KMO-Portefeuille

De KMO-portefeuille kan gebruikt worden om financiële steun te krijgen te krijgen bij de aankoop van diensten die de kwaliteit van je onderneming verbeteren.

Wil jij graag meer info rond het gebruik van de KMO portefeuille. Klik dan op deze link.  

Zou je graag weten hoe je de KMO subsidiëring aanvraagt, bekijk dan onderstaande stappen.

Heb je vragen? Contacteer ons dan via info@anthentiek.be of neem eens een kijkje op https://www.vlaio.be/nl/subsidies-financiering/kmo-portefeuille.

 

Financiële steun voor aankoop van opleiding/training

 

Stappen voor indienen van steunaanvraag

! Let erop dat je de deadlines van de stappen respecteert, anders misloop je de financiering 

REGISTREREN 

1. Eerste keer een subsidieaanvraag? Registreer dan je onderneming 

Ga naar www.kmo-portefeuille.be, klik op de roze knop ‘aanvragen’ en meld je aan. 

2. Selecteer nu je ondernemingen geef aan of dit een kleine, middelgrote of grote onderneming is. De kmo-portefeuille doet hierin reeds een voorstel op basis van de gegevens waarover zij beschikt. 

                                                            werknemers                               omzet                                          balanstotaal

Kleine onderneming                    < 50 VTE*                   < of = € 10.000.000     of           < of = € 10.000.000

Middelgrote onderneming        < 250 VTE*                 < of = € 50.000.000    of           < of = € 43.000.000

3. Alle berichtgeving van de kmo-portefeuille verloopt via mail. Is het e-mail adres waar de kmo-portefeuille over beschikt correct? Pas aan indien nodig.

STEUNAANVRAAG

! Doe jouw subsidieaanvraag online, ten laatste 14 dagen na de aanvang van de opleiding 

1.Bepaling van uw hoofdactiviteit

Vul hier de 5-cijferige code van uw hoofdactiviteit in. Je kan deze code vinden in de Kruispuntbank voor Ondernemingen. 

2. Beschrijf waarvoor je een steunaanvraag indient.

3.Welke dienstverlener zal de prestaties uitvoeren? 

registratienummer: DV.O228229                      

naam: Anthentiek 

4.Bevestig dat de projectgegevens juist zijn en dat deze voldoen aan de wettelijke bepalingen. 

5. Als je aanvraag succesvol is, ontvang je een subsidienummer en stortingsgegevens voor je eigen bijdrage.

6.Stort je bijdrage en betaal je dienstverlener 

Je stort je eigen bijdrage op de KMO-portefeuille rekening van onze financiële partner Sodexo, ten laatste 30 kalenderdagen na je online aanvraag moet het geld op de kmo-portefeuille rekening staan. 

 ! Let er op dat je de stortingsgegevens (inclusief mededeling) exact overneemt. Hou er rekening mee dat je bank enkele dagen verwerkingstijd nodig heeft!

Agentschap Innoveren & Ondernemen stort je subsidie eveneens op deze rekening wanneer je storting tijdig en correct op de rekening bij Sodexo staat. Je ontvangt hiervan een melding per e-mail. 

 

Je volgt de opleiding >> Wanneer je dienstverlener je een factuur stuurt, kan je via de website opdracht geven om deze via je kmo-portefeuille rekening te laten betalen.

 

Anderen over onze groepstrainingen

23/08/2019

Na een assertiviteitscursus bij Anthentiek en nood had aan verdere begeleiding heb ik deze ook gekregen .Door Ann ben ik altijd warm ontvangen,het voelde als een vriendschappelijk gesprek. een zeer goede vriendin een thuis waar je je hart kon luchten en met een hoop ti...

07/05/2019

Zalige lesgeefster! Goede persoonlijke aanpak. Er wordt naar elkaar geluisterd, feedback gegeven en naar oplossingen gezocht. De cursus voorziet je van goede tips en tricks om assertiever op te treden en je meer zelfvertrouwen te geven. Een echte aanrader!

16/03/2018

Ik vond de training heel boeiend. De theorie werd eenvoudig gebracht, met voldoende tips en mogelijkheid om die ook effectief in de praktijk om te zetten. Vooral de sessie met de acteurs vond ik super leerrijk. Ik heb veel praktische tips & tricks geleerd. Vooral het s...

Please reload

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg