Individuele trainingen

Al onze trainingen zijn wetenschappelijk onderbouwd, praktisch en natuurlijk ook leuk! Verwacht geen saaie theorielessen, we gaan actief aan de slag opdat je zoveel mogelijk uit onze training haalt. We werken individueel om op maat te kunnen werken in een veilige setting.

Zet vandaag de eerste stap en schrijf je via onze agenda in voor één van onze trainingen.

Heb je vragen? Contacteer ons dan via info@anthentiek.be.

Hieronder vind je een overzicht van onze trainingen.

Maak werk van stress

Hoe stress (te) verminderen & bevlogenheid (te) vergroten

Binnen deze training maken we gebruik van een op maat gemaakt programma, waarin we samen op pad gaan om op een warme no-nonsense manier zicht te krijgen op jouw bronnen van stress en je handvaten aan te reiken om stress het hoofd te bieden!

Een aantal mogelijke bouwstenen van een coachingstraject /programma 

 • Hoe kan je omgaan met stress op de werkvloer? 

 • Hoe kan je meer balans brengen in energiebronnen en energievreters ?

 • Hoe kan je beter omgaan met lastige gedachten en gevoelens op de werkvloer?

 • Hoe kan je komen tot een betere balans werk-privé? 

 • Hoe kan je komen tot meer welzijn binnen de job? 

 • Hoe efficiënter aan de slag gaan (time management)?

 • Hoe kan je dichterbij de medewerker of leidinggevende komen, die je graag zou willen zijn?

 • Hoe kunnen we hetgeen je geleerd hebt integreren in je werk- & thuisomgeving?

Verbindend communiceren 

De training in assertiviteit en verbindend communiceren

Binnen deze training maken we gebruik van een op maat gemaakt programma, waarin we samen op pad gaan om je op een warme no-nonsense manier om jou te begeleiden in de richting  van verbindende communicatie en meer assertiviteit. 

 

Een aantal mogelijke bouwstenen van een coachingstraject /programma 

 • Inzicht krijgen in de principes en processen van verbindend communiceren

 • Verschillende communicatiestijlen ontdekken: hoe communiceer jij? en de ander?  

 • Leren hoe je feedback geeft maar ook ontvangt

 • Voor je eigen mening durven opkomen

 • Nee durven zeggen tegen anderen

 • Leren omgaan met moeilijke situaties: van conflict tot dialoog komen

 • Leren omgaan met heftige emoties: hoe ga je om met boosheid, frustratie en/ of teleurstelling? 

 • Zelfzorg : hoe hou ik rekening met mijn eigen behoeften zonder die van het team of de organisatie uit het oog te verliezen? 

Zet vandaag de eerste stap

en schrijf je via de agenda in

voor één van de reeksen.

Anderen over onze trainingen

23/08/2019

Na een assertiviteitscursus bij Anthentiek en nood had aan verdere begeleiding heb ik deze ook gekregen .Door Ann ben ik altijd warm ontvangen,het voelde als een vriendschappelijk gesprek. een zeer goede vriendin een thuis waar je je hart kon luchten en met een hoop ti...

07/05/2019

Zalige lesgeefster! Goede persoonlijke aanpak. Er wordt naar elkaar geluisterd, feedback gegeven en naar oplossingen gezocht. De cursus voorziet je van goede tips en tricks om assertiever op te treden en je meer zelfvertrouwen te geven. Een echte aanrader!

16/03/2018

Ik vond de training heel boeiend. De theorie werd eenvoudig gebracht, met voldoende tips en mogelijkheid om die ook effectief in de praktijk om te zetten. Vooral de sessie met de acteurs vond ik super leerrijk. Ik heb veel praktische tips & tricks geleerd. Vooral het s...

Please reload

Anthentiek  -DV.O228229

Onze trainers staan klaar om jou te helpen!

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg