top of page
online therapeut bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals onzekerheid en zelfvertrouwen

 Kan jij extra ondersteuning gebruiken in deze tijden? 

 We helpen je graag verder met online therapie! 

Wanneer het Covid-19 virus kwam kijken, zijn we veranderd naar online therapie. We kunnen heel goed begrijpen dat je wellicht net in deze tijden onze ondersteuning extra nodig hebt.  

 

Onze online aanpak is helemaal niet anders dan het gewoonlijke. We leven nog steeds onze principes en we willen wetenschappelijk, gepassioneerd en warm te werk gaan. We doen ons best om de gevoelsafstand zo klein mogelijk te houden, jammer genoeg is de fysieke afstand net ietsje groter dan anders.   

Online therapeut in tijden van COVID-19

Online therapeut Anthentiek, voor wie?

  • Deze therapie is voor iedereen die psychologisch getroffen wordt door het virus. Of je nu misschien meer angsten hebt ontwikkeld in deze tijden of net in een sector werkt die nu onder grote druk staat. Of vind je de onzekerheid rond je werk moeilijk om mee om te gaan of worstel je als ondernemer met de consequenties van Corona op je onderneming?

  • Voor iedereen die vast komt te zitten in zijn werk. Misschien waren er al twijfels aan je baan voor de crisis en heb je nu eindelijk de plaats om een online traject te beginnen. Of misschien ben je nu tot de conclusie gekomen dat je huidige baan niet 100% jou ligt. 

Zit jij met angsten of onzekerheid? Merk je in alles dat je zin hebt om hulp te krijgen? Neem dan contact met ons op. We staan je graag bij in een online traject.

Welk online aanbod hebben we voor therapie uitgewerkt? 

Hoe werkt een online therapie traject?

Meld je nu aan voor online therapeut bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals onzekerheid en zelfvertrouwen online bij therapeut Anthentiek uit Hasselt voor hulpvragen rond zelfvertrouwen en therapeut
  • Een warme en gegrond onderbouwde therapeutische sessies primeren voor ons. Iedereen bij ons is opgeleid als psycholoog/therapeut en hebben daarna een opleiding als loopbaancoach gevolgd. 

 

  • Met online begeleiding  via online-tools als skype, facetime en zoom... Als je nu denkt: “Fijn, maar hoe start ik er in nu aan?”. No worries, we begeleiden je stapsgewijs door de werking en werken ook telefonisch als je dat liever hebt.

Prijs van onze online therapie 
  • Voor therapeutische sessies kost het 60 euro per 50 min. De betaling is met online sessies via de payconic/bankcontact app. 

 

  • Heb jij goesting aan een afspraak, klik dan hier. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan je ons contacteren op het nummer 0470 61 98 26. Tot ziens!

Lees meer over therapeutische thema's in onze blogs

Cliënten over de online therapeuten van Anthentiek

 Contacteer ons om samen werk te maken van wat je écht wil! 

Contacteer Anthentiek voor online therapeut bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals onzekerheid en zelfvertrouwen Meld je nu aan voor online therapeut bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals onzekerheid en zelfvertrouwen online bij therapeut Anthentiek uit Hasselt voor hulpvragen rond zelfvertrouwen en therapeut voor thema's zoals online en therapeut
bottom of page