Loop je vast in je job

 of weet je niet welke job bij jou past? 

Jouw carrière loopt natuurlijk niet in één rechte lijn van je schoolperiode tot je pensioen. Onderweg kom je langs obstakels en soms ook wel eens langs een doodlopende straat. Dat zorgt vaak voor twijfel en onzekerheid. In een traject voor loopbaanbegeleiding, gaan onze loopbaancoaches;  je helpen helder te krijgen wat je wilt en specifieke stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

Loopbaancoach bij Anthentiek

Wat jouw loopbaanvraagstuk ook is, onze loopbaancoaches van Anthentiek ondersteunen je in elke fase van je carrière. Samen komen we er vast uit. Typische vragen voor loopbaancoaching  in onze groepspraktijk zijn:

  • Ik loop vast op mijn werk en vraag me of dit hetgeen is wat bij me past of wat ik anders zou kunnen doen? 

  • Mijn job zorgt niet meer voldoening. Ik wil weg, maar ik weet niet hoe?

  • In mijn job weet ik niet wat me energie geeft of wat mijn talenten zijn. 

  • Ik ben herstellende van een burn-out en zoek hulp bij het terug aan de slag gaan.

  • Ik doe mijn job best graag, maar ben erg benieuwd naar andere opties.

  • Op mijn huidige werk ervaar ik veel stress maar ik weet niet hoe ik het anders moet aanpakken?

  • Ik haal geen energie meer uit mijn huidige job en wil weten hoe dit komt en nog belangrijker, wat ik eraan kan doen.

  • Ik loop vast tegen het feit dat ik mijn job moet combineren met mijn rol als ouder en wil hulp bij het herstellen van mijn balans werk – privé.

  •  
  • Ik speel met het idee om als zelfstandige aan de slag te gaan, maar weet niet of dit de beste keuze is. Ik zou hierover willen sparren met een coach.

Herken je jezelf in één van de deze situaties? Of heb je een andere vraag in verband met je werk of loopbaan? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze loopbaancoaches. Dan kijken we samen hoe we jouw loopbaan in de juiste richting sturen.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Loopbaanbegeleiding bij Anthentiek door opgeleide loopbaancoaches - hoe?

Onze loopbaancoaches van Anthentiek passen hun traject aan, aan jouw behoeften. Samen gaan we op zoek naar jouw kwaliteitenwat jou energie geeft en wat je echt belangrijk vindt. We zoeken daarna uit of  je huidige job hier bij aansluit. En zo niet, welke dan wel? We bepalen samen hoe je in je job wilt staan en onderzoeken de belemmeringen om je vervolgens hiermee te leren omgaan.

We onderscheiden ons van andere loopbaancentra doordat we bij Anthentiek bewust kiezen om te werken met psychologen en therapeuten die we opleiden tot loopbaancoaches. Hierdoor garanderen we een wetenschappelijke, sterk mensgerichte en all-round aanpak

 

De loopbaancoaches van Anthentiek kunnen je indien nodig ook ondersteunen in een therapeutisch vervolgtraject (bij thema’s als faalangst of perfectionisme) of je de nodige vaardigheden bijbrengen in een training op maat (assertiviteit, solliciteren, burn-out preventie). Andersom kunnen we ook vertrekken vanuit een therapeutisch traject om bij de vraag “hoe terug aan de slag gaan?” over te schakelen op een loopbaantraject.

Traject in loopbaancoaching - prijs?
Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques - 10 euro / sessie 

Omdat Anthentiek erkend is als gemandateerd loopbaancentrum kan je voor jouw loopbaantraject beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Hierdoor kan je voor slechts 10 euro per uur 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Indien je in aanmerking komt voor loopbaancheques (en dat check je hier) mogen we jou een gratis kennismakingsgesprek aanbieden. Neem dus snel contact op voor een eerste, vrijblijvende afspraak.

Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques  - 60 euro / sessie

Heb je geen recht op loopbaancheques omdat je werkzoekend bent, nog studeert of omdat je geen 7 jaar werkervaring hebt? Ook dan kan je bij ons terecht voor loopbaanbegeleiding. In dit geval bieden we ons individuele traject aan voor het reguliere tarief van 60 euro per sessie van 50 minuten. Je bent meer als welkom om samen werk te maken van een loopbaan of studiekeuze die bij je past.

Lees meer over loopbaanthema's in onze blogs

Cliënten over trajecten in loopbaanbegeleiding bij Anthentiek

 Contacteer ons om samen werk te maken van wat je écht wil!