top of page

Loopbaanbegeleiding  genk

Voel je goed in een leuke job

Loop jij vast op je werk en weet je niet goed welke richting uit?

Kijk dan eens voor loopbaanbegeleiding te Genk bij onze psychologen en loopbaanbegeleiders regio Genk

Tegenwoordig wilt uw loopbaan niet in een rechte lijn lopen van je tijd op school naar uw pensioen. Tijdens die route komt u langs verschillende paden en misschien komt u ook een doodlopende straat tegen. Dat kan voor onzekerheid en twijfel zorgen. In een traject over loopbaanbegeleiding met onze coaches van Bilzen in onze praktijk in Hasselt helpen we u om duidelijke inzichten te krijgen wat u wilt bereiken en heldere stapjes te zetten naar een job waar u energie van opneemt.

Maak kennis met onze locaties

Je kan voor loopbaanbegeleiding van Anthentiek terecht bij onze loopbaanbegeleiders in Hasselt, het Hagenland (Leuven) en Dilsen-Stokkem. Klik op de kaart hieronder voor meer info. 

Anthentiek-loopbaanbegeleidingen-vlaande

Zet nu de eerste stap naar een leuke job waar je energie van krijgt

Onze loopbaancoaches in regio Beringen draait voornamelijk om je uitstekend te voelen in je vel in je hedendaagse of je toekomstige carrière. Of heb je wellicht spijt van je studiekeuze of denk je dat uw werk misschien niet bij je past. De interne communicatie binnen je team zit misschien stroef of is je evenwicht tussen werk en privé zoek?

 

Bij Anthentiek helpen je in ieder hoofdstuk van je carrière wat je probleem ook is. Wij garanderen u dat werk een positief licht is in jouw leven. Het moet een kern van kracht zijn waardoor je steeds blijft ontwikkelen en waar je jezelf herontdekt.

 

Wij kijken niet alleen naar de verschillende mogelijkheden omtrent werk. Eerst behandelen we je waarden, talenten en wat je nodig hebt. Wat geeft jou kracht? Wat is voor jou prioritair? Past je huidige job met die criteria? Of is het de tijd om te ontdekken wat wél bij je past? Onze loopbaancoaches ontdekken samen met u de nodige stappen om te komen tot een job waarin jij je helemaal thuis voelt.

Dé Loopbaanbegeleiding in regio Beringen // Loopbaanbegeleiding volgen regio Beringen (Limburg) bij loopbaancetrum en psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt - Beringen

Is loopbaanbegeleiding nu iets voor jou?

Typische aanleidingen voor loopbaanbegeleiding bij Beringen

- Je kan geen kracht meer krijgen uit je huidige baan en je wilt onderzoeken hoe dat komt en wat je er aan kunt doen.

- Je zit met het gedacht om zelfstandig te werk te gaan maar weet niet of dat wel de beste optie is.

- Je komt niet vooruit in je huidige werksituatie en je vraagt je af of je hedendaagse baan je nog goed ligt en wat eventuele alternatieven zijn.

- Het is niet gemakkelijk om een goede balans te verzekeren tussen je diverse rollen (bv. bediende, ouder en echtgenoot).

- Je zoekt werk en je zoekt helpende handen om je te helpen bij te zoeken en voor een sollicitatie naar een nieuwe job.

- Graag heb je hulp bij het ontdekken naar een studierichting die het best bij je past.

Herken je jezelf in een van de deze situaties? Of heb je een diverse vraag over jouw werk of loopbaan? Maak dan een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe we jouw loopbaan in de juiste richting sturen.

Je kunt bij je loopbaancoach ook terecht voor andere hulpvragen 

Onze loopbaancoaches hebben ervaringen als therapeut of psycholoog, zo kunnen ze aanvullende vragen behandelen. Bij Anthentiek in regio Beringen (Hasselt) is het mogelijk om na je coaching over loopbaan een therapeutisch-coachend traject aan te gaan. Misschien merk je wel dat bepaalde gedachten gehinderd worden door op je werk of in je loopbaan. Daarna kan je eigen coach je dan verder helpen voor de preventie van toekomstige problemen om zo niet nog eens hetzelfde mee te maken.

