internet therapie bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals angst en stress

 Kan jij extra ondersteuning gebruiken in deze tijden? 

 We helpen je graag verder met online therapie via internet! 

Sinds het Corona virus ons land in zijn greep heeft, zijn we overgeschakeld op therapie - en loopbaanbegeleidingssessies via internet. We begrijpen maar al te goed dat je mogelijk net vandaag onze ondersteuning extra goed kan gebruiken.  

 

Onze online aanpak is niet anders dan anders. We leven nog steeds onze waarden en gaan deskundig, gepassioneerd en warm te werk. We proberen de gevoelsafstand zo klein mogelijk te houden al is de fysieke afstand net dat tikkeltje groter.   

Online therapie via internet in tijden van Corona

Therapie via internet bij Anthentiek, voor wie?

  • Iedereen die op psychologisch vlak getroffen wordt door het Corona- virus. Of je nu extra angsten hebt in deze moeilijke tijd of in een sector werkt die momenteel onder grote druk staat. Misschien vind je de onzekerheid bij je job lastig te dragen of struggle je als ondernemer met de implicaties van Corona op je zaak?

  • Iedereen die vastloopt in zijn job. Misschien was er al twijfel aan je job voor de crisis en vind je nu eindelijk de ruimte om een online loopbaanbegeleidingstraject aan te vatten. Of misschien ben je er net in de hele drukte wel van overtuigd geraakt dat de job die je vandaag doet niet de jouwe is.

Kamp jij met angsten of onzekerheid? Voel je in alles dat je nood hebt aan hulp? Neem dan contact met ons op. We staan graag langs je in een online traject.

Welk online aanbod hebben we uitgewerkt? 

 

Hoe werkt therapie via internet?

  • We vinden het belangrijk om zowel in onze therapeutische sessies als in onze loopbaanbegeleiding warm en wetenschappelijk onderbouwd te werken. Al onze medewerkers zijn geschoold als psycholoog/therapeut en genoten daarnaast van een opleiding als loopbaancoach. 

 

  • We doen onze online begeleiding  via online-tools als skype, facetime en zoom... Indien je nu denkt: “Graag, maar hoe begin ik er in hemelsnaam aan?”. Maak je geen zorgen, we gidsen je stap voor stap door de installatie en werken ook telefonisch indien je dat verkiest.

Prijs van onze therapie via internet
  • Voor therapeutische sessies via internet  betaal je 60 euro per 50 min. De betaling gebeurt bij online sessies via de payconic/bankcontact app. 

 

  • Voor loopbaanbegeleiding kan je indien je 7 jaar werkervaring hebt, gebruik maken van loopbaancheques. Hierdoor betaal je slecht 10 euro per sessie en dit gedurende 7 sessies. Via deze link vind je meer info over de loopbaancheques. Als je niet in aanmerking komt voor loopbaancheques, dan kosten de sessies net zoals bij therapie 60 euro.

 

  • Heb jij nood aan een afspraak, klik dan hier. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan je ons altijd contacteren op het nummer 0470 61 98 26. Tot gauw!

Lees meer over therapeutische thema's in onze blogs

Cliënten over internet therapie bij Anthentiek

 Contacteer ons om samen werk te maken van wat je écht wil! 

Contacteer Anthentiek voor internet therapie bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals angst en stress Meld je nu aan voor internet therapie bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals angst en stress internet bij psycholoog Anthentiek uit Hasselt voor hulpvragen rond stress en therapie voor thema's zoals internet en therapie