Meer welzijn, minder stress

Groepstraining

Hoe stress (te) verminderen & bevlogenheid (te) vergroten 

Loop jij vaker tegen je grenzen aan? Ren je door het leven, zonder tijd of ruimte te nemen voor jezelf en zelfzorg? Word je vaker geconfronteerd met stressgerelateerde klachten en weet je niet goed hoe er voor jezelf te zijn op deze momenten? Of zou je eerder willen inzetten op het voorkomen van stress

 

Dan is onze training jou op het lijf geschreven. In onze “meer welzijn, minder stress” training willen we ervoor zorgen dat stress voor jou geen geheimen meer kent. In 6 sessies leren we je hoe jouw stress veroorzaakt wordt, hoe je voor jezelf kan zorgen in tijden van stress en wat je kan doen om preventief te werken in het voorkomen van stress, overspanning of burn-out. Kortom; hoe jouw stress verminderd kan worden.  

Hoe gaan we te werk?

Elke training die je bij ons volgt is wetenschappelijk onderbouwd, praktisch en tegelijkertijd leuk. Verwacht geen saaie theorielessen, we gaan actief aan de slag opdat je zoveel mogelijk uit onze training haalt.Onze trainingen bieden een mooie mix tussen theorie en doen. 

 

Onze meer welzijn, minder stress training bestaat steeds uit 6 sessies van 3 uur. We werken in kleine groepen om zo een veilige en vertrouwde omgeving te creeëren voor iedereen. Samen werken naar hetzelfde doel; stress verminderen.  

Wat mag je verwachten? 

Deze training is voor iedereen die zijn/haar veerkracht in het omgaan met stress wilt versterken. In 6 sessies van telkens 3 uur maken we werk van stress. We kiezen ervoor om te werken in kleine groepen om een veilige setting te creeëren. We nemen we je stressprofiel onder de loep en leren hoe je voor jezelf kan zorgen in tijden van stress en preventief kan werken.  Deze training leert je door middel van theorie maar vooral door doen. 

Wat komt er aan bod? 

  • Hoe werkt stress nu eigenlijk? 

  • Wat zijn mijn stresstriggers? 

  • Hoe ga momenteel om met stress? Hoe werkt dit? 

  • Eerste hulp bij stress (zelfcompassie, mindfulness, fysieke zelfzorg…)

  • Preventief werken bij stress (ACT-vaardigheden, time-management, …)

  • ...

Praktisch

Kostprijs

Een traject bestaat telkens uit 6 sessies (+ 1 reserve sessie) van 3u. De kostprijs van dit traject is 360 euro.

Locatie

De trainingen vinden gewoon plaats in onze gezellige praktijk:

Anthentiek 

Ferdinand Verbiestlaan 4 bus 4

3500 Hasselt 

Meer Welzijn, Minder Stress
Praktische training om stress (te) verminderen. De data van de nieuwe sessies zijn 10,17, 24, 31 oktober en 7, 14 november van 19u tot 22u (+ reserve sessie op 21/10). De kostprijs bedraagt 360 euro voor 6 sessies. De plaatsen zijn beperkt, dus snel inschrijven is de boodschap. Tot gauw!
 

Inschrijven kan je door op de inschrijfknop hierboven te klikken. Bij inschrijving krijg je een bevestingsmail en vragen we je om het bedrag van de training over te maken. Gebeurd? Dan ben je officieel ingeschreven!  Ben je ondernemer of wil jouw werkgever deze assertiviteitstraining voor je betalen? Kijk dan even of je hiervoor de KMO-portefeuille kunt gebruiken, dit is vaak het geval. Voor annulatievoorwaarden klik hier

De data voor onze maak werk van stress training kan je terugvinden in onze agenda. De training wordt doorlopend georganiseerd. Indien je een sessie mist, kan je deze voor een kleine meerprijs inhalen bij je trainer. 

Heb je nog vragen geef ons even een seintje geven op info@anthentiek.be

Anderen over onze trainingen

Anthentiek

DV.O228229

Onze trainers staan klaar om jou te helpen!

Psychologen-en-loopbaanbegeleiders-anthe