Trainingen en Opleidingen

Actief aan de slag

Wil je werken aan een specifieke vaardigheid? Wil je bepaalde gedragspatronen bij jezelf veranderen om dichter bij de jij te komen die je wilt zijn? In een individuele of groepstraining van Anthentiek ga je doelgericht aan de slag met je eigen ontwikkeling.

Ontdek hier beneden welke trainingen we voor je hebben

of schrijf je meteen in via onze agenda.

Nog vragen over ons aanbod, bel ons gerust. We helpen je graag verder.

AANBOD

zowel individuele als groepstrainingen kunnen op maat van jouw organisatie gegeven worden. 

Neem contact met ons op voor meer informatie: info@anthentiek.be

Zowel de individuele coachingstrajecten als de bedrijfstrainingen in groep kunnen betaald worden d.m.v. de KMO portefeuille

Welke training past bij mij?

We bieden 3 soorten trainingen: groepstrainingen, individuele trainingen en bedrijfstrainingen. Hieronder volgt een woordje uitleg om jou te ondersteunen in het maken van de keuze die het beste bij je past. 

  • Groepstrainingen = leren in groep heeft zo zijn voordelen. Je leert niet alleen met maar ook van elkaar.  Je leert mensen kennen die tegen dezelfde dingen aan lopen als jij. Al onze groepstrainingen worden gegeven door ervaren trainers met een psychologische/therapeutische achtergrond. 

        Als je meer info wilt over de groepstrainingen die we bij Anthentiek organiseren klik dan hier

 

  • Individuele trainingen = Houd je niet zo van groepstrainingen? Word je liever persoonlijk en op maat begeleid? Of wil jij als werkgever 1 van je medewerkers laten coachen in communicatie of stressmanagement? Ben je zelfstandige en wil je een individuele training volgen die je zelf kan plannen naar jouw werkschema? Dan zijn de individuele trainingen bij Anthentiek jouw ding.*

        Wil je meer info over de individuele trainingen die we bij Anthentiek organiseren klik dan hier.

 

  • Bedrijfstrainingen en projecten = zowel onze groeps- als individuele trainingen, kunnen ook binnen organisaties gegeven worden. We houden ervan om op maat te werken, dus kiezen ervoor om eerst met jullie af te spreken voor een verkennend gesprek om te horen waar jullie noden als organisatie liggen. 

        Neem gerust contact met ons op voor meer info. De bedrijfstrainingen kunnen zowel doorgaan binnen onze praktijk te      

        Hasselt als op verplaatsing binnen de organisatie. 

*Alle trainingen worden doorlopend georganiseerd en kunnen betaald worden via de KMO-portefeuille

Contacteer Anthentiek voor meer info over volgende trainingen en houd ook zeker haar Facebook pagina in de gaten!

Algemene voorwaarden

DV.O228229

Anthentiek

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg