Meer welzijn, minder stress

Groepstraining

Hoe je energieniveau & weerbaarheid te vergroten 
en je stressniveau te verminderen?

Voel je je weleens vermoeid, uitgeblust of zelfs leeg? Slorpen je “wat als” of “ik moet nog” gedachten je soms zo op dat je even later niet meer weet wat je aan het doen was? Word je geregeld overvallen door een innerlijke gejaagdheid of onrust en lijkt deze gespannenheid je met momenten te verlammen of met je aan de haal te gaan? Pieker je je regelmatig suf zoekend naar controle en een pasklaar antwoord om die deadline op het werk, die strubbelingen met je collega/partner/vriendin of die puzzel rond opvang/hobby’s van de kinderen op te lossen? Dan is onze groepstraining ‘Meer Welzijn, Minder Stress’ misschien wel iets voor jou!

In 6 sessies gaan we samen met jou op pad en verdiepen we ons in een kleine, warme groep rond het mysterie “stress”. Zo gaan we niet alleen op zoek naar wat stress doet met ons lijf & hoofd en wat de gevolgen hiervan kunnen zijn (zowel op korte als lange termijn), maar zoomen we ook in op onze persoonlijke alarmsignalen en hoe we deze kunnen leren herkennen. Daarnaast bieden we concrete & praktische handvaten aan om acute stress in the heat of the moment op te vangen, staan we stil bij stresspreventie en durven we aandacht te schenken aan zelfzorg en hoe je een gezonde balans kan vinden in jouw verschillende levensdomeinen .

 

Hoe gaan we te werk?

Elke training die je bij ons volgt wordt gesteund door wetenschappelijk onderzoek, is praktisch en tegelijkertijd leuk. Geen saaie theorielessen, maar verwacht je aan een (inter)actieve, afwisselende en prikkelende training – zodat jijzelf zoveel mogelijk kan halen uit deze sessies!
 

Onze meer welzijn, minder stress training bestaat steeds uit 6 sessies van 3 uur. We werken in kleine groepjes om zo een veilige en vertrouwde omgeving te creëren voor iedereen. Samen werken naar hetzelfde doel geeft steun, werkt motiverend en is aanstekelijk inspirerend!

Wat mag je verwachten? 

Deze training is voor iedereen die zijn/haar veerkracht in het omgaan met stress wilt versterken. Samen maken we werk van stress. Zo nemen je stressprofiel onder de loep en leren we hoe je voor jezelf kan zorgen in tijden van stress en wat je preventief kan ondernemen om stress te beperken. Deze training plaatst je door middel van psycho-educatie en praktische oefeningen in je actie!

Wat komt er aan bod?

  • Wat is stress en hoe werkt stress precies? 

  • Hoe kan ik mijn alarmsignalen leren herkennen en anticiperen op bronnen van stress? 

  • Welke coping mechanismen zijn helpend voor jou en welke zijn dat helemaal niet?  

  • Eerste hulp bij stress (zelfcompassie, mindfulness, fysieke zelfzorg…)

  • Preventief werken bij stress (ACT-vaardigheden, time-management, …)

  •  ...
     

Ben je geïnteresseerd? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij verduidelijken graag al jou vragen!

Praktisch

Kostprijs

Wordt verwacht najaar 2020. Wil jij op de hoogte gehouden worden van de exacte startdatum?

Registreer je dan hier beneden

Locatie

De trainingen vinden gewoon plaats in onze gezellige praktijk:

Anthentiek 

Ferdinand Verbiestlaan 4 bus 4

3500 Hasselt 

Het tijdstip wordt later bepaald
Anthentiek
Meer Welzijn, Minder Stress
Praktische training om stress (te) verminderen & bevlogenheid (te) vergroten. Deze training wordt verwacht in het najaar van 2020. Tot gauw!
Share
 

Inschrijven kan je door op de inschrijfknop hierboven te klikken. Bij inschrijving krijg je een bevestingsmail en vragen we je om het bedrag van de training over te maken. Gebeurd? Dan ben je officieel ingeschreven!  Ben je ondernemer of wil jouw werkgever deze assertiviteitstraining voor je betalen? Kijk dan even of je hiervoor de KMO-portefeuille kunt gebruiken, dit is vaak het geval. Voor annulatievoorwaarden klik hier

De data voor onze maak werk van stress training kan je terugvinden in onze agenda. De training wordt doorlopend georganiseerd. Indien je een sessie mist, kan je deze voor een kleine meerprijs inhalen bij je trainer. 

Heb je nog vragen geef ons even een seintje geven op info@anthentiek.be

Anderen over onze trainingen

23/08/2019

Na een assertiviteitscursus bij Anthentiek en nood had aan verdere begeleiding heb ik deze ook gekregen .Door Ann ben ik altijd warm ontvangen,het voelde als een vriendschappelijk gesprek. een zeer goede vriendin een thuis waar je je hart kon luchten en met een hoop ti...

07/05/2019

Zalige lesgeefster! Goede persoonlijke aanpak. Er wordt naar elkaar geluisterd, feedback gegeven en naar oplossingen gezocht. De cursus voorziet je van goede tips en tricks om assertiever op te treden en je meer zelfvertrouwen te geven. Een echte aanrader!

16/03/2018

Ik vond de training heel boeiend. De theorie werd eenvoudig gebracht, met voldoende tips en mogelijkheid om die ook effectief in de praktijk om te zetten. Vooral de sessie met de acteurs vond ik super leerrijk. Ik heb veel praktische tips & tricks geleerd. Vooral het s...

Please reload

Anthentiek

DV.O228229

Onze trainers staan klaar om jou te helpen!

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg