top of page

Assertiviteitstraining

Kan je niet gemakkelijk nee zeggen als je cliënt of je baas je vraagt om op de laatste minuut iets in orde te brengen? Heb je geen idee hoe je een collega moet aanspreken om zijn of haar storende gedrag te verbeteren? Vind je dat je je boodschap niet kan verwoorden zoals jij dat het liefst zou zien?

Vind je het moeilijk om met kritiek om te gaan? Ga je terug achteruit of vind je dat je manier van communicatie misschien te hard overkomt op andere mensen? Dan is deze training echt iets voor jou. 

Heb je ook moeite met nee zeggen op het werk , je mening laten zien zien, jouw gesprekspartner niet uit het oog verliezen? Volg dan onze assertiviteittraining in onze groepspraktijk Anthentiek te Hasselt

Verbindend Communiceren dankzij onze individuele training op maat 

Assertiviteitstraining (individueel) voor wie?

Wil jij investeren in jezelf of dat je medewerkers een betere interne communicatie hebben binnen je organisatie? Via een persoonlijk opleidingstraject willen we je de skills en de kennis aanbieden om je de kernwaarden van verbindende communicatie zelf te gebruiken en ze te gebruiken op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat een team dat een goede interne als externe communicatie heeft, betere connectie hebben met klanten en ook betere organisatieresultaten heeft.

COMMUNICATE. EVEN WHEN IT'S UNCOMFORTABLE OR UNEASY

Assertiviteitscursus - hoe?

Anthentiek, psychologen, jouw expert in assertiviteitstraining

In een (gratis) kennismakingsgesprek met u of uw medewerker bespreken we uw persoonlijke situatie. Daarna maken we een persoonlijke traject op om uw communicatieskills te verstevigen.   

 

Diverse voorbeelden van onze training “Verbindend Communiceren” 

 

·       Nadenken over de kernwaarden en de fases van verbindend communiceren

·       Diverse communicatiestijlen ontdekken: wat is jouw communicatie gedrag? en van iemand anders?  

·       Met feedback omgaan, zowel het geven als het ontvangen

·       Voor je eigen opinie uitkomen

·       Nee durven zeggen tegen iedereen

·       Hoe ga je om met moeilijke situaties: van conflict tot dialoog 

·       Hoe ga je om met stevige gevoelens: wat doe je als je boos bent, frustratie en/ of teleurstelling van je gesprekspartner?

·       Zorg voor jezelf : Je persoonlijke behoeften hoog houden en die van het bedrijf? 

Assertiviteitscursus (individueel) - prijs?

​Een traject is 9 sessies van 1 uur. Je betaalt 765 euro (excl. BTW) of 925 euro (incl. BTW). We beginnen altijd met een gratis kennismakingsgesprek om jouw speciale werksituatie en behoeften te verduidelijken. Daarna ontvang je van ons een uitgewerkt en persoonlijk voorstel. Samen met je begeleider kies je de sessies op een moment dat voor jullie past. Al onze sessies vinden plaats in onze praktijk in Hasselt. Voor onze communicatietraining heb je de KMO-portefeuille,  dan betaal je voor 9 sessies maar 535 euro (excl. BTW).

bottom of page