Loopbaanchoaching  genk

Voel je goed in een fijne job

Loop jij vast op in jouw job en weet je niet goed welke richting uit?

enk

Je loopbaan loopt natuurlijk niet in één rechte lijn van de schoolbanken naar je pensioen. Onderweg kom je langs kruispunten, bochten en soms ook wel eens langs een doodlopende straat. Dat zorgt vaak voor heel wat twijfel en onzekerheid. Onze loopbaancoaches uit regio Heusden-Zolder helpen je duidelijk te krijgen wat je echt wilt en helpt je om duidelijke stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

Maak kennis met onze locaties

Je kan voor loopbaanbegeleiding van Anthentiek terecht bij onze loopbaanbegeleiders in Hasselt, het Hagenland (Leuven) en Dilsen-Stokkem. Klik op de kaart hieronder voor meer info. 

Zet nu de eerste stap naar een leuke job waar je energie van krijgt

Bij onze loopbaancoaches in regio Heusden-Zolder gaat het erom dat jij je goed voelt in je huidige of toekomstige job. Misschien heb je wel spijt van je studiekeuze of vraag je je af of je werk wel goed bij je past. Het kan ook dat de communicatie in het team wat moeizaam loopt of dat het moeilijk is om een goed evenwicht te zoeken tussen werk en privé.

 

Wat jouw loopbaanvraagstuk ook is, de loopbaancoaches van Anthentiek ondersteunen je in iedere fase van je carrière. Samen zorgen we ervoor dat werk een positieve factor is in jouw leven. Een bron van energie waardoor je voortdurend blijft groeien en waar je jezelf blijft ontwikkelen.

 

Onze loopbaancoaches kijken niet alleen maar naar jobmogelijkheden. We kijken eerst naar je kwaliteiten, talenten en noden. Wat geeft jou energie? En wat vind je echt belangrijk? Past je huidige job daarbij? Of is het tijd om te zoeken naar een andere job die wél bij je past? Samen gaan we op zoek naar welke stappen nodig zijn om te komen tot een job waarin jij je echt op je plaats voelt.

Dé Loopbaancoaches in Heusden-Zolder // Loopbaancoaching volgen in Heusden-Zolder bij loopbaancetrum en psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt - Heusden-Zolder
Therapeut en loopbaancoach Anthentiek helpt met haar psychologen groepspraktijk jou met de juiste keuzes te maken.

Is loopbaancoaching nu iets voor jou?

Typische aanleidingen voor loopbaancoaching bij Heusden-Zolder

​- Je haalt geen energie meer uit je huidig werk en wilt weten hoe dat komt en wat je er aan kunt veranderen.

- Je speelt met het idee om als zelfstandige aan de slag te gaan maar je weet niet of dat de beste keuze is voor jou.

- Je loopt vast in je huidige carrière en je vraagt je af of je huidige job nog wel bij je past en wat je andere opties zijn.

- Je vindt het lastig om een goed evenwicht te bewaren tussen je verschillende rollen (bv.medewerker, ouder en partner).

- Je bent werkzoekend en wilt hulp bij het zoeken en solliciteren naar een nieuwe job.

- Je wilt hulp bij het vinden van een studierichting die het best bij jou past.

Herken je jezelf in een van de deze situaties? Of heb je een andere vraag over jouw job of loopbaan? Maak dan een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe we jouw loopbaan in de juiste richting sturen.

Je kunt bij je loopbaancoach ook terecht voor andere hulpvragen 

Omdat onze loopbaancoaches een achtergrond hebben als therapeut of psycholoog kunnen ze ook aanvullende vragen behandelen. Zo is het bij Anthentiek in regio Heusden-Zolder (Hasselt) mogelijk om na je loopbaancoaching een therapeutisch-coachend traject aan te gaan. Bijvoorbeeld als je er tijdens de loopbaancoaching achter komt dat je op je werk of in je loopbaan gehinderd wordt door bepaalde gedachten. Na afloop kan je eigen coach je dan verder helpen om te voorkomen dat je in de toekomst tegen gelijkaardig probleem aanloopt.

Andersom kan je psycholoog je ook na een therapeutisch traject verder helpen met loopbaanbegeleiding, dit allemaal in de zelfde groepspraktijk bij in Hasselt. Stel je hebt bij Anthentiek een traject gevolgd om te herstellen van een burn-out. Dan kun je daarna ervoor kiezen om met dezelfde vertrouwde coach in een loopbaantraject te gaan kijken of jij in je huidige job wel op je plek zit.

Jouw eigen begeleider voor loopbaancoaching in Hasselt

We werken met een multidisciplinair team waarin elke loopbaancoach zijn of haar eigen specialisaties heeft. Zo zijn er loopbaancoaches met specialisaties in assertiviteit, communicatie en trajecten na burn-out. Elke loopbaancoach heeft steeds een achtergrond als psycholoog of therapeut. Op basis van jouw loopbaanvraag koppelen we je aan de coach die het beste bij jou past. 

Met of zonder VDAB loopbaancheques bij Heusden-Zolder (Hasselt)  

Anthentiek is door de VDAB erkend als gemandateerd loopbaancentrum. Dit betekent dat je in de meeste gevallende beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Met deze loopbaancheques kan je voor 10 euro per sessie gedurende 8 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Als je geen recht hebt op VDAB loopbaancheques, omdat je student of werkloos bent of ze al hebt opgebruikt, kan je alsnog bij Anthentiek terecht voor loopbaanbegeleiding. We bieden in dit geval ook loopbaancoaching aan maar dan aan ons reguliere tarief van 55 euro. Op deze manier willen we iedereen de kans geven om goed begeleid te worden in de zoektocht tijdens hun loopbaan en zich goed te voelen in hun job. Meer info over deze loopbaancoaching in Hasselt vind je hier.

Je loopbaan maakt een groot deel uit van je leven.
Waar wil je nu eigenlijk heen? Hoe kom je daar?
Laat Anthentiek je hierin bijstaan en maak hieronder een afspraak
voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Zoek je loopbaancoaching in Heusden-Zolder? Maak dan hierbeneden een afspraak om een traject in Heusden-Zolder te starten
Loopbaan
-coaching
Cliënten over trajecten loopbaancoaching in Hasselt via Anthentiek

Wij staan klaar om jou te helpen

met loopbaancoaching bij Heusden-Zolder (Hasselt)

Bij het gemandateerd loopbaancentrum Anthentiek in Genk kan je terecht voor al je loopbaanvragen. De loopbaanbegeleiding in Genk wordt door ervaren loopbaanbegeleiders uit de regio Genk gedaan. Onze mensen hebben achtergrond in zowel psychologie als HR. Na je loopbaanbegeleiding in Genk kan je steeds een vervolgtraject starten voor je eigen ontwikkeling zoals het trainen van je communicatievaardigheden, assertiviteit, faalangst etc. Hiermee willen wij ons aanbod van loopbaanbegeleiding onderscheiden van andere loopbaanbegeleiders in Genk.

Psycholoog-Loopbaancoach-Anthentiek-Limb

Psycholoog-Loopbaancoach-Anthentiek-Limb

Psycholoog-en-loopbaancoach-Steffi.JPG

Psycholoog-en-loopbaancoach-Steffi.JPG

psycholoog-therapeut-liene

psycholoog-therapeut-liene

Loopbaancoach-assertiviteit-trainer-anne

Loopbaancoach-assertiviteit-trainer-anne

foto_Elien

foto_Elien

Steden vanwaaruit onze loopbaanbegeleiding bereikbaar is

Geetbets

Genk

Haacht

Halen

Heusden-Zolder

Holsbeek

Houthalen

Lanaken

Leuven

Aarschot

Alken

Beringen

Bilzen

Bree

Borgloon

Diepenbeek

Diest

Dilsen

Lummen

Maaseik

Maasmechelen

Sint-Truiden

Tongeren

Wellen

Zonhoven

Zoutleeuw

Zutendaal