Online loopbaanbegeleiding door doe-het-zelf cursus van Anthentiek loopbaancoaching uit Haselt

Op zoek naar een job die écht bij je past? 

Ontdek je dit liever op je eigen tempo van thuis uit? 

Dan is online loopbaanbegeleiding vast iets voor jou!

Wil jij uitzoeken welke job echt bij je past? Wil je deze zoektocht graag op je eigen tempo doen, van thuis uit op momenten die je zelf kiest? Of heb je geen recht op loopbaancheques en ben je op zoek naar een goedkope en efficiënte manier om loopbaanbegeleiding te doen. Dan is onze online loopbaanbegeleiding misschien wel iets voor jou. Het gehele traject kost slechts 29,95 euro!

Do-it-yourself Online Loopbaanbegeleiding

 

Onze online loopbaanbegeleiding biedt een antwoord op de volgende vragen: 

  • Ik loop vast in mijn huidige loopbaan en vraag me of mijn job nog wel bij me past en wat ik anders zou kunnen doen?

  • Ik weet niet wat mijn talenten zijn of wat me energie geeft binnen een job?

  • Ik haal geen energie meer uit mijn huidige job en wil weten hoe dit komt en nog belangrijker, wat ik eraan kan doen?

  • Ik doe mijn job best graag, maar ben erg benieuwd naar andere opties.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Hoe werkt nu een online loopbaanbegeleiding?

Slide van de Online loopbaanbegeleiding van Anthentiek. Online cursus loopbaanbegeleiding bij Anthentiek is een DIY loopbaantraject dat je goedkoop vanuit je luie zetel kunt doen. Het online loopbaanbegeleiding traject kost slechts 29,95 euro en is ideaal geschikt voor iedereen die op zoek is naar een job die bij hen past.
Werkboek blaadje van de Online cursus loopbaanbegeleiding van Anthentiek. Online cursus loopbaanbegeleiding bij Anthentiek is een loopbaantraject dat je voor weinig geld vanuit je luie stoel kunt doen. Het online loopbaanbegeleiding traject kost slechts 29,95 euro en is ideaal geschikt voor iedereen die op zoek is naar een job die bij hen past.
Werkboek online loopbaanbegeleiding traject van Anthentiek. Online cursus loopbaanbegeleiding bij Anthentiek is een loopbaantraject dat je voor weinig geld vanuit je luie stoel kunt doen. Het online loopbaanbegeleiding traject kost maar 29,95 euro en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een job die bij hen past.

Bij Anthentiek geloven we dat een job die echt bij je past gebaseerd is op 3 pijlers. We zoeken samen uit wat je echt belangrijk vindt in een job (loopbaanwaarden), waar je sterktes liggen (kwaliteiten) en van welke taken je energie krijgt (energiegevers). 

 

Samen bepalen we tijdens deze online loopbaanbegeleiding of deze 3 pijlers voldoende aan bod komen in jouw huidige job en zo niet, in welke jobs dan wel. We gebruiken verschillende methodieken in ons traject om het traject leuk en verrassend te houden en ons resultaat zo betrouwbaar mogelijk te maken. Denk hierbij aan reflectievragen, (creatieve) huiswerkopdrachten en wetenschappelijke testen.   

 

Het gehele traject kost 29,95 euro. Bij aankoop van deze online loopbaanbegeleiding, krijg je toegang tot een online presentatie (slides, audiofragmenten en videos) en een e-werkboek om de resultaten van je loopbaanbegeleidingstraject te documenteren. Daarnaast voorzien we je van de nodige testen. Inschrijven doe je door onderaan op deze pagina op “Bestel nu” te klikken en een “ticket” te kopen voor het event “online cursus loopbaanbegeleiding”. Je krijgt vervolgens een mail met alle info die je nodig hebt om van start te gaan. 

 

Gedurende het hele traject zijn we steeds bereikbaar voor vragen via info@anthentiek.be. Indien je voelt dat je nood hebt aan extra ondersteuning in de vorm van therapie of persoonlijke loopbaanbegeleiding op maat, kan je steeds terecht bij onze psychologen/loopbaancoaches via online videosessies. 

 

Ben je benieuwd en wil je weten hoe zo’n traject eruit zou kunnen zien? Kijk dan zeker eens naar ons gratis online traject “solliciteren kan je leren”, waar je de kneepjes van het vak solliciteren onder de knie krijgt. 

 

Ben je klaar om eindelijk te weten welke job nu écht bij je past? Koop dan hieronder de online do-it-yourself loopbaanbegeleiding van Anthentiek. Nadat je beneden jouw licentie hebt aangekocht krijg je meteen een automatische email met de toegang tot de cursus (presentatie, werkboek en oefeningen). 

Heb je nog vragen over dit online loopbaanbegeleiding traject? Contacteer ons dan op info@anthentiek.be.

Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding
Wil jij uitzoeken welke job echt bij je past? Wil je dit graag op je eigen tempo doen, van thuis uit op momenten die je zelf kiest? Dan is onze DIY loopbaanbegeleiding vast iets voor jou! Prijs: 29,95 euro
 

Anderen over de Online Do-it-yourself Loopbaanbegeleiding