Liever Assertiever

Wil jij jezelf niet langer wegcijferen of voorbij lopen? Zou jou leven er heel wat rooskleuriger uitzien als je erin zou slagen je grenzen aan te geven of wat vaker voor je mening zou uitkomen En wil jij dit alles leren doen op een heldere en verbindende manier. Dan ben je bij ons aan het juiste adres! 

 

Onze Liever Assertiever training geeft je in 5 praktische sessies handvaten om assertief en verbindend te communiceren in je job en ver daarbuiten. 

Leren hoe assertiever te communiceren in 5 sessies

Weet je niet hoe een vriend(in) aan te spreken op zijn of haar storende gedrag? Is omgaan met kritiek steeds weer lastig voor je? Vind je het ook zo moeilijk om nee te zeggen als een collega je vraagt om een taak voor de zoveelste keer over te nemen? Of wanneer een familielid je vraagt of je dat klusje nog snel even kan opknappen? 

  

Dan is onze Liever Assertiever - assertiviteitstraining jou op het lijf geschreven. 

IT'S ONLY BY SAYING NO THAT YOU CAN CONCENTRATE ON THE THINS THAT ARE REALLY IMPORTANT

Liever Assertiever - hoe?

In 5 sessies trainen we je assertieve vaardigheden. We verkennen verschillende gedragsstijlen (subassertief tot agressief gedrag) en staan stil bij wat assertiviteit is. We leren je je op een assertieve en verbindende manier grenzen aangeven en nee zeggen. Je leert hoe je constructieve feedback kan geven en met feedback van een ander om kan gaan. In de Liever Assertiever assertiviteitstraining van Anthentiek leer je ‘al doende’. We bespreken eerst de theorie om die meteen daarna in de praktijk te brengen in rollenspelen.

We kiezen bewust voor een individuele aanpak, opdat jij de aandacht krijgt die je verdient en we kort op de bal kunnen spelen. Op weg naar meer assertiviteit word je bijgestaan door een deskundige en mensgerichte trainer.

Liever Assertiever - prijs?

Wil jij ook leren hoe assertiever te communiceren? Schrijf je dan in via deze link. Je betaalt 395 (incl. BTW) voor 5 sessies van 1 uur inclusief werkboek. De 5 sessies worden ingepland op een moment dat voor jou en je trainer past.  Ze vinden plaats in onze praktijk te Hasselt.

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg