Maak werk van stress

Individueel traject 

Hoe stress (te) verminderen & bevlogenheid (te) vergroten 

Ben je als werkgever bekommerd om het welzijn van je medewerkers? Of voel je je geregeld zelf overwerkt en weet je als zelfstandig ondernemer even niet meer waar te beginnen? In welke mate geef je zelf het goede voorbeeld en maak je ruimte voor zelfzorg? Misschien maak je je als betrokken collega zorgen om je vermoeid ogende werkpartner, die gebukt lijkt te gaan onder stress en tijdsdruk. Of vertrek je geregeld zelf met een zwaar gevoel naar je werk en word je geplaagd door aandacht- & concentratieproblemen?

Dan is deze training misschien iets voor jou, je onderneming of je naaste collega!
 

Hoe gaan we te werk?

Wij bij Anthentiek werken elke dag aan meer welzijn binnen de werkcontext en  willen jou en je medewerkers dan ook helpen om werk te maken van stress! Welk verschil kan het immers voor je klanten en/of medewerkers betekenen als jij met meer energie en bevlogenheid in je job staat? Jijzelf en je medewerkers zijn je kostbaarste goed. Je hebt jezelf en je medewerkers nodig om vooruit te kunnen met je organisatie. 

 

Wil jij investeren in jezelf of in je medewerkers en werk maken van stress binnen je organisatie?  We staan je graag bij! In een op maat gemaakt coachingstraject bieden we je de nodige kennis en leren we je de vaardigheden aan.

 

In een (gratis) kennismakingsgesprek met jou of je medewerker verhelderen we jouw unieke werksituatie. Vervolgens stellen we een individueel coachingtraject op, dit aangepast aan jouw noden

Wat mag je verwachten? 

Een op maat gemaakt programma waarin we samen op pad gaan om, op een warme no-nonsense manier, zicht te krijgen op jouw bronnen van stress én je de handvaten bieden om stress het hoofd te bieden!

 

Een aantal mogelijke bouwstenen van een coachingstraject /programma 

 • Hoe kan je omgaan met stress op de werkvloer? 

 • Hoe meer balans brengen in energiebronnen en energiegevers? 

 • Hoe kan je beter omgaan met lastige gedachten en gevoelens op de werkvloer?

 • Hoe kan je komen tot een betere balans werk-privé? 

 • Hoe kan je komen tot meer welzijn binnen de job? 

 • Hoe efficiënter aan de slag gaan (time management)?

 • Hoe kan je dichterbij de medewerker of leidinggevende komen, die je graag zou willen zijn?

 • Hoe kunnen we hetgeen je geleerd hebt integreren in je werk - & thuisomgeving?

Een training bij Anthentiek is in eerste instantie praktisch en wetenschappelijk onderbouwd. We maken gebruik van technieken vanuit ACT & de positieve psychologie.

Praktisch

Kostprijs

Een traject bestaat telkens uit 9 sessies van 1 uur. De kostprijs van dit traject is 765 euro (excl. BTW), of 459 euro indien je de KMO-portefeuille inzet om dit de betalen. 

Verloop

 • Gratis kennismakingsgesprek om unieke werksituatie en noden te verhelderen

 • Uitgewerkt voorstel individueel traject op maat

 • Feedback op ons voorstel

 • Start van het coachingstraject op een zelfgekozen tijdstip

 

Inschrijven kan je door op de knop 'nu registreren' hierboven te klikken. Bij inschrijving krijg je een bevestingsmail en nemen onze trainers z.s.m. contact met je op om je te contacteren voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaat de trainer/therapeut samen met jou na waar je noden liggen om zo te komen tot een traject op maat.

Na inschrijving krijg je van ons per e-mail de factuur toegestuurd. Voor het BTW bedrag kan je geen susbidies aanvragen. Gelieve deze  rechtstreeks aan Anthentiek te betalen met de mededeling BTW – factuur nummer.  

Anderen over onze trainingen

23/08/2019

Na een assertiviteitscursus bij Anthentiek en nood had aan verdere begeleiding heb ik deze ook gekregen .Door Ann ben ik altijd warm ontvangen,het voelde als een vriendschappelijk gesprek. een zeer goede vriendin een thuis waar je je hart kon luchten en met een hoop ti...

07/05/2019

Zalige lesgeefster! Goede persoonlijke aanpak. Er wordt naar elkaar geluisterd, feedback gegeven en naar oplossingen gezocht. De cursus voorziet je van goede tips en tricks om assertiever op te treden en je meer zelfvertrouwen te geven. Een echte aanrader!

16/03/2018

Ik vond de training heel boeiend. De theorie werd eenvoudig gebracht, met voldoende tips en mogelijkheid om die ook effectief in de praktijk om te zetten. Vooral de sessie met de acteurs vond ik super leerrijk. Ik heb veel praktische tips & tricks geleerd. Vooral het s...

Please reload

Anthentiek

DV.O228229

Onze trainers staan klaar om jou te helpen!

© 2019 Anthentiek >> Psycholoog & Loopbaancoach te Hasselt Limburg (BE) 

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

Please reload

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg