Een studierichting die écht bij je past?  

Doe je dit liever op je eigen tempo van thuis uit? 

Wil jij uitzoeken welke studierichting écht bij je past? Ben je op zoek naar een complete aanpak, die wetenschappelijke onderbouwd & fun is? Een studiekeuzebegeleiding die je van thuis, online en op je eigen tempo kan volgen? Dan is onze online studiekeuzebegeleiding jou op het lijf geschreven. Het hele studiekeuzetraject, inclusief presentatie (met video & audio) en werkboek is beschikbaar voor 29,95 euro

Do-it-yourself Online Studiekeuzebegeleiding

 

Onze studiekeuzebegeleiding biedt een antwoord op de volgende vragen: 

  • Heb jij het middelbaar achter de rug en vind je het lastig om een studiekeuze te maken? 

  • Kom jij er na enkele jaren verder studeren in het hoger onderwijs achter dat je studiekeuze niet de juiste was? 

  • Zoek je een complete studiekeuzebegeleiding; die naast wetenschappelijke testen ook andere methodieken (reflectievragen, feedback van naasten) gebruikt om tot een onderbouwde studiekeuze te komen? 

Geen idee wat je wilt? Da’s mooi…

Dan kan je nog alle kanten op! 

Hoe werkt de online studiekeuzebegeleiding?

Je keuze maken van je studierichting via een online presentatie, testjes en een werkboek. Dit werkboek helpt om je inzichten omtrent je studiekeuze verder vorm te geven en te onthouden. Anthentiek is jouw studiekeuze begeleiding expert uit Hasselt.

Onze online studiekeuzebegeleiding bestaat uit 3 stappen: 

 

In stap 1 willen we jou beter leren kennen. We gaan op zoek naar wat je echt belangrijk vindt in een job en studierichting, naar de taken waar je warm van wordt en naar je kwaliteiten & talenten. We geloven immers dat een studiekeuze die bij je past hierbij aan moet sluiten. We staan stil bij de verschillende systemen van hoger onderwijs en vissen samen uit welk systeem het beste aansluit bij jouw studiebehoeften. 

 

In stap 2 gaan we op onderzoek uit in de wondere wereld van studierichtingen. We nemen enkele studiekeuzetesten af en verdiepen ons vervolgens in de studierichtingen die het best bij je aansluiten. We bekijken de inhoud, de plus – en minpunten, de job – en tewerkstellingsmogelijkheden. Dit alles om op het einde van deze stap een onderbouwde studiekeuze te kunnen maken. 

 

In stap 3 gaan we je studiekeuze nog concreter maken. We staan stil bij de meest voorkomende to do’s die je nog moet doorlopen voor je aan je nieuwe studierichting kan beginnen (denk aan op kot ja of nee, vaardigheden versterken,…) en beslissen samen welke hogeschool of universiteit jouw tweede thuis wordt voor de komende jaren. 

 

Je wordt in elke stap begeleid d.m.v een presentatie met video & audio fragmenten van onze psycholoog. Daarnaast voorzien we je van een werkboek waar we aan de slag gaan met diverse methodieken: van reflectieopdrachten, tot wetenschappelijke testen, tot het verzamelen van feedback van je naasten. Het gehele traject kost 29,95 euro en is te volgen op je eigen tempo, vanuit je vertrouwde omgeving op de momenten die voor jou passen. 

Inschrijven kan je doen door onderaan op de pagina op “bestel nu” te klikken en vervolgens een ticket te kopen voor het event “online studiekeuzebegeleiding”. Iets later sturen we je een mail met alle info die je nodig hebt om van start te gaan. 

 

Gedurende het hele traject zijn we steeds bereikbaar voor vragen via info@anthentiek.be. Indien je voelt dat je nood hebt aan extra ondersteuning in de vorm van persoonlijke studiekeuzebegeleiding op maat of therapeutische ondersteuning bij faalangst en andere thema’s kan je steeds terecht bij onze psychologen/loopbaancoaches (online of te Hasselt). 

 

Wie tijdens het schooljaar nood heeft aan hulp bij leren leren of bij moeilijke vakken, verwijzen we graag door naar BijlesHuis. Hun 1-op-1 bijles en studiebegeleiding door gediplomeerde docenten kan zowel aan huis of online plaatsvinden.

Ben je klaar om eindelijk te weten welke studierichting écht bij je past? Bestel dan hieronder de online DIY studiekeuzebegeleiding van Anthentiek uit Hasselt. Nadat je beneden jouw licentie hebt aangekocht krijg je meteen een automatische email met de toegang tot de cursus (presentatie, werkboek en oefeningen). 

Do-it-yourself online Studiekeuzebegeleiding
Wil jij hulp bij het maken van je studiekeuze? Jezelf leren en jouw ideale studierichting leren kennen? Wil je dit graag leren in een volledig en efficiënt traject? Dan is onze DIY Studiekeuzebegeleiding vast iets voor jou! Prijs: 29,95 euro

Heb je nog vragen over dit online traject of heb je nood aan een gesprek met één van onze studiekeuzebegeleiders? Contacteer ons dan op info@anthentiek.be.

 

Anderen over de DIY Online Studiekeuzebegeleiding

Shauni 01-09-2020

Door het doorlopen van de DIY-studiekeuzebegeleiding voelde ik me niet langer alleen in het maken van mijn keuze. Ik kreeg door het doorlopen van het traject een beter overzicht in wat ik nu wel degelijk zoek binnen een opleiding, waar mijn talenten liggen en waar mijn twijfels liggen. Het was vooral een verademing om eens verdiepend en ondersteunend aan de slag te kunnen gaan met mijn dilemma’s. Zo vond ik de 360° feedback waarbij je ook de input krijgt van je omgeving en de vele testjes en tips zeer waardevol. Het traject doet je stilstaan bij zaken waar je misschien niet meteen aan denkt. Daarnaast bied het traject veel handige websites aan, die ik ervoor nog niet kende. De filmpjes van Ann zorgen ervoor dat de cursus niet afstandelijk is en je toch de warme sfeer van Anthentiek ervaart.