top of page
Online loopbaanbegeleiding door doe-het-zelf cursus van Anthentiek loopbaancoaching uit Haselt

Op zoek naar een job die écht bij je past? 

Ontdek je dit liever op je eigen tempo van thuis uit? 

Dan is online loopbaanbegeleiding vast iets voor jou!

Ben jij zoekende naar een job die jou perfect past?  Wil je dit zelf uitzoeken, thuis en liefst online? Zoek je een goedkope oplossing om deze training te doen? Dan hebben we iets voor jou! Voor slecht 29.95€ kan je deze training online volgen. 

Do-it-yourself Online Loopbaanbegeleiding

Overzicht

We gaan samen met jou op zoek naar antwoorden op volgende vragen: 

  • Ik voel me niet meer gelukkig in mijn job, moet ik op zoek naar iets anders? 

  • Wat kan ik goed en waar krijg ik energie van? 

  • Ik vind mijn job niet meer leuk. Wat kan ik doen?

  • Heb ik doorgroeimogelijkheden in mijn job?

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Hoe werkt nu een online loopbaanbegeleiding?

Slide van de Online loopbaanbegeleiding van Anthentiek. Online cursus loopbaanbegeleiding bij Anthentiek is een DIY loopbaantraject dat je goedkoop vanuit je luie zetel kunt doen. Het online loopbaanbegeleiding traject kost slechts 29,95 euro en is ideaal geschikt voor iedereen die op zoek is naar een job die bij hen past.
Werkboek blaadje van de Online cursus loopbaanbegeleiding van Anthentiek. Online cursus loopbaanbegeleiding bij Anthentiek is een loopbaantraject dat je voor weinig geld vanuit je luie stoel kunt doen. Het online loopbaanbegeleiding traject kost slechts 29,95 euro en is ideaal geschikt voor iedereen die op zoek is naar een job die bij hen past.

Bij Anthentiek (nu Kurago) gaan we samen met jou kijken hoe we jou kunnen helpen met je job.   

 

We gaan aan de hand van opdrachten, vragen en testen aan de slag omte kijken welke parameters in jouw bod aanwezig zijn en of deze voor jou belangrijk zijn. 

 

Dit volledige pakket kost slechts 29,95 euro. Nadat je deze hebt aangekocht krijg je een online presentatie en een online werkboek om alles bij te houden. Daarenboven zijn er ook verschillende testen voorzien. Je kan hierop intekenen door op  “Bestel nu” te klikken. Daarna krijg je een mail van ons en kan je eraan beginnen.  

 

Ondanks dat dit online is zijn we steeds te bereiken bij vragen. of extra hulp. Mail ons via info@anthentiek.be. Als je nog extra hulp kan gebruiken kan je steeds online met onze sychologen/loopbaancoaches  videobellen. 

 

Wil je hiermee aan de slag? Piep dan al even naar ons gratis online traject “solliciteren kan je leren”.

Werkboek online loopbaanbegeleiding traject van Anthentiek. Online cursus loopbaanbegeleiding bij Anthentiek is een loopbaantraject dat je voor weinig geld vanuit je luie stoel kunt doen. Het online loopbaanbegeleiding traject kost maar 29,95 euro en is perfect voor iedereen die op zoek is naar een job die bij hen past.
Bestel online traject

Wil je nu echt wel weten welke job jou op het lijf is geschreven? Aarzel dan niet en koop de online do-it-yourself loopbaanbegeleiding van Anthentiek (nu Kurago) . 

Heb je nog vragen over dit online loopbaanbegeleiding traject? Contacteer ons dan op info@anthentiek.be.

Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding
Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding
Wil jij uitzoeken welke job echt bij je past? Wil je dit graag op je eigen tempo doen, van thuis uit op momenten die je zelf kiest? Dan is onze DIY loopbaanbegeleiding vast iets voor jou! Prijs: 29,95 euro
Bestel knop

Anderen over de Online Do-it-yourself Loopbaanbegeleiding

bottom of page