Waar kan ik terecht voor loopbaanbegeleiding bij Anthentiek?

Wist je dat Anthentiek ook op andere plaatsen buiten Hasselt actief is? Hiervoor werken we samen met een team van gedreven loopbaancoaches op verschillende locaties in Vlaanderen. En niet zomaar loopbaancoaches, we selecteren onze partners zorgvuldig. Elk van hen heeft een achtergrond als psycholoog of therapeut en is thuis in ACT, omdat dit de taal is die Anthentiek spreekt. Ze hebben elk een opleiding loopbaancoaching gevolgd en misschien wel het allerbelangrijkst, het zijn warme en deskundige mensen die met bakken passie in de job staan.

Andere locaties in Hasselt

 

Waar kan je terecht voor loopbaanbegeleiding ?

Onze collega’s zijn eveneens therapeut & loopbaanbegeleider en werken met dezelfde persoonlijke, warme en wetenschappelijk gefundeerde aanpak. De regio’s waar je terecht kan voor loopbaanbegeleiding in Vlaanderen zijn: Dilsen, Holsbeek (Leuven), Geel, Mechelen & Kinrooi.

Ben jij geïnteresseerd in loopbaanbegeleiding bij één van onze loopbaancoaches. Neem dan contact met ons op via dit formulier en vertel ons in welke regio en bij wie je graag geholpen wenst te worden. Zo kunnen wij je met je loopbaancoach in contact brengen opdat jullie samen aan de slag kunnen om werk te maken van wat je écht wilt.

Hoe werken onze loopbaancoaches?

Onze loopbaancoaches gaan met jou op pad om uit te zoeken wat je écht belangrijk vindt in een job, waar je energie van krijgt en waar je kwaliteiten liggen. Omdat we geloven dat een job die echt bij je past op deze 3 pijlers rust. Ze helpen je helderheid te scheppen in hoe je in je job wilt staan en leren je omgaan met de belemmeringen op je pad. Dit alles opdat jij eindelijk werk kan gaan maken van dat wat je echt wilt, een thuiskomen in je job. 

Doordat onze freelancers zowel geschoold zijn als therapeut en als loopbaancoach, kan je bij elk van hen combinatietrajecten kan volgen. Zo kan je bv starten met therapie (bij burn-out) en vervolgens de overstap maken naar loopbaancoaching, als je klaar bent om samen uit te zoeken hoe terug aan de slag te gaan.  Andersom kan je natuurlijk ook starten met loopbaanbegeleiding en overgaan in therapie indien blijkt dat je toch net dat tikkeltje diepgaandere begeleiding nodig hebt.

 

Onze loopbaancoaches werken trouwens allemaal met VDAB loopbaancheques, waardoor je slechts 10 euro per loopbaansessie betaalt. Check hier of jij in aanmerking komt voor loopbaancheques.

Cliënten over loopbaanbegeleiding bij Anthentiek

"De online loopbaanbegeleiding bij Anthentiek verliep vlot en gemakkelijk, het was zeker geen barrière, integendeel!

Goede begeleiding en inzichten in een job. Ik weet nu wat ik zoek in een job.

Een jaar geleden meldde ik me ‘in zak en as’ aan bij Anthentiek. Vanuit een warme, persoonlijke en professionele aanpak heb ik mezelf terug gevonden. Zelfvertrouwen, opnieuw zicht op mijn krachten maar ook op mijn werkpunten. Dit zorgt ervoor dat ik zowel vanuit de therapie als de loopbaanbegeleidin...

Please reload

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

© 2020 Anthentiek | 0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg
Please reload