Online loopbaanbegeleiding loopbaantest door de loopbaanexpert Anthentiek kan net datgene zijn dat jij nodig hebt om erachter te komen welke job écht bij je past, om te weten of je huidig beroep nog wel afdoende is en om eindelijk je droomjob te vinden. Naast in onze groepspraktijk te Hasselt bieden we deze loopbaantest aan via een do-it-yourself loopbaantraject. Het voordeel van deze online loopbaantest is dat je het op je eigen tempo en vanuit je luie stoel kan doen om je loopbaan vervolgens meer vorm te geven. Deze online loopbaantest verschilt van andere loopbaantesten in dat hij ontwikkeld is door loopbaanexperten met psychologische achtergrond die veel ervaring hebben met loopbaantesten.

Deze online loopbaantest helpt jou om te achterhalen welke job écht bij je past. De online loopbaantest van Anthentiek is een verkorte online loopbaanbegeleiding met als doel jouw droomjob achterhalen.

Op zoek naar jouw droomjob? Ontdek je dit liever op je eigen tempo van thuis uit? 

Dan is deze online loopbaantest vast iets voor jou! 

Wil jij uitzoeken welke job écht bij je past met een online loopbaantest? Wil je deze zoektocht graag op je eigen tempo doen, van thuis uit op momenten die je zelf kiest? Ben je op zoek naar een goedkope en efficiënte manier om jouw droomjob te achterhalen? Dan is onze online do-it-yourself loopbaanbegeleiding vast iets voor jou. Deze loopbaantest kost slechts 29,95 euro!

Dé Online Loopbaantest van Anthentiek

 

Onze online loopbaanbegeleiding loopbaantest biedt een antwoord op de volgende vragen: 

  • Ik loop vast in mijn loopbaan en vraag me of mijn job nog wel bij me past en wat ik anders zou kunnen doen?

  • Ik weet niet wat mijn talenten zijn of wat me energie zou geven binnen een job?

  • Ik haal geen energie meer uit mijn huidige job en wil weten hoe dit komt en nog belangrijker, wat ik eraan kan doen?

  • Ik doe mijn job best graag, maar ben erg nieuwsgierig naar andere opties via een loopbaantest.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Hoe werkt de loopbaantest via onze online loopbaanbegeleiding?

De online loopbaantest van loopbaanexpert Anthentiek is niet alleen praktisch en betaalbaar maar het helpt jou ook om via deze loopbaantest te achterhalen wat mogelijk jouw droomjob is. De loopbaantest is ontwikkeld door onze psychologen loopbaanexperten met jaren ervaring in loopbaanbegeleiding, jobmatching en loopbaantesting. Anthentiek is gevestigd in Hasselt en doet naast loopbaantesten en jobmatching ook therapie over werk-gerelateerde thema’s. Loopbaantesten zijn werkelijk onze specialiteit en we hopen dat onze online loopbaantest jou helpt naar jouw droomjob!

Online loopbaantest loopbaanbegeleiding begin slide. Dit online diy loopbaantest traject laat je goedkoop vanuit je luie zetel een goede online loopbaantest doen. Het kost slechts 29,95 euro.
Een werkblad van de online loopbaantest van de do-it-yourself loopbaanbegeleiding van loopbaanexpert Anthentiek uit Hasselt
Een ander werkblad van het e-werkboek van de online loopbaantest loopbaanbegeleiding van loopbaanbegeleiding expertisecentrum Anthentiek in Hasselt.

Bij Anthentiek geloven we dat jouw specifieke droomjob gebaseerd is op 3 pijlers. We zoeken samen uit wat je echt belangrijk vindt in een job (loopbaanwaarden), waar je sterktes liggen (kwaliteiten) en van welke taken je energie krijgt (energiegevers). 

 

Samen bepalen we tijdens deze online DIY loopbaantest of deze 3 pijlers voldoende aan bod komen in jouw huidige job en zo niet, in welke jobs dan wel. We gebruiken verschillende methodieken in ons traject om het traject leuk en verrassend te houden en ons resultaat zo betrouwbaar mogelijk te maken. Denk hierbij aan reflectievragen, (creatieve) huiswerkopdrachten en wetenschappelijke testen.   

 

Het gehele traject kost slechts 29,95 euro. Bij aankoop van deze online jobtest, krijg je toegang tot een online presentatie (slides, audiofragmenten en videos) en een e-werkboek om de resultaten van je jobtest te documenteren. Daarnaast voorzien we je van de nodige testen. Inschrijven doe je door onderaan op deze pagina op “Bestel nu” te klikken en een “ticket” te kopen voor de loopbaantest “Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding”. Je krijgt vervolgens een mail met alle info die je nodig hebt om van start te gaan. 

 

Gedurende het hele traject zijn we steeds bereikbaar voor vragen via info@anthentiek.be. Indien je voelt dat je nood hebt aan extra ondersteuning in de vorm van therapie of persoonlijke loopbaanbegeleiding op maat, kan je steeds terecht bij onze psychologen/loopbaancoaches via online videosessies. 

 

Ben je benieuwd en wil je weten hoe zo’n traject eruit zou kunnen zien? Kijk dan zeker eens naar ons gratis online traject “solliciteren kan je leren”, waar je de kneepjes van het vak solliciteren onder de knie krijgt. 

 

Ben je klaar om eindelijk te weten welke job nu écht bij je past? Koop dan hieronder de online loopbaanbegeleiding loopbaantest van Anthentiek. Nadat je beneden jouw licentie hebt aangekocht krijg je meteen een automatische email met de toegang tot de jobtest (presentatie, werkboek en oefeningen). 

Heb je nog vragen over dit online loopbaantest traject? Contacteer ons dan op info@anthentiek.be.

Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding
Wil jij uitzoeken welke job echt bij je past? Wil je dit graag op je eigen tempo doen, van thuis uit op momenten die je zelf kiest? Dan is onze DIY loopbaanbegeleiding vast iets voor jou! Prijs: 29,95 euro
 

Anderen over onze online Loopbaanbegeleiding loopbaantest