top of page

Maak Werk van Stress

Stress en burn-out training bij stress en burn-out expert Anthentiek in Hasselt

Wil jij werk maken van stress in een praktische training op maat?

Stress kan soms sneller dan je denkt opkomen in je leven. We moeten je niet zeggen dat het meemaken van dit tijdens een lange tijd zonder dat je je kan positief opladen, negatieve consequenties heeft voor je mentaal welzijn, je gezondheid, je interactie en communicatie met andere mensen.

 

Via de "maak werk van stress training" hebben we voor jou een pragmatisch traject dat ervoor gaat zorgen dat jij de baas wordt over stress. Je ontdekt hoe stress te werk gaat in je fysiek, hoe je eigen signalen op tijd kan ondervinden en wat je gaat doen om jezelf te helpen als stress je overvalt of hoe je het preventief aanpakt.

Ervaar je steeds vaker stress? Hoe herken je de signalen daarvoor en wil je weten hoe je het best aanpakt? Wil je liefst leren wat je voorkomend kan doen om ervoor te zorgen dat stress je niet snel in haar macht heeft? 

 

Dan is onze Maak Werk van Stress training echt iets voor jou. 

STOP TRYING TO RUN ON AN EMPTY TANK

Stress therapie bij burn-out expert Anthentiek in Hasselt (Limburg)

Maak Werk van Stress - hoe?

Stress preventie training bij stress en burn-out expert Anthentiek

Onze “Maak Werk van Stress” training is individueel en is altijd helemaal op jouw verlangens ingericht. Jouw specifieke situatie zet de toon hoe de training zal verlopen. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarna maken we een training speciaal voor jou. Bij de maak werk van stress training ga je samen met je trainer ontdekken hoe het verder moet via een programma. Doorheen dit krijg je grip op stress, de oorzaken en tonen wij je middelen om beter om te gaan met stress.

 

Onderstaande voorbeelden van thema's die wij behandelen binnen een training “Maak Werk van Stress”

  • Wat is de definitie van stress en welk effect heeft het op ons fysiek en mentaal?  

  • Hoe herken je de signalen, op tijd actie nemen en zorgen voor herstel?

  • Meer evenwicht in je bronnen en energiegevers? 

  • Beter omgaan met moeilijke gedachten en emoties?

  • Beter evenwicht werk-privé? 

  • Beter beheersen of prioriteiten nemen (time management)?

  • Welke zaken kan je ondernemen om voorkomend te werken en dat stress je niet in haar macht heeft?

  • Theorie omzetten in praktijk in je werk - & thuissituatie?

  • Zelfzorg & mindfulnessvaardigheden

Maak Werk van Stress - prijs?

Wil jij jezelf helpen en stress verhelpen? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Na dit geven we je een voorstel voor een trainingsprogramma speciaal voor jou. Zowel het kennismakingsgesprek als vervolggesprekken worden gemaakt op een moment dat voor jou en voor onze trainer gaat. Je betaalt 925 euro (incl BTW) voor een traject van 9 sessies van altijd 1 uur. De sessies vinden plaats in onze praktijk in Hasselt.

Anker 1

Inschrijven kan je door op de knop 'nu registreren' hierboven te klikken. Bij inschrijving krijg je een bevestingsmail en nemen onze trainers z.s.m. contact met je op om je te contacteren voor een gratis kennismakingsgesprek. In dit gesprek gaat de trainer/therapeut samen met jou na waar je noden liggen om zo te komen tot een traject op maat.

Schrijf je hieronder in voor de training Maak Werk van Stress

bottom of page