Liever Assertiever

Ben je t beu om jezelf weg te cijferen of voorbij te lopen? Zou jouw leven er heel wat beter uitzien als je erin zou slagen grenzen te stellen of wat vaker voor je eigen mening uit te komen En wil jij dit alles leren doen op een heldere en verbindende manier. Dan kunnen wij jou helpen!

 

Onze Liever Assertiever training geeft je in 5  sessies alles om assertief en verbindend te communiceren in je job maar ook daarbuiten. 

Assertiviteitstraining om je te trainen in assertiviteit hasselt limburg

Leren hoe assertiever te communiceren in 5 sessies

Weet je niet hoe een vriend(in) kennis of familielid  aan te spreken op zijn of haar storende gedrag?  Kan je geen kritiek verdragen? Heb je moeite  om nee te zeggen als een collega je vraagt om een taak voor de zoveelste keer opnieuw over te nemen? Of wanneer een familielid je vraagt of je dat werkje weer kan opknappen? 

  

Dan is onze Liever Assertiever - assertiviteitstraining echt iets voor jou. 

Assertiviteitscursus om je te trainen in assertiviteit bij Anthentiek in Hasselt

IT'S ONLY BY SAYING NO THAT YOU CAN CONCENTRATE ON THE THINS THAT ARE REALLY IMPORTANT

Liever Assertiever - hoe?

Assertiviteit train je bij Anthentiek in onze assertiviteitstraining in de praktijk te Hasselt Limburg (kort bij Genk)

In 5 sessies gaan we aan de slag met je assertieve vaardigheden. We gaan de  verschillende gedragsstijlen (subassertief tot agressief gedrag) na en staan stil bij wat assertiviteit  nu precies is. We leren je je op een assertieve en verbindende manier nee zeggen. Je leert hoe je opbouwende feedback kan geven en met feedback naar jou toe om kan gaan. In de Liever Assertiever assertiviteitstraining van Anthentiek (nu Kurago) leer je ‘al doende’. We bespreken eerst de theorie om die meteen daarna in de praktijk toe te passen in rollenspelen.

We kiezen bewust voor een individuele aanpak, opdat jij de aandacht krijgt die je verdient . Op de weg naar meer assertiviteit ga je geholpen worden door een deskundige en mensgerichte trainer.

Liever Assertiever?

Wil jij ook leren hoe assertiever te communiceren? Meld je dan hier aan en vermeld als type hulpvraag "training". De 5 sessies worden ingepland op een moment dat voor jou en je trainer past.  Ze vinden plaats in onze praktijk te Hasselt.