Kamp jij met stressklachten?  

 We zijn er graag voor je!  

We hebben allemaal wel eens te maken met het monster “stress”. Vanuit verschillende hoeken wordt er immers vanalles van ons verwacht. We proberen onze rol als ouder naar behoren uit te voeren, we doen het graag goed in onze job en liefst hebben we ook nog een bruisend sociaal leven.

Stress ervaar je wanneer er een onevenwicht is tussen dat wat je te dragen hebt en dat wat je kan dragen. Je draaglast staat voor alles wat op dit moment energie kost (denk aan je werklast, je zieke partner of de zorg voor een pasgeboren kindje) en onder draagkracht verstaan we alles wat je de nodige energie geeft (zelfzorg, hobby’s of quality time met hen die je lief hebt). 

 

Wij mensen zijn eigenlijk een beetje te vergelijken een batterij. Net als een batterij,  kunnen we niet blijvend de nodige energie aan de dag brengen als we niet geregeld opgeladen worden.

Stress in Hasselt

Therapie bij stress, voor wie?

De klachten bij stress zijn uiteenlopend; waar de één vooral last heeft van fysieke klachten (denk aan spierpijn, hoofdpijn, maagklachten of druk op de borst), heeft de ander vooral last van piekergedachten en angst. Ook het gedrag dat je gaat stellen onder stress, is erg uiteenlopend. De één reageert geïrriteerd naar zijn omgeving en de ander trekt zich bij stress vooral terug. Wat jouw stressklachten ook zijn en vanwaaruit ze ook vertrekken, we helpen je graag om terug dichter tot jezelf te komen.

Ervaar jij stress? Voel jij je vermoeid of sneller geïrriteerd? Merk je dat je niet meer kan functioneren zoals je dat zou willen in je werk en/of in je persoonlijk leven?

 Neem dan contact met ons op. We lopen graag met je mee. 

MAKE YOURSELF A PRIORITY. AT THE END OF THE DAY, YOU ARE YOUR LONGEST COMMITMENT

Therapie voor stress bij Anthentiek - hoe?

Samen met je psycholoog of (psycho)therapeut onderzoek je jouw stress en leer je anders met stress om te gaan. We willen ervoor zorgen dat jij stappen kan zetten naar wat er voor jou écht toe doet, je stressignalen gaat herkennen en tijdig de nodige stappen kan nemen om je batterij weer op te laden.

 

Onze trajecten zijn warm, persoonlijk en vertrekken vanuit een stevige wetenschappelijke basis. Waar je ook vertrekt, we lopen graag met je mee.

Therapie voor stress bij Anthentiek - prijs?

Onze therapiesessies bij stress vinden plaats in onze groepspraktijk te Hasselt. Voor therapie betaal je 60 euro voor een sessie van 50 minuten. Een afspraak maken voor een eerste gesprek, kan via deze link.

Lees meer over therapeutische thema's in onze blogs

Cliënten over therapie trajecten bij Anthentiek

Ik ben heel blij dat we de coachingsessies gewoon verder kunnen blijven doen via Skype.

Het voelde heel gewoon en het deed deugd om een uurtje te babbelen met elkaar.

We moeten tijdens deze crisis op zoek gaan naar creatieve oplossingen en Ann doet dat super!

In deze moeilijke tijd waarin angst en onzekerheid een groot stuk van ons dagelijks leven beheersen, heb je soms nood aan een luisterend oor, iemand die je eventjes ondersteunt.

De drempel naar begeleiding lijkt hoog maar bij Anthentiek wordt je met een warm gevoel ontvangen.


Mijn gesprek deze week v...

allereerst kon ik er binnen korte tijdsspanne terecht. De begeleiding was zeer persoonlijk en geen vastgeroest stappenplan. Waardoor ik me ook gewardeerd voelde als persoon en geen nummertje. Dus een zeer tevreden klant.

Please reload

Kamp je met stress klachten? Burn-out specialist psycholoog Anthentiek uit Hasselt (Limburg) helpt je graag met deze stress situatie verder!

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg