Individuele Training

Geloof jij net als wij in de kracht van individueel werken bij een training? Zoek jij een training gericht op jouw unieke noden en aangepast aan jouw agenda? Wil je werken aan je loopbaanvaardigheden in een veilige omgeving? En doe je dit liefst op een praktische, wetenschappelijke maar ook leuke en interactieve manier? Dan zijn de individuele trainingen van Anthentiek jou op het lijf geschreven!

Haal het maximum uit je menselijk kapitaal door een 

individuele training op maat!

Individuele training - hoe?

We ontwikkelden de voorbije jaren trainingen rond diverse thema’s (leidinggeven, verbindende communicatie, meer productiviteit, conflictmanagement, omgaan met verschillende persoonlijkheden binnen je team, beter samenwerken als team, assertiever zijn naar collega's en klanten, …). Al onze trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd, gericht op duurzaam resultaat en worden gegeven door een psycholoog-loopbaancoach.

 

We beginnen steevast met een gratis kennismakingsgesprek. Hier maken we kennis en luisteren we naar jouw specifieke noden. We bespreken welke onderwerpen relevant zijn voor jou, welke vaardigheden je wenst te versterken en welke onderdelen we vervolgens zullen opnemen in jouw individuele training. Vervolgens bezorgen we je vrijblijvend een offerte met hierin een overzicht van de onderwerpen, de geschatte duur van ons trainingstraject en de kostprijs.

Aanbod individuele trainingen:

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in één van onze individuele trainingen? Klik dan op de desbetreffende training voor meer info. Staat hetgeen jij zoekt er niet tussen, neem dan contact met ons op. Als we zeggen op maat, dan bedoelen we op maat! Wie weet kunnen we jouw gewenste training met onze in-house kennis in 1-2-3 op poten zetten. 

 

Bereiken kan je ons via mail info@anthentiek.be of via tel 0467 031 592. We helpen je maar al te graag verder!