Assertiviteitstraining

Vind je het ook zo moeilijk om nee te zeggen als je klant of je leidinggevende je vraagt om last-minute iets in orde te maken? Weet je niet hoe een collega aan te spreken op zijn of haar storende gedrag? Merk je op dat je je boodschap niet kan brengen zoals je dat graag zou willen?

 

Is omgaan met kritiek steeds weer lastig voor je? Trek je je terug of merk je dat je manier van communiceren soms te hard overkomt op anderen? Dan is deze training jou op het lijf geschreven. 

Heb je ook moeite met nee zeggen op het werk , je mening laten zien zien, jouw gesprekspartner niet uit het oog verliezen? Volg dan onze assertiviteittraining in onze groepspraktijk Anthentiek te Hasselt

Verbindend Communiceren dankzij onze individuele training op maat 

Assertiviteitstraining (individueel) voor wie?

Wil je vaardigheden van jezelf of jouw werknemer versterken? Wil je werk maken van een constructieve communicatie binnen jouw organisatie?

In een op maat gemaakt opleidingstraject willen we je de kennis en handvaten bieden om je principes van verbindende communicatie eigen te maken en ze toe te passen op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat verbindend communiceren met elkaar en met klanten ervoor zorgt dat je je  beter voelt, maar ook leidt ook tot betere organisatieresultaten. 

COMMUNICATE. EVEN WHEN IT'S UNCOMFORTABLE OR UNEASY

Assertiviteitscursus - hoe?

Anthentiek, psychologen, jouw expert in assertiviteitstraining

In een (gratis) kennismakingsgesprek met jou of je medewerker verhelderen we jouw unieke situatie. Vervolgens stellen we een op maat gemaakt programma voor om jou communicatieve vaardigheden te versterken.   

 

Een aantal mogelijke onderwerpen van onze training “Verbindend Communiceren” 

 

  • Inzicht krijgen in de principes en processen van verbindend communiceren

  • Verschillende communicatiestijlen ontdekken: hoe communiceer jij? en de ander?  

  • Leren hoe je feedback geeft maar ook ontvangt

  • Voor je eigen mening durven opkomen

  • Nee leren zeggen tegen anderen

  • Leren omgaan met moeilijke situaties: van conflict tot dialoog komen

  • Leren omgaan met heftige emoties: hoe ga je om met boosheid, frustratie en/ of teleurstelling van je gesprekspartner?

  • Zelfzorg : hoe hou ik rekening met mijn eigen behoeften en die van het team/ organisatie? 

Assertiviteitscursus (individueel) - prijs?

Elk traject bestaat telkens uit 9 sessies van 1 uur, de kostprijs bedraagt 765 euro (excl. BTW) of 925 euro (incl. BTW). We starten steeds met een gratis kennismakingsgesprek om jouw unieke werksituatie en noden te verhelderen.

Daarna stellen wij een individueel traject op maat voor, samen met jouw coach plan je vervolgens de coachingssessies in. 

Al onze sessies vinden plaats in onze praktijk te Hasselt (Ferdindand Verbiestlaan 4/4).

Voor onze communicatietraining kan je gebruik maken van de KMO-portefeuille,  waardoor je voor 9 sessies maar 535 euro (excl. BTW) betaalt.