top of page

Meer welzijn, minder stress

Groepstraining

Hoe stress (te) verminderen & bevlogenheid (te) vergroten 

Botst u tegen je grenzen? Raas je door uw leven, zonder te kijekn naar jezelf en zelfzorg? Word je vaak geconfronteerd met stressgerelateerde zwaktes en heb je geen idee hoe je voor jezelf moet zorgen? Of wil je preventief te werk gaan met stress

 

Dan is onze training echt iets voor jou. In onze “meer welzijn, minder stress” training willen we dat jij stress de baas kan. In 6 sessies leren we wat de oorzaken kunnen zijn, zelfzorg is belangrijk en wat je kan doen om preventief te werken in het voorkomen van stress, overspanning of burn-out. Het doel is jouw stress level verminderen!  

Hoe gaan we te werk?

Elke training is gegrond onderbouwd, pragmatisch en ook interessant. Actief te werk gaan met onze training om zoveel mogelijk eruit te halen. Onze trainingen zijn een leerijke mix tussen theorie en praktijk. 

 

Onze meer welzijn, minder stress training zijn 6 sessies van 3 uur. We werken in kleine groepen om zo een veilige en vertrouwde situatie te maken voor iedereen. Samen werken naar één doel; dat is stress laten dalen.  

Wat mag je verwachten? 

Onze “Maak Werk van Stress” training is individueel en is altijd helemaal op jouw verlangens ingericht. Jouw specifieke situatie zet de toon hoe de training zal verlopen. We starten met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Daarna maken we een training speciaal voor jou. Bij de maak werk van stress training ga je samen met je trainer ontdekken hoe het verder moet via een programma. Doorheen dit krijg je grip op stress, de oorzaken en tonen wij je middelen om beter om te gaan met stress.

 

Onderstaande voorbeelden van thema's die wij behandelen binnen een training “Maak Werk van Stress”

·       Wat is de definitie van stress en welk effect heeft het op ons fysiek en mentaal?  

·       Hoe herken je de signalen, op tijd actie nemen en zorgen voor herstel?

·       Meer evenwicht in je bronnen en energiegevers? 

·       Beter omgaan met moeilijke gedachten en emoties?

·       Beter evenwicht werk-privé? 

·       Beter beheersen of prioriteiten nemen (time management)?

·       Welke zaken kan je ondernemen om voorkomend te werken en dat stress je niet in haar macht heeft?

·       Theorie omzetten in praktijk in je werk - & thuissituatie?

·       Zelfzorg & mindfulnessvaardigheden

Praktisch

Kostprijs

Een traject bestaat telkens uit 6 sessies (+ 1 reserve sessie) van 3u. De kostprijs van dit traject is 360 euro.

Locatie

De trainingen vinden gewoon plaats in onze gezellige praktijk:

Anthentiek 

Ferdinand Verbiestlaan 4 bus 4

3500 Hasselt 

Meer Welzijn, Minder Stress
Meer Welzijn, Minder Stress
Praktische training om stress (te) verminderen. De data van de nieuwe sessies zijn 10,17, 24, 31 oktober en 7, 14 november van 19u tot 22u (+ reserve sessie op 21/10). De kostprijs bedraagt 360 euro voor 6 sessies. De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Tot gauw!
Anker 1

Inschrijven kan je door op de inschrijfknop hierboven te klikken. Bij inschrijving krijg je een bevestingsmail en vragen we je om het bedrag van de training over te maken. Gebeurd? Dan ben je officieel ingeschreven!  Ben je ondernemer of wil jouw werkgever deze assertiviteitstraining voor je betalen? Kijk dan even of je hiervoor de KMO-portefeuille kunt gebruiken, dit is vaak het geval. Voor annulatievoorwaarden klik hier

De data voor onze maak werk van stress training kan je terugvinden in onze agenda. De training wordt doorlopend georganiseerd. Indien je een sessie mist, kan je deze voor een kleine meerprijs inhalen bij je trainer. 

Heb je nog vragen geef ons even een seintje geven op info@anthentiek.be

Anderen over onze trainingen

Anthentiek

DV.O228229

Onze trainers staan klaar om jou te helpen!

Psychologen-en-loopbaanbegeleiders-anthe
bottom of page