top of page

Assertiviteitstraining

Herken je het? Je hebt je weer eens laten doen en nu wil je toch wel echt verandering zien in je assertiviteit. En toch mispak je je en herval je weer. Met de assertiviteitstraining van Anthentiek sta je met een open blik te communiceren waardoor je gemakkelijker voor jezelf durft op te komen.

Heb je ook moeite met nee zeggen, jouw grenzen aangeven , voor jezelf opkomen? Volg dan onze assertiviteitstrainingin onze groepspraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)

Leren hoe assertiever te communiceren 

Of misschien is het heel omgekeerd bij jou? Weet je niet altijd goed hoe je het best met je emoties omgaat en reageer je misschien soms wat fel?  Of merk je dat je soms verkeerde dingen doet of zegt, terwijl je het wel positief bedoelde? In de assertiviteitstraining/-therapie leer je op efficiënte manieren te tonen wat je écht denkt en voelt. Je zal zeker goede, oprechte reacties terugkrijgen en mensen appreciëren dat en zo kan je makkelijker zinvolle relaties opbouwen. 

 

Dan is onze  Assertiviteitstraining echt iets voor jou. 

IT'S ONLY BY SAYING NO THAT YOU CAN CONCENTRATE ON THE THINS THAT ARE REALLY IMPORTANT

Assertiviteitstraining - hoe?

Heb je ook moeite met nee zeggen, jouw grenzen aangeven , voor jezelf opkomen? Volg dan onze assertiviteitstrainingin onze groepspraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg)

Bij assertiviteitstraining van Anthentiek vinden we het belangrijk dat je leert door het te doen. We behandelen eerst het theoretische aspect om direct daarna op een pragmatische manier rollenspellen te doen. Met de trainer en anderen motiveren we gesprekken en situaties wat jij misschien kan meemaken in je leven. De laatste twee sessies werken we samen met om zo reële situaties te maken. Met veel oefenen en de juiste feedback kom je al snel veel verder naar je doel. Je gaat zien hoe fijn het is om en om altijd jezelf blijven.

Ook assertiever in het leven staan?

Wil jij ook leren hoe assertiever in het leven te staan? Maak dan snel een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

bottom of page