Kamp jij met burn-out klachten? 

 We zijn er graag voor je! 

Het lijkt soms wel de epidemie van deze tijd: burn-outklachten. Niet zo verrassend, we hollen voortdurend mee in de dagelijkse mallemolen, willen ons bewijzen op ons werk en tegelijk stellen we hoge eisen aan onszelf als partner en ouder. Goed voor onszelf zorgen? Dat heeft vaak geen prioriteit.

Niemand heeft echter een onuitputtelijk energiereservoir. Wie niet op gezette tijden ontspant, rust vindt en leert omgaan met belemmerende gedachten en gevoelens, is vatbaar voor stress en erger: burn-out. Een burn-out is dus niet iets dat je van vandaag op morgen overkomt, maar volgt vaak op een lange periode van stress, zonder herstelmogelijkheden. 

Burn-out in Hasselt

Burn-out therapie bij Anthentiek, voor wie?

Wat is dat nu eigenlijk een burn-out? Als je kampt met een burn-out voel je je zowel fysiek als mentaal uitgeput. Je batterij is als het ware leeg. Je voelt een afstand tot je job of sterker zelfs, je kan je er niet of met moeite toe brengen om nog naar het werk te gaan. Je merkt dat je geheugen niet meer mee wilt en dat het je de grootste moeite kost je aandacht ergens bij te houden. Daarnaast heb je het gevoel emotioneel ontregeld te zijn. Angst, frustratie en/of een gevoel van machteloosheid besluipen je.

Kamp jij met burn-out klachten? Voel je je uitgeput en voel je in alles dat je nood hebt aan hulp? Neem dan contact met ons op. We lopen graag met je mee. 

BURN-OUT HAPPENS WHEN YOU AVOID BEING HUMAN FOR TOO LONG

Burn-out therapie bij Anthentiek - hoe?

Hoe gaan we te werk? Allereerst vinden we het belangrijk dat je zicht krijgt op en begrip krijgt voor je klachten. We informeren je over de effecten van stress op je lichaam. Vervolgens brengen we langzaam maar zeker meer zelfzorg in je dagschema. We helpen je vertragen opdat je draagkracht kan toenemen.

We kijken hoe het zo ver kon komen en onderzoeken welke gedragspatronen en factoren in de context aan je burn-out hebben bijgedragen. Ook kijken we naar hoe je anders in je job en/of in je leven wilt staan en wat er je vandaag in de weg staat. Stapsgewijs leren we je anders om gaan met de belemmeringen op je pad opdat je jezelf vaker een prioriteit kan maken.  Tot slot, kunnen we je ondersteunen in het terug aan de slag gaan. Door middel van loopbaanbegeleiding helpen we je om op een gezonde manier terug te keren in je oude of in een nieuwe job.  

Therapie voor burn-out bij Anthentiek - prijs?

Onze therapiesessies bij burn-out vinden plaats in onze groepspraktijk te Hasselt. Voor therapie betaal je 60 euro voor een sessie van 50 minuten. Een afspraak maken voor een eerste gesprek, kan via deze link

Lees meer over therapeutische thema's in onze blogs

Cliënten over therapie trajecten bij Anthentiek

 Contacteer ons om samen werk te maken van wat je écht wil! 

Kamp je met burn-out of stress klachten? Burn-out specialist psycholoog Anthentiek uit Hasselt (Limburg) helpt je graag met deze burn-out verder!