top of page

Overzicht trainingen Anthentiek

 

Ben jij op zoek naar een praktische training om je vaardigheden te versterken op het gebied van assertiviteit, communicatie of zoek jij hulp om  om te gaan met stress? Bij Kurago (voorheen Anthentiek) kunnen we jou verder helpen met diverse individuele trainingstrajecten. 

 

We kiezen bewust voor individuele trainingen omdat we je zo de aandacht kunnen geven die je ook verdient.  1 op 1 werken heeft als voordeel dat we onze training kunnen aanpassen aan jouw specifieke behoeften. Onze trainingen bieden elk een gezonde mix van theorie en praktijk. Dit alles is natuurlijk gekaderd in een veilige setting met een deskundige & ook een mensgerichte trainer.

Trainingen en workshops assertiviteit communicatie Anthentiek

Wil je werken aan een specifieke vaardigheid?

Ga actief aan de slag met onze trainingen

Wil jij aan de slag om je vaardigheden op het gebied van communicatie te versterken?  Wil jij leren hoe je de stress-signalen kan herkennen en welke maatregelen je kan nemen om je stress te verminderen? Dit alles in een veilige omgeving, met een goede mix van theorie en praktijk en een deskundige, mensgerichte trainer aan je zijde? Dan zijn de traingen van Kurago (voorheen Anthentiek) jou op het lijf geschreven.

Training en workshop hasselt limburg communicatie assertiviteit training stress

THE EXPERT IN ANYTHING WAS ONCE A BEGINNER

bottom of page