online loopbaancoaching bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals jobmatching en jobcoaching

 Kan jij extra ondersteuning gebruiken in deze tijden? 

 We helpen je graag verder met online loopbaancoaching! 

Sinds COVID-19 ons land in zijn greep heeft, zijn we overgeschakeld op online loopbaancoachingssessies. We begrijpen maar al te goed dat je misschien net vandaag onze begeleiding extra goed kan gebruiken.  

 

Onze online aanpak is echter niet anders als anders. We leven nog steeds onze waarden en gaan deskundig, gepassioneerd en warm te werk. We proberen de gevoelsafstand zo klein mogelijk te houden al is de fysieke afstand net dat tikkeltje groter.   

Online loopbaancoaching in tijden van COVID-19

Online loopbaancoaching bij Anthentiek, voor wie?

  • Dit is voor iedereen die vastloopt in zijn job. Misschien was er al twijfel aan je job voor de crisis en vind je nu eindelijk de ruimte om een online loopbaanbegeleidingstraject aan te vatten. Of misschien ben je er net in de hele drukte wel van overtuigd geraakt dat de job die je vandaag doet niet de jouwe is.

Kamp jij met angsten of onzekerheid? Voel je in alles dat je nood hebt aan hulp? Neem dan contact met ons op. We staan graag langs je in een online traject.

Welk online aanbod hebben we uitgewerkt? 

 

Hoe werkt online loopbaancoaching?

  • We vinden het belangrijk om in onze loopbaancoaching warm en wetenschappelijk onderbouwd te werken. Al onze medewerkers zijn geschoold als psycholoog/therapeut en genoten daarnaast van een opleiding als loopbaancoach. 

 

  • We doen onze online begeleiding  via online-tools als skype, facetime en zoom... Indien je nu denkt: “Graag, maar hoe begin ik er in hemelsnaam aan?”. Maak je geen zorgen, we gidsen je stap voor stap door de installatie en werken ook telefonisch indien je dat verkiest.

Prijs van onze online loopbaancoaching
  • Voor loopbaanbegeleiding kan je indien je 7 jaar werkervaring hebt, gebruik maken van loopbaancheques. Hierdoor betaal je slecht 10 euro per sessie en dit gedurende 7 sessies. Via deze link vind je meer info over de loopbaancheques. Als je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques, dan kosten de sessies net zoals bij therapie 60 euro.

 

  • Heb jij nood aan een afspraak, klik dan hier. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan je ons altijd contacteren op het nummer 0470 61 98 26. Tot gauw!

Lees meer over loopbaanthema's in onze blogs

Cliënten over online loopbaancoaching bij Anthentiek

 Contacteer ons om samen werk te maken van wat je écht wil! 

Contacteer Anthentiek voor online loopbaancoaching bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals jobmatching en jobcoaching Meld je nu aan voor online loopbaancoaching bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals jobmatching en jobcoaching online bij loopbaanbegeleider Anthentiek uit Hasselt voor hulpvragen rond jobcoaching en loopbaancoaching voor thema's zoals online en loopbaancoaching