Word je belemmerd door perfectionisme

 We zijn er graag voor je!  

 

Ben jij zo iemand, voor wie goed eigenlijk nooit echt goed genoeg is. Leg je de lat voor jezelf zo hoog, dat je steeds harder moet werken om aan je eigen strenge eisen te voldoen? Dan zou het zomaar kunnen dat chronische stress en tijdsgebrek hier het gevolg van zijn. Perfectionisme is voor heel wat mensen een dagelijkse worsteling.

Perfectionisme

Therapie bij perfectionisme, voor wie?

Perfectionisme gaat vaak gepaard met hinderlijke gedachten en angst. Angst om niet goed genoeg te zijn of niet te voldoen aan de verwachtingen. Steeds harder werken is geen lange termijn oplossing. Daardoor heb je vaak te weinig tijd voor jezelf of voor andere zaken die echt belangrijk voor je zijn. Je gaat gebukt onder zelfkritiek en bent steeds maar bezig met mentale to do-lijstjes. Herken je jezelf hierin?

 Neem dan contact met ons op. Wij helpen je om weer ruimte te creëren in je leven voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn.

ALS DE LAT TE HOOG LIGT, KUN JE ER NOG ALTIJD ONDERDOOR LOPEN

Therapie bij perfectionisme - hoe?

In onze therapie kijken onze psychologen samen met jou naar de oorzaken van je perfectionisme. Wat zorgt ervoor dat je jezelf er steeds van overtuigt dat jouw prestaties niet goed genoeg zijn? En welke hinderlijke gedachten en gevoelens gaan daarmee gepaard? Vervolgens gaan we op zoek naar manieren om anders met deze gedachten en gevoelens om te gaan. Jouw psycholoog / (psycho)therapeut begeleidt jou om je leven weer zelf in de hand te nemen en je niet meer te laten leiden door het uitputtende streven naar onhaalbare perfectie.  

Therapie voor perfectionisme bij Anthentiek - prijs?

Onze therapiesessies bij perfectionisme vinden plaats in onze praktijk te Hasselt. Voor therapie betaal je 60 euro voor een sessie van 50 minuten. Een afspraak maken voor een eerste gesprek, kan via deze link.

Lees meer over therapeutische thema's in onze blogs

Cliënten over therapie trajecten bij Anthentiek

Leer nu beter omgaan met perfectionisme en de angst om niet te voldoen aan verwachtingen door hulp van de psycholoog Anthentiek in Hasselt.