Online coaching tijdens COVID-19 bij Anthentiek.

 Kan jij extra ondersteuning gebruiken in deze tijden? 

 We helpen je graag verder met online begeleiding! 

Sinds het Corona virus ons land in zijn greep heeft, zijn we overgeschakeld op online therapie - en loopbaanbegeleidingssessies. We begrijpen immers maar al te goed dat je misschien net vandaag onze ondersteuning extra goed kan gebruiken.  

 

Onze online aanpak is echter niet anders als anders. We leven nog steeds onze waarden en gaan deskundig, gepassioneerd en warm te werk. We proberen de gevoelsafstand zo klein mogelijk te houden al is de fysieke afstand net dat tikkeltje groter.   

Online therapie & loopbaanbegeleiding in tijden van Corona

 

Online therapie & loopbaanbegeleiding bij Anthentiek, voor wie?

  • Iedereen die psychologisch getroffen wordt door het Corona- virus. Of je nu extra angsten hebt in deze Corona-crisis of in een sector werkt die momenteel onder grote druk staat. Misschien vind je de onzekerheid rond je job lastig te dragen of struggle je als ondernemer met de implicaties van Corona op je zaak?

  • Iedereen die vastloopt in zijn job. Misschien was er al twijfel aan je job voor de crisis en vind je nu eindelijk de ruimte om een online loopbaanbegeleidingstraject aan te vatten. Of misschien ben je er net in de hele drukte wel van overtuigd geraakt dat de job die je vandaag doet niet de jouwe is.

Kamp jij met angsten of onzekerheid? Zoek je hulp bij je zoektocht in je loopbaan? Neem dan contact met ons op. We staan graag langs je in een online traject.

Online therapie en loopbaanbegeleiding bij Anthentiek wegens Corona.

Welk online aanbod hebben we uitgewerkt? 

 

Hoe werkt een online traject?

Online psychologisch traject bij een therapeut of loopbaancoach bij Anthentiek Hasselt via Zoom, Facetime of Skype.
  • We vinden het belangrijk om zowel in onze therapeutische sessies als in onze loopbaanbegeleiding warm en wetenschappelijk onderbouwd te werken. Al onze medewerkers zijn geschoold als psycholoog/therapeut en genoten daarnaast van een opleiding als loopbaancoach. 

 

  • We doen onze online begeleiding  via online-tools als skype, facetime en zoom... Indien je nu denkt: “Graag, maar hoe begin ik er in hemelsnaam aan?”. Maak je geen zorgen, we gidsen je stap voor stap door de installatie en werken ook telefonisch indien je dat verkiest.

Prijs van onze online-diensten 
  • Voor therapeutische sessies betaal je 60 euro per 50 min. De betaling gebeurt bij online sessies via de payconic/bankcontact app. 

 

  • Voor loopbaanbegeleiding kan je indien je 7 jaar werkervaring hebt, gebruik maken van loopbaancheques. Hierdoor betaal je slecht 10 euro per sessie en dit gedurende 7 sessies. Via deze link vind je meer info over de loopbaancheques. Als je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques, dan kosten de sessies net zoals bij therapie 60 euro.

 

  • Heb jij nood aan een afspraak, klik dan hier. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan je ons altijd contacteren op het nummer 0470 61 98 26. Tot gauw!

Lees meer over therapie en loopbaanbegeleiding in onze blogs

Cliënten over online therapie en loopbaanbegeleiding bij Anthentiek

 Contacteer ons om samen werk te maken van wat je écht wil! 

Contacteer Anthentiek voor online video sessies bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals therapie en loopbaanbegeleiding Meld je nu aan voor online video sessies bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals therapie en loopbaanbegeleiding online bij psycholoog en loopbaancoach Anthentiek uit Hasselt voor hulpvragen rond loopbaanbegeleiding en video sessies voor thema's zoals online en video sessies