top of page
Zoeken

Ik blokker tijdens het werk

Bijgewerkt op: 21 apr. 2022

We staan allemaal wel eens op een kruispunt in ons leven waarop we ons afvragen of het werk wat we doen ook echt iets wat we het liefst doen? Is onze huidige job wel echt onze droomjob.


Loopbaanbegeleiding als antwoord op het gevoel te hebben vast te lopen in je job

Wellicht herken je je hieronder:

Ligt dit werk jou wel?
Word ik genoeg ingezet op mijn krachten?
Ik heb geen voldoening in mijn job,...

Na het middelbaar wist ik zelf nog niet goed wat ik moest doen. “Je bent 18 en dan”. Na drie lange studierichtingen later en heel wat ervaringen rijker, begon ik te werken als receptioniste. Maar als snel wiszt ik dat dit niet helemaal was wat ik wilde in het leven. Mijn droom was om te werken met mensen, niet geen bureauwerk en papierwerk. Ik vond het geweldig om met het idee te zitten dat ik mensen kan helpen met wat zij willen doen. Toen ben ik psychologie gaan studeren. Dit was de beste keuze in mijn leven! Maar hoe fantastisch zou het zijn, moest ik toen de juiste steun gehad hebben na mijn middelbaar om zo samen met iemand te zoeken naar wat ik echt wil.


Hoe weet je eigenlijk wat je wil? Hiervoor moet je een antwoord vinden op 3 essentiële elementen. Stap 1: wat zijn je loopbaanwaarden? Wat zoek je in een job, wat wil je helemaal niet missen in een job? Stap 2, wat zijn jouw sterktes? Welke sterktes primeren voor je en gebruik je in het dagelijks leven. Dan wat geeft jou energie en wordt je warm van?


In een loopbaanbegeleiding gaan we zoeken naar iets wat jij echt wil. Een bijkomend voordeel is dat je recht kan hebben op een subsidiëring, waardoor je voor 8 sessies loopbaanbegeleiding, maar 10 euro per uur betaalt. Klik hier als je meer info wil over deze subsidiëring.


Kijk voor een kennismakingsgesprek via de website of bel me op 0470 61 98 26. We begeleiden je bij Anthentiek (nu Kurago) graag naar een nieuw begin.


Ann

traject bij loopbaanbegeleiding via vdab

144 weergaven

Kommentare


bottom of page