Zoeken

Ik blokker tijdens het werk

Bijgewerkt op: 21 apr.

We staan allemaal wel eens op een kruispunt in ons leven waarop we ons afvragen of het werk wat we doen ook echt iets wat we het liefst doen? Is onze huidige job wel echt onze droomjob.


Loopbaanbegeleiding als antwoord op het gevoel te hebben vast te lopen in je job

Wellicht herken je je hieronder:

Ligt dit werk jou wel?
Word ik genoeg ingezet op mijn krachten?
Ik heb geen voldoening in mijn job,...

Na het middelbaar wist ik zelf nog niet goed wat ik moest doen. “Je bent 18 en dan”. Na drie lange studierichtingen later en heel wat ervaringen rijker, begon ik te werken als receptioniste. Maar als snel wiszt ik dat dit niet helemaal was wat ik wilde in het leven. Mijn droom was om te werken met mensen, niet geen bureauwerk en papierwerk. Ik vond het geweldig om met het idee te zitten dat ik mensen kan helpen met wat zij willen doen. Toen ben ik psychologie gaan studeren. Dit was de beste keuze in mijn leven! Maar hoe fantastisch zou het zijn, moest ik toen de juiste steun gehad hebben na mijn middelbaar om zo samen met iemand te zoeken naar wat ik echt wil.