Over Anthentiek

Bij Anthentiek willen we je op een authentieke manier helpen om werk te maken van dat wat je écht wilt. 

Authentiek omdat onze begeleidingen gekenmerkt worden door een persoonlijke, warme aanpak. We vinden het belangrijk om “écht” langs onze cliënten te staan.

 

We gunnen onze cliënten een leven waarin ze kunnen bewegen naar dat wat er echt toe doet. Of dit nu gaat over hoe ze in een job willen staan, in hun persoonlijke leven of de manier waarop ze door hun studie bewegen. Je hoeft je niet te laten belemmeren door de hindernissen op je pad. We leren je graag hoe het anders kan.

De erkende psychologen en loopbaanbegeleiders van groepspraktijk Anthentiek in centrum Hasselt. Ze helpen je graag verder met therapie en loopbaanbegeleiding.

Begeleidingen bij Anthentiek

We kiezen ervoor om met een team van psychologen en (psycho)therapeuten te werken met elk een specifieke en complementaire achtergrond. Elk van onze medewerkers heeft eveneens een specifieke opleiding rond loopbaancoaching en ACT genoten. Onze medewerkers geloven in levenslang leren en scholen zich systematisch bij door opleidingen, studiedagen en intervisies.

 

Binnen Anthentiek hechten we belang aan wetenschappelijk onderbouwd werken in al onze diensten. We zetten in op jouw kracht en werken samen rond jouw belemmeringen.  

We streven ernaar om onze cliënten te begeleiden binnen een warme en persoonlijke setting. We vinden het belangrijk dat je voelt dat je er toe doet en dat we écht langs je lopen. We stemmen onze begeleiding af op jouw unieke behoeften. We geloven in een no-nonsense aanpak en durven je te confronteren. Dit alles steeds op een warme & respectvolle manier.

Elk van ons werkt met passie. En dat voel je. We gaan the extra mile, streven naar resultaat en geloven in vernieuwing. We zitten geregeld samen om ons aanbod zo goed mogelijk op jou, onze cliënt af te stemmen en bij te blijven met de laatste ontwikkelingen.

GEPASSIONEERD

WARM

DESKUNDIG

Warm, gepassioneerd & deskundig

Anthentiek's team

Ann

Oprichter Anthentiek, psycholoog & loopbaancoach
"Mensen op weg helpen en dichter bij zichzelf brengen is mijn passie. Ik sta graag naast je in de zoektocht naar wat je drijft en belemmert..."
Lees hier meer over Ann
"Ik geef je een duwtje in de rug om actief richting te zoeken in je leven. Samen ontdekken we hoe groot het verschil is dat kleine stapjes kunnen maken."
Lees hier meer over Liene

Karin

Psychotherapeut 

& loopbaancoach 

"Door empowerment wil ik jou zo dicht mogelijk bij je eigen potentieel brengen."
 
 
 
Lees hier meer over Karin

Sarah

Psycholoog & loopbaancoach
 
 
"Ik wil je graag leren om anders met belemmerende gedachten en gevoelens om te gaan."
Lees hier meer over Sarah

Glenn

Zaakvoerder & consultant
 
 
"Er is altijd een manier om een doel te bereiken. Je moet alleen soms out-of-the-box denken op weg ernaartoe."
 
Lees hier meer over Glenn

Joke

Psycholoog & loopbaancoach

"Ik wil je helpen om de kracht te vinden, zodat je ondanks angsten en twijfels, toch een eerste stap kunt zetten naar een waardevol leven."
 
Lees hier meer over Joke

Katrien

Algemene ondersteuning 
psycholoog i.o.
"Anderen beschrijven me als iemand met een can-do mentaliteit, een creatieve ziel en een behulpzame collega. Ik zet mijn schouders graag mee onder de verschillende Anthentiek-initiatieven."
Lees hier meer over Katrien

Elke

Psycholoog & loopbaancoach
"Ieder mensenleven is zo uniek en daardoor ook zo boeiend."
Lees hier meer over Elke
"Op een warme en open manier wil ik samen met je op weg gaan. Ik luister echt naar je... "
 
 
 
Lees hier meer over Veerle

Steffi

Psycholoog & loopbaancoach
 
"Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en wil samen op zoek gaan naar wat voor je werkt..."
 
Lees hier meer over Steffi

Inge 

Psycholoog & loopbaancoach 
 
 
"Echt naast je staan om samen te ontdekken wat je nodig hebt en wat er voor jou toe doet in het leven"
Lees hier meer over Inge

Arthur

Praktijkhond

 
"Mijn doel is om elke cliënt een hartelijke ontvangst te bieden en mijn collega’s naar buiten te krijgen voor een frisse neus."
Lees hier meer over Arthur

Anne-Lien

Administratieve ondersteuning  & Psycholoog i.o.
 
 
"Als loyale & attente doorzetter wil ik er zijn voor collega’s en cliënten"
 
 
Lees hier meer over Anne-Lien

Jij?

Psycholoog & loopbaancoach
 
 
Wil jij ons team vervoegen als therapeut en loopbaancoach? 
Kijk dan snel op onze openstaande jobs.

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg