top of page
Image by Charles Deluvio

Bedrijfscoaching

“Tom lijkt al even niet meer “de oude”. Hij is prikkelbaar, vergeetachtig en lijkt heel wat minder betrokken dan enkele maanden geleden. Hij kampt met allerhande fysieke klachten en slaapt al even niet meer goed door het vele piekeren. De indruk die hij nalaat is gejaagd en bedrukt.”

 

“Sofie werkt intussen al een tijdje in het bedrijf. Ze lijkt verschillende taken te vermijden. Wanneer ze haar erover aanspreekt geeft ze toe gevangen te worden door twijfels en angsten met betrekking tot haar eigen kunnen. Het voelt voor haar dus veiliger om deze taken uit de weg te gaan.”

 

Wellicht herken je jezelf of je medewerkers wel in bovenstaande scenario’s. Wil je investeren in je eigen welzijn als ondernemer of net in dat van je medewerkers? Dan is bedrijfscoaching echt iets voor jou! 

Maak werk van wat je écht wil, in jouw job en ver daarbuiten

​- Je kan geen kracht meer krijgen uit je huidige baan en je wilt onderzoeken hoe dat komt en wat je er aan kunt doen.

- Je zit met het gedacht om zelfstandig te werk te gaan maar weet niet of dat wel de beste optie is.

- Je komt niet vooruit in je huidige werksituatie en je vraagt je af of je hedendaagse baan je nog goed ligt en wat eventuele alternatieven zijn.

- Het is niet gemakkelijk om een goede balans te verzekeren tussen je diverse rollen (bv. bediende, ouder en echtgenoot).

- Je zoekt werk en je zoekt helpende handen om je te helpen bij te zoeken en voor een sollicitatie naar een nieuwe job.

- Graag heb je hulp bij het ontdekken naar een studierichting die het best bij je past.

Herken je jezelf in een van de deze situaties? Of heb je een diverse vraag over jouw werk of loopbaan? Maak dan een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe we jouw loopbaan in de juiste richting sturen.

Coaching voor werknemers, zelfstandigen en medewerkers door bedrijfscoach Anthentiek uit Hasselt

SOMETIMES THE SMALLEST STEP IN THE RIGHT DIRECTION ENDS UP BEING THE BIGGEST STEP OF YOUR LIFE. TIPTOE IF YOU MUST. BUT TAKE THE STEP

Bedrijfscoaching - hoe?

Bedrijfscoaching rond stress, faalangst, zelfvertrouwen en productiviteit door Anthentiek uit Hasselt

Onze loopbaancoaches hebben ervaringen als therapeut of psycholoog, zo kunnen ze aanvullende vragen behandelen. Bij Anthentiek is het mogelijk om na je coaching over loopbaan een therapeutisch-coachend traject aan te gaan. Misschien merk je wel dat bepaalde gedachten gehinderd worden door op je werk of in je loopbaan. Daarna kan je eigen coach je dan verder helpen voor de preventie van toekomstige problemen om zo niet nog eens hetzelfde mee te maken.

Onze coaches ondersteunen  u in een eventueel vervolgtraject met een therapeutische kant (Bijvoorbeeld bij onderwerpen als faalangst of perfectionisme) of tijdens een individuele training werken we aan bepaalde competenties (Bijvoorbeeld assertiviteit, sollicitaties, burn-out voorkomen). We kunnen ook beginnen met een therapeutische sessie  en als er een vraag komt op werk gerelateerd vlak, kunnen we zo overgaan naar een loopbaantraject.

Bedrijfscoaching - contact

Heb je interesse in bedrijfscoaching of wil je graag meer info? Neem dan contact met ons op via info@anthentiek.be of via 0467 031 592. We helpen je maar al te graag verder! 

Enkele succesvolle samenwerkingen

Bedrijfscoaching bij Sanimalia bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)
Bedrijfscoaching bij Tectum door psychologenpraktijk Anthentiek bij Genk
Coaching van bedrijf 2Pass Clinic bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)
Coaching medewerkers bij UAU collectiv te Hasselt
bottom of page