Ben je op zoek naar een job die écht bij je past? 

Kom er nu achter via onze DIY online loopbaanbegeleiding!

Wil jij weten welke job écht bij je past? Wil je deze zoektocht graag op je eigen tempo doen, van thuis uit via online loopbaanbegeleiding op momenten die je zelf kiest? Of heb je geen recht op VDAB loopbaancheques en ben je op zoek naar een goedkope en gemakkelijke manier om online loopbaanbegeleiding te doen. Dan is ons online loopbaantraject misschien wel iets voor jou. Het gehele traject kost slechts 29,95 euro!

Welke job past écht bij mij? Online Loopbaanbegeleiding

 

Ons online loopbaantraject biedt een antwoord op de volgende vragen: 

  • Ik weet niet welke job bij me past.

  • Ik doe een job al lange tijd maar weet niet of dit mijn droomjob is.

  • Is online loopbaanbegeleiding iets voor mij?

  • Ik heb geen recht op vdab loopbaancheques maar wil graag online loopbaanbegeleiding volgen.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Hoe kom je er achter welke job écht bij je past door online loopbaanbegeleiding?

Hoe er achter komen "welke job écht bij me past"? Via onze DIY online loopbaanbegeleiding zoeken we samen uit wat je echt belangrijk vindt in een job (loopbaanwaarden), waar je sterktes liggen (kwaliteiten) en van welke taken je energie krijgt (energiegevers). 

 

Samen bepalen we of deze 3 pijlers voldoende aan bod komen in jouw huidige job en zo niet, in welke jobs dan wel. We gebruiken verschillende methodieken in onze online loopbaanbegeleiding om het traject verrassend en leuk te houden en ons resultaat zo betrouwbaar mogelijk te maken. Denk hierbij aan reflectievragen, (creatieve) huiswerkopdrachten en wetenschappelijke testen.   

 

Het gehele online loopbaanbegeleiding traject kost 29,95 euro. Bij aankoop van dit traject, krijg je toegang tot een online presentatie (slides, audiofragmenten en videos) en een e-werkboek om de resultaten van je loopbaanbegeleidingstraject te documenteren. Daarnaast voorzien we je van de nodige testen. Inschrijven doe je door onderaan op deze pagina op “Nu registreren” te klikken en een “ticket” te kopen voor het event “online DIY loopbaanbegeleiding”. Je krijgt vervolgens een mail met alle info die je nodig hebt om van start te gaan. 

 

Gedurende het hele traject zijn we steeds bereikbaar voor vragen via info@anthentiek.be. Indien je voelt dat je nood hebt aan extra ondersteuning in de vorm van therapie of persoonlijke online loopbaanbegeleiding op maat, kan je steeds terecht bij onze psychologen/loopbaancoaches via online videosessies voor loopbaanbegeleiding. 

 

Ben je benieuwd en wil je weten hoe zo’n online loopbaanbegeleiding eruit zou kunnen zien? Kijk dan zeker eens naar ons gratis online traject “solliciteren kan je leren”, waar je de kneepjes van het vak solliciteren onder de knie krijgt. 

 

Ben je klaar om eindelijk te weten welke job nu écht bij je past? Koop dan hieronder de online DIY loopbaanbegeleiding van Anthentiek. Nadat je beneden jouw licentie hebt aangekocht krijg je meteen een automatische email met de toegang tot de cursus (presentatie, werkboek en oefeningen). 

Heb je nog vragen over dit online loopbaanbegeleiding traject? Contacteer ons dan op info@anthentiek.be.

Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding
Wil jij uitzoeken welke job echt bij je past? Wil je dit graag op je eigen tempo doen, van thuis uit op momenten die je zelf kiest? Dan is onze DIY loopbaanbegeleiding vast iets voor jou! Prijs: 29,95 euro
 

Zo het zit erop mijn DIY loopbaancoaching :) Jammer wel want het was een zeer aangenaam traject, waar zeker en vast resultaat uitgekomen is! 

Het is een zeer duidelijk traject, de cursus en de presentatie vullen elkaar goed aan. 

Ann is goed verstaanbaar in de filmpjes en is zeer aangenaam om naa...

Ik ben heel goed verder geholpen met mijn vraag. De begeleider luisterde steeds begripvol en stelde de juiste vragen op het juiste moment, ging na wat ik overal precies mee bedoelde. De sessies hebben mij geholpen om een stap te zetten en te gaan doen wat ik het liefste doe. Bedankt!

zeer behulpzaam, zeer goede inzichten gekregen in mijn sterkte, mijn energiegever en mijn kwaliteiten

Please reload

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg