Maak Werk van Stress

Stress en burn-out training bij stress en burn-out expert Anthentiek in Hasselt

Wil jij werk maken van stress in een praktische training op maat?

Stress sluipt soms ongemerkt in je leven. We hoeven je niet te vertellen dat het ervaren van stress gedurende lange periodes zonder mogelijkheden tot herstel negatieve effecten heeft voor je welzijn, je gezondheid, je functioneren en mogelijks ook voor je interactie met anderen.

 

Met onze maak werk van stress training willen we jou een praktisch traject bieden dat ervoor zorgt dat stress voor jou geen geheimen meer heeft. Je leert hoe stress werkt in het lichaam, hoe je eigen stresssignalen tijdig te herkennen en wat je kan doen om jezelf te ondersteunen bij het herstellen van stress of nog beter om stress te voorkomen.

Merk jij dat je de laatste tijd vaker stress ervaart? Wil je leren je stresssignalen te herkennen en weten wat te doen om je herstel van stress te bevorderen? Zou jij graag leren wat je preventief kan doen om ervoor te zorgen dat stress minder grip op jou heeft? 

 

Dan is onze Maak Werk van Stress training jou op het lijf geschreven. 

STOP TRYING TO RUN ON AN EMPTY TANK

Stress therapie bij burn-out expert Anthentiek in Hasselt (Limburg)

Maak Werk van Stress - hoe?

Stress preventie training bij stress en burn-out expert Anthentiek

Onze “Maak Werk van Stress” training is op maat en wordt dus telkens volledig afgestemd op jouw behoeften. Jouw unieke situatie bepaalt welke klemtoon gelegd wordt in de training. We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vervolgens stellen we je een training op maat voor. De maak werk van stress training bied je een op maat gemaakt programma waarin je samen met je trainer op pad gaat. Gaandeweg krijg je zicht op stress, je stressbronnen en worden je handvaten aangereikt om stress het hoofd te bieden.

 

Hieronder vind je enkele voorbeelden van onderwerpen die aan bod kunnen komen binnen een training “Maak Werk van Stress”

  • Wat is stress en welk effect heeft stress op ons lichaam en welzijn?  

  • Hoe kan je je stresssignalen herkennen, tijdig ingrijpen en zorgen voor herstel?

  • Hoe meer balans brengen in je energiebronnen en energiegevers? 

  • Hoe kan je beter omgaan met lastige gedachten en gevoelens?

  • Hoe kan je komen tot een betere balans werk-privé? 

  • Hoe kan je je tijd beter managen of prioriteiten stellen (time management)?

  • Welke maatregelen kan je nemen om preventief te werken en te voorkomen dat je stress je in zijn greep krijgt?

  • Hoe kunnen we hetgeen je geleerd hebt integreren in je werk - & thuisomgeving?

  • Zelfzorg & mindfulnessvaardigheden

Maak Werk van Stress - prijs?

Wil jij investeren in jezelf en werk maken van stress? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na dit gesprek doen we je een voorstel voor een trainingsprogramma op maat. Zowel het kennismakingsgesprek als  eventuele vervolggesprekken worden ingepland op een moment dat voor jou en voor onze trainer past. Je betaalt 925 euro (incl BTW) voor een traject van 9 sessies van telkens 1 uur. De sessies vinden plaats in onze praktijk te Hasselt.

 

Inschrijven kan je door op de knop 'nu registreren' hierboven te klikken. Bij inschrijving krijg je een bevestingsmail en nemen onze trainers z.s.m. contact met je op om je te contacteren voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaat de trainer/therapeut samen met jou na waar je noden liggen om zo te komen tot een traject op maat.

Schrijf je hieronder in voor de training Maak Werk van Stress