Kamp jij met stressklachten?  

 We zijn er graag voor je!  

We hebben allemaal wel eens te maken met het monster “stress”. Vanuit verschillende hoeken wordt er immers vanalles van ons verwacht. We proberen onze rol als ouder naar behoren uit te voeren, we doen het graag goed in onze job en liefst hebben we ook nog een bruisend sociaal leven.

Stress ervaar je wanneer er een onevenwicht is tussen dat wat je te dragen hebt en dat wat je kan dragen. Je draaglast staat voor alles wat op dit moment energie kost (denk aan je werklast, je zieke partner of de zorg voor een pasgeboren kindje) en onder draagkracht verstaan we alles wat je de nodige energie geeft (zelfzorg, hobby’s of quality time met hen die je lief hebt). 

 

Wij mensen zijn eigenlijk een beetje te vergelijken een batterij. Net als een batterij,  kunnen we niet blijvend de nodige energie aan de dag brengen als we niet geregeld opgeladen worden.

Stress in Hasselt

Therapie bij stress, voor wie?

De klachten bij stress zijn uiteenlopend; waar de één vooral last heeft van fysieke klachten (denk aan spierpijn, hoofdpijn, maagklachten of druk op de borst), heeft de ander vooral last van piekergedachten en angst. Ook het gedrag dat je gaat stellen onder stress, is erg uiteenlopend. De één reageert geïrriteerd naar zijn omgeving en de ander trekt zich bij stress vooral terug. Wat jouw stressklachten ook zijn en vanwaaruit ze ook vertrekken, we helpen je graag om terug dichter tot jezelf te komen.

Ervaar jij stress? Voel jij je vermoeid of sneller geïrriteerd? Merk je dat je niet meer kan functioneren zoals je dat zou willen in je werk en/of in je persoonlijk leven?

 Neem dan contact met ons op. We lopen graag met je mee. 

MAKE YOURSELF A PRIORITY. AT THE END OF THE DAY, YOU ARE YOUR LONGEST COMMITMENT

Therapie voor stress bij Anthentiek - hoe?

Samen met je psycholoog of (psycho)therapeut onderzoek je jouw stress en leer je anders met stress om te gaan. We willen ervoor zorgen dat jij stappen kan zetten naar wat er voor jou écht toe doet, je stressignalen gaat herkennen en tijdig de nodige stappen kan nemen om je batterij weer op te laden.

 

Onze trajecten zijn warm, persoonlijk en vertrekken vanuit een stevige wetenschappelijke basis. Waar je ook vertrekt, we lopen graag met je mee.

Therapie voor stress bij Anthentiek - prijs?

Onze therapiesessies bij stress vinden plaats in onze groepspraktijk te Hasselt. Voor therapie betaal je 60 euro voor een sessie van 50 minuten. Een afspraak maken voor een eerste gesprek, kan via deze link.

Lees meer over therapeutische thema's in onze blogs

Cliënten over therapie trajecten bij Anthentiek

Kamp je met stress klachten? Burn-out specialist psycholoog Anthentiek uit Hasselt (Limburg) helpt je graag met deze stress situatie verder!