top of page
Online coaching tijdens COVID-19 bij Anthentiek.

 Kan jij extra ondersteuning gebruiken in deze tijden? 

 We helpen je graag verder met online begeleiding! 

Door de corona-pandemie, zijn we overgeschakeld op online therapie - en loopbaanbegeleidingssessies. net in deze tijden kan je onze ondersteuning waarschijnlijk goed gebruiken.  

 

Onze online aanpak verschilt  niet als anders. We gaan nog steeds om gepassioneerd, warm en deskundig te werken. We doen er alles aan om de gevoelsafstand zo klein mogelijk te houden.

Online therapie & loopbaanbegeleiding in tijden van Corona

OVERZICHT

Online therapie & loopbaanbegeleiding bij Anthentiek (Nu Kurago), voor wie?

  • Iedereen die psychologisch getroffen wordt door het Corona- pandemie. Of je nu zit met  extra angsten in deze Corona-crisis of in een sector werkt die momenteel onder grote druk staat. Misschien vind je de onzekerheid rond je job lastig of heb  je als ondernemer problemen met de impact van Corona op je zaak?

  • Iedereen die vastloopt in zijn job. Misschien was er al wel  twijfel aan je job voor de crisis en komt dit nu sterk naar boven. Misschien is er nu wel de ruimte om een online loopbaanbegeleidingstraject te starten. Of misschien ben je er nu achter gekomen dat de job die je nu doet toch niet de job is waar jij gelukkig van wordt.

Kamp jij met angsten of onzekerheid? Zoek je hulp bij je zoektocht in je loopbaan? Neem dan contact met ons op. We staan graag langs je in een online traject.

Online therapie en loopbaanbegeleiding bij Anthentiek wegens Corona.

Welk online aanbod hebben we uitgewerkt? 

 

Hoe werkt een online traject?

Online psychologisch traject bij een therapeut of loopbaancoach bij Anthentiek Hasselt via Zoom, Facetime of Skype.
  • Zowel in onze therapie-sessies als onze loopbaanbegeleidingen vinden we het belangrijk om zowel warm als wetenschappelijk onderbouwd te werken. Al onze medewerkers zijn geschoold als psycholoog/therapeut en hebben bovendien ook een opleiding als loopbaancoach achter de rug.

 

  • De online begeleiding  gebeurt via online-tools als skype, facetime en zoom... Voor wie hier niet in thuis is, we helpen je met de installatie en werken ook telefonisch indien je dit liever hebt.

Prijs van onze online-diensten 
  • Voor therapeutische sessies is het tarief 60 euro per 50 min. De betaling gebeurt bij online sessies via de payconic/bankcontact app. 

 

  • Voor loopbaanbegeleiding kan je i(mits  7 jaar werkervaring) gebruik maken van loopbaancheques. Hierdoor betaal je slechts 10 euro per sessie en dit gedurende 7 sessies. Via deze link vind je meer info over de loopbaancheques. Als je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques, dan kan je nog steeds sessies volgen aan een tarief van 60 euro.

 

  • Heb jij behoefte aan een afspraak, klik dan hier. Bij vragen of onduidelijkheden, kan je ons altijd contacteren op het nummer 0470 61 98 26. Tot snel!

Lees meer over therapie en loopbaanbegeleiding in onze blogs

Cliënten over online therapie en loopbaanbegeleiding bij Anthentiek

 Contacteer ons om samen werk te maken van wat je écht wil! 

Contacteer Anthentiek voor online video sessies bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals therapie en loopbaanbegeleiding Meld je nu aan voor online video sessies bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals therapie en loopbaanbegeleiding online bij psycholoog en loopbaancoach Anthentiek uit Hasselt voor hulpvragen rond loopbaanbegeleiding en video sessies voor thema's zoals online en video sessies
bottom of page