Onze coaches ondersteunen  u in een eventueel vervolgtraject met een therapeutische kant (Bijvoorbeeld bij onderwerpen als faalangst of perfectionisme) of tijdens een individuele training werken we aan bepaalde competenties (Bijvoorbeeld assertiviteit, sollicitaties, burn-out voorkomen). We kunnen ook beginnen met een therapeutische sessie  en als er een vraag komt op werk gerelateerd vlak, kunnen we zo overgaan naar een loopbaantraject in Beringen (Hasselt).

Jouw eigen begeleider voor loopbaanbegeleiding in regio Beringen

Ons team bestaat uit multidisciplinaire mensen waarin elke loopbaancoach hun eigen specifieke specialisaties heeft. Bijvoorbeeld heb je loopbaancoaches met specialisaties in assertiviteit, communicatie en trajecten na burn-out. Elke coach heeft steeds een ervaring als psycholoog of therapeut. Op basis van jouw loopbaanvraag plaatsen we u aan de persoon die het beste bij jou past. 

Met of zonder VDAB loopbaancheques in Hasselt 

Anthentiek heeft een mandaat in loopbaancentrum door de VDAB erkend. Dit doelt op dat je in diverse mogelijkheden daarop beroep kan doen Met deze om loopbaancheques van de VDAB te krijgen. Voor (10 euro per sessie) kan je 8 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Als je hierop geen recht hebt VDAB loopbaancheques, omwille van student zijnde of werkloosheid of misschien heb je ze al opgebruikt, kan je nog bij Anthentiek komen voor loopbaanbegeleiding. We bieden ook loopbaancoaching aan maar dan aan ons reguliere bedrag van 55 euro. Zo geven we iedereen de kans om goed begeleid te worden in de zoektocht tijdens hun loopbaan en zich excellent te voelen in hun job. Meer info over deze loopbaancoaching bij Heusden-Zolder vind je hier.

Je loopbaan maakt een groot deel uit van je leven.
Waar wil je nu eigenlijk heen? Hoe kom je daar?
Laat Anthentiek je hierin bijstaan en maak hieronder een afspraak
voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Zoek je loopbaanbegeleiding in Beringen? Maak dan hierbeneden een afspraak om een traject in Beringen te starten
Cliënten over trajecten loopbaanbegeleiding in Hasselt via Anthentiek

Wij staan klaar om jou te helpen

met loopbaanbegeleiding in Hasselt

Bij het gemandateerd loopbaancentrum Anthentiek in Genk kan je terecht voor al je loopbaanvragen. De loopbaanbegeleiding in Genk wordt door ervaren loopbaanbegeleiders uit de regio Genk gedaan. Onze mensen hebben achtergrond in zowel psychologie als HR. Na je loopbaanbegeleiding in Genk kan je steeds een vervolgtraject starten voor je eigen ontwikkeling zoals het trainen van je communicatievaardigheden, assertiviteit, faalangst etc. Hiermee willen wij ons aanbod van loopbaanbegeleiding onderscheiden van andere loopbaanbegeleiders in Genk.

Psycholoog-Loopbaancoach-Anthentiek-Limb

Psycholoog-Loopbaancoach-Anthentiek-Limb

Psycholoog-en-loopbaancoach-Steffi.JPG

Psycholoog-en-loopbaancoach-Steffi.JPG

psycholoog-therapeut-liene

psycholoog-therapeut-liene

Loopbaancoach-assertiviteit-trainer-anne

Loopbaancoach-assertiviteit-trainer-anne

foto_Elien

foto_Elien

Steden vanwaaruit onze loopbaanbegeleiding bereikbaar is

Geetbets

Genk

Haacht

Halen

Heusden-Zolder

Holsbeek

Houthalen

Lanaken

Leuven

Aarschot

Alken

Beringen

Bilzen

Bree

Borgloon

Diepenbeek

Diest

Dilsen

Lummen

Maaseik

Maasmechelen

Sint-Truiden

Tongeren

Wellen

Zonhoven

Zoutleeuw

Zutendaal

bottom of page