Loopbaanbegeleiding in Vlaanderen

Locaties & Info

Kwalitatieve loopbaanbegeleiding in Vlaanderen

Anthentiek staat voor kwalitatieve loopbaanbegeleiding vanuit een ACT-kader. Onze trajecten worden begeleid door geschoolde psychologen en therapeuten die je helpen bij het zoeken naar je waarden, sterktes en hetgeen je energie geeft. Anthentiek is gevestigd in een gezellige groepspraktijk in hartje Hasselt. Door de samenwerking met Ofose en Consneto kan je voor loopbaanbegeleiding ook terecht op andere locaties in Vlaanderen (o.a. Leuven, Hasselt, Dilsen-Stokkem, etc.). De ervaren en deskundige therapeuten van Ofose & Consento worden door ons als loopbaanbegeleider opgeleid, begeleid en hanteren allen de Anthentiek-methode voor loopbaanbegeleiding. Voor meer info over deze begeleidingen en tarieven klik hier. Geef bij het maken van een afspraak duidelijk aan op welke locatie je graag loopbaanbegeleiding wilt volgen.

Maak kennis met onze locaties

Je kan voor loopbaanbegeleiding van Anthentiek terecht bij onze loopbaanbegeleiders in Hasselt,

het Hagenland (Leuven) en Dilsen-Stokkem. 

Hasselt

Anthentiek

Dilsen-Stokkem

Consento

Holsbeek (Leuven)

Ofose

Niet zomaar loopbaanbegeleiding

Elke situatie is anders en loopbaanbegeleiding is vaak moeilijk in een vacuüm te zien. Bij Anthentiek vertrekken we steeds vanuit jouw specifieke noden. Afhankelijk van jouw hulpvraag zullen we je dus een ander traject voorstellen. Deze trajecten kunnen dan betaald worden met VDAB loopbaancheques of zonder VDAB loopbaancheques. Op die manier kunnen ook mensen die geen recht hebben op cheques bij ons terecht. 

 

Onze kracht ligt erin dat we naast loopbaanbegeleiding ook geschoold zijn in therapeutische vaardigheden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat we eerst aan je burn-out of stressklachten werken om pas later een loopbaantraject op te starten. Andersom kan het ook zijn dat je in een loopbaantraject merkt dat je nog andere coachingsnoden hebt (bv assertieve vaardigheden) ook hiervoor kan je bij ons terecht.

Begeleidingen en tarieven

Loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van de VDAB bij de psychologen van Anthentiek. Als je recht hebt op VDAB-loopbaancheque dan kan je deze aanvragen bij de VDAB en bij de loopbaancoaches van psychologen praktijk Anthentiek uit Hasselt (Limburg) inzetten.

In de meeste gevallen heb je als werknemer of zelfstandige meestal recht op loopbaancheques van de VDAB. Vind hier meer info over of je recht hebt op VDAB-loopbaancheques en de overige voorwaarden. 

10 euro / uur

Bij Anthentiek te Hasselt kan je ook Loopbaanbegeleiding zonder loopbaancheques van de VDAB volgen. Dit is voor mensen die geen recht hebben op VDAB-loopbaancheques maar toch graag loopbaanbegeleiding volgen in Hasselt, Sint-Truiden, Genk of Bilzen.

Als je geen gebruik kan maken van de VDAB-loopbaancheques willen we je via Anthentiek nog steeds graag begeleiden met je loopbaanvragen. In dit geval hanteren onze loopbaanbegeleiders hetzelfde tarief als bij individuele therapeutische sessies.

55-65 euro / uur

 
 

Contacteer ons

En zet een stap dichter bij jezelf

Waar kunnen wij je mee helpen? Laat het hieronder weten, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. We maken dan graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

© 2019 Anthentiek >> Psycholoog & Loopbaancoach te Hasselt Limburg (BE) 

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

Please reload

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg