Bedrijfscoaching

We lopen allemaal wel eens vast in onze job. Angst bij het aangaan van een nieuwe project of periodes van stress in een tijd van drukte, zijn de meesten onder niet vreemd. Soms loop je echter dusdanig vast, dat je voelt dat het je functioneren eronder lijdt. Dan wordt het tijd om hulp te zoeken en actie te ondernemen.

Maak werk van wat je écht wil, in jouw job en 

ver daarbuiten

Anthentiek kan je ondersteunen bij diverse werkgerelateerde problematieken.

  • Je ervaart zulke stress dat je belemmerd wordt in je functioneren

  • Je vindt het lastig om om te gaan met de onzekerheid die eigen is aan het zelfstandige bestaan.

  • Je wordt belemmerd door angst in het contact met je collega’s of klanten

  • Door je je perfectionisme verlies je meer tijd dan goed door de lat voor jezelf onnoemelijk hoog te leggen.

  • Vanuit angst om te falen ga je vermijden en je taken uitstellen. Hierdoor kom je vaker niet als wel tot de dingen die je zou willen ondernemen.

 

Herken je jezelf of 1 van je medewerkers in bovenstaande beschrijvingen, neem dan contact met ons op. We bieden jou of je medewerkers graag de ondersteuning die jullie nodig hebben.   

SOMETIMES THE SMALLEST STEP IN THE RIGHT DIRECTION ENDS UP BEING THE BIGGEST STEP OF YOUR LIFE. TIPTOE IF YOU MUST. BUT TAKE THE STEP

Bedrijfscoaching - hoe?

Onze bedrijfscoaching is gericht op ondernemers of zelfstandigen die ervoor kiezen om te investeren in coaching van zichzelf of van medewerkers die vastlopen in de werkcontext.  Onderwerpen waarin we gespecialiseerd zijn, zijn thema’s als stress, faalangst, uitstelgedrag, perfectionisme, gebrek aan zelfvertrouwen of angst in de interactie.

 

Ons team gelooft sterk in een wetenschappelijk onderbouwde manier van werken. Elk van ons heeft een eigen, toch complementaire specialisatie. Bovenal hanteren we allemaal een warme, persoonlijke manier van werken opdat jij en je medewerkers zich gehoord en gesteund voelt, gedurende je hele traject. Meer informatie over ons team vind je via deze link. Wil je meer lezen over onze werkwijze, neem dan een kijkje bij veelgestelde vragen.

Bedrijfscoaching - prijs?

Voel jij dat je vastloopt in de werkcontext? Contacteer ons dan voor een eerste gesprek. Je bent meer als welkom in onze groepspraktijk te Hasselt. De kostprijs van een sessie bedrijfscoaching bij Anthentiek is 75 euro (excl. BTW) voor 50 min.

Enkele succesvolle samenwerkingen

Bedrijfscoaching bij Sanimalia bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)
Bedrijfscoaching bij Tectum door psychologenpraktijk Anthentiek bij Genk
Coaching van bedrijf 2Pass Clinic bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)