Assertiviteitstraining

Natuurlijk sta je graag klaar voor anderen. Maar tegelijkertijd wil je jezelf niet wegcijferen of voorbij lopen. En je hoeft heus niet altijd haantje de voorste te zijn. Maar je wilt wel voor je mening durven uitkomen. Met onze assertiviteitstraining leer je jezelf blijven in de communicatie met anderen en op een heldere en verbindende manier je boodschap over te brengen.

Leren hoe assertiever te communiceren in 5 sessies

Is omgaan met kritiek steeds weer lastig voor je? Weet je niet hoe een vriend(in) aan te spreken op zijn of haar storende gedrag? Vind je het ook zo moeilijk om nee te zeggen als een collega je vraagt om een taak voor de zoveelste keer over te nemen? Of wanneer een familielid je vraagt of je dat klusje nog snel even kan opknappen?

 

Dan is onze  Assertiviteitstraining jou op het lijf geschreven. 

IT'S ONLY BY SAYING NO THAT YOU CAN CONCENTRATE ON THE THINS THAT ARE REALLY IMPORTANT

Assertiviteitstraining - hoe?

In 5 sessies trainen we je assertieve vaardigheden. We staan stil bij wat assertiviteit is en verkennen de verschillende gedragsstijlen, van subassertief tot agressief gedrag. We leren je hoe je op een verbindende en assertieve manier grenzen kan aangeven en nee kan zeggen. We staan stil bij hoe je constructieve feedback kan geven en met feedback van een ander om kan gaan. In de assertiviteitstraining van Anthentiek leer je ‘al doende’. We bespreken eerst de theorie om die meteen daarna in de praktijk te brengen in rollenspelen.

Bij Anthentiek kiezen we voor een individuele aanpak. Op weg naar meer assertiviteit word je bijgestaan door een deskundige en mensgerichte trainer.

Assertiviteitstraining - prijs?

Wil jij ook leren hoe assertiever te communiceren? Schrijf je dan in via deze link. Je betaalt 395 (incl. BTW) voor 5 sessies van 1 uur inclusief werkboek. De 5 sessies worden ingepland op een moment dat voor jou en je trainer past.  Ze vinden plaats in onze praktijk te Hasselt.

© 2016-2021 Anthentiek

0032 467 031 592  |  info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg