verder!