Waar kan ik terecht voor loopbaanbegeleiding bij Anthentiek?

Wist je dat Anthentiek ook op andere plaatsen buiten Hasselt actief is? Hiervoor werken we samen met een team van gedreven loopbaancoaches op verschillende locaties in Vlaanderen. En niet zomaar loopbaancoaches, we selecteren onze partners zorgvuldig. Elk van hen heeft een achtergrond als psycholoog of therapeut en is thuis in ACT, omdat dit de taal is die Anthentiek spreekt. Ze hebben elk een opleiding loopbaancoaching gevolgd en misschien wel het allerbelangrijkst, het zijn warme en deskundige mensen die met bakken passie in de job staan.

Andere locaties in Hasselt

 

Waar kan je terecht voor loopbaanbegeleiding ?

Onze collega’s zijn eveneens therapeut & loopbaanbegeleider en werken met dezelfde persoonlijke, warme en wetenschappelijk gefundeerde aanpak. De regio’s waar je terecht kan voor loopbaanbegeleiding in Vlaanderen zijn: Dilsen, Holsbeek (Leuven), Geel, Mechelen & Kinrooi.

Ben jij geïnteresseerd in loopbaanbegeleiding bij één van onze loopbaancoaches. Neem dan contact met ons op via dit formulier en vertel ons in welke regio en bij wie je graag geholpen wenst te worden. Zo kunnen wij je met je loopbaancoach in contact brengen opdat jullie samen aan de slag kunnen om werk te maken van wat je écht wilt.

Hoe werken onze loopbaancoaches?

Onze loopbaancoaches gaan met jou op pad om uit te zoeken wat je écht belangrijk vindt in een job, waar je energie van krijgt en waar je kwaliteiten liggen. Omdat we geloven dat een job die echt bij je past op deze 3 pijlers rust. Ze helpen je helderheid te scheppen in hoe je in je job wilt staan en leren je omgaan met de belemmeringen op je pad. Dit alles opdat jij eindelijk werk kan gaan maken van dat wat je echt wilt, een thuiskomen in je job. 

Doordat onze freelancers zowel geschoold zijn als therapeut en als loopbaancoach, kan je bij elk van hen combinatietrajecten kan volgen. Zo kan je bv starten met therapie (bij burn-out) en vervolgens de overstap maken naar loopbaancoaching, als je klaar bent om samen uit te zoeken hoe terug aan de slag te gaan.  Andersom kan je natuurlijk ook starten met loopbaanbegeleiding en overgaan in therapie indien blijkt dat je toch net dat tikkeltje diepgaandere begeleiding nodig hebt.

 

Onze loopbaancoaches werken trouwens allemaal met VDAB loopbaancheques, waardoor je slechts 10 euro per loopbaansessie betaalt. Check hier of jij in aanmerking komt voor loopbaancheques.

Cliënten over loopbaanbegeleiding bij Anthentiek

De begeleiding bij Anthentiek heeft me veel inzichten gegeven en er voor gezorgd dat ik veel bewuster in mijn leven sta. | LOOPBAANBEGELEIDING HASSELT

Dankzij mijn begeleidster bij Anthentiek kreeg ik de noodzakelijke duw in de rug om een andere richting in te slaan | LOOPBAANBEGELEIDING HASSELT

De loopbaancoaching was super! De begeleiding was geweldig en heeft me meer inzichten gegeven inzake mijn loopbaan. Ik raad iedereen aan om dit te doen | LOOPBAANBEGELEIDING HASSELT

Please reload

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg