Trainingen

 

Ben jij op zoek naar een praktische training om je vaardigheden te versterken op het gebied van assertiviteit, communicatie of omgaan met stress? Bij Anthentiek bieden we je diverse individuele trainingstrajecten aan. 

 

We gaan bewust voor individuele trainingen omdat we je zo de aandacht kunnen geven die je verdient. Door 1 op 1 te werken, kunnen we onze training aanpassen aan jouw specifieke noden. Onze trainingen bieden stuk voor stuk een gezonde mix van theorie en praktijk. We geloven immers in leren door doen. Dit alles in een veilige setting met een deskundige & mensgerichte trainer aan je zijde.

Wil je werken aan een specifieke vaardigheid?

Ga actief aan de slag met onze trainingen

Wil jij je vaardigheden op het gebied van communicatie versterken?  Leren hoe stress-signalen te herkennen en welke maatregelen je kan nemen om je stress te beperken? Dit alles in een veilige setting, met een gezonde mix van theorie en praktijk en een deskundige, mensgerichte trainer aan je zijde? Dan zijn de traingen van Anthentiek jou op het lijf geschreven.

THE EXPERT IN ANYTHING WAS ONCE A BEGINNER

Ons aanbod aan individuele trainingen

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg