top of page

Online loopbaanbegeleiding loopbaantest door de loopbaanexpert Anthentiek kan net datgene zijn dat jij nodig hebt om erachter te komen welke job écht bij je past, om te weten of je huidig beroep nog wel afdoende is en om eindelijk je droomjob te vinden. Naast in onze groepspraktijk te Hasselt bieden we deze loopbaantest aan via een do-it-yourself loopbaantraject. Het voordeel van deze online loopbaantest is dat je het op je eigen tempo en vanuit je luie stoel kan doen om je loopbaan vervolgens meer vorm te geven. Deze online loopbaantest verschilt van andere loopbaantesten in dat hij ontwikkeld is door loopbaanexperten met psychologische achtergrond die veel ervaring hebben met loopbaantesten.

Deze online loopbaantest helpt jou om te achterhalen welke job écht bij je past. De online loopbaantest van Anthentiek is een verkorte online loopbaanbegeleiding met als doel jouw droomjob achterhalen.

Op zoek naar jouw droomjob? Ontdek je dit liever op je eigen tempo van thuis uit? 

Dan is deze online loopbaantest vast iets voor jou! 

Welke job wil ik doen?  Zoek dit thuis uit vanuit je eigen zetel met de laptop op je schoot. De online loopbaanbegeleiding kost je slechts 29.95€. 

Dé Online Loopbaantest van Anthentiek

Overzicht

Deze online tool gaat samen met jou op zoek naar antwoorden.  

  • Ik ben niet meer gelukkig in mijn job. Hoe pak ik dit aan? 

  • Waar ben ik goed in? Wat zijn mijn kwaliteiten? 

  • Ik haal geen energie meer uit mijn werk. 

  • Eigenlijk doe ik mijn werk wel graag maar misschien kan ik wel iets anders doen?

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Hoe werkt de loopbaantest via onze online loopbaanbegeleiding?

De online loopbaantest van loopbaanexpert Anthentiek is niet alleen praktisch en betaalbaar maar het helpt jou ook om via deze loopbaantest te achterhalen wat mogelijk jouw droomjob is. De loopbaantest is ontwikkeld door onze psychologen loopbaanexperten met jaren ervaring in loopbaanbegeleiding, jobmatching en loopbaantesting. Anthentiek is gevestigd in Hasselt en doet naast loopbaantesten en jobmatching ook therapie over werk-gerelateerde thema’s. Loopbaantesten zijn werkelijk onze specialiteit en we hopen dat onze online loopbaantest jou helpt naar jouw droomjob!

Online loopbaantest loopbaanbegeleiding begin slide. Dit online diy loopbaantest traject laat je goedkoop vanuit je luie zetel een goede online loopbaantest doen. Het kost slechts 29,95 euro.
Een werkblad van de online loopbaantest van de do-it-yourself loopbaanbegeleiding van loopbaanexpert Anthentiek uit Hasselt

Bij Anthentiek (voorheen Kurago ) zijn we ervan overtuigd dat er 3 belangrijke maatstaven zijn voor een job waar je gelukkig van wordt.  Samen met jou gaan we kijken wat er echt toe doet.  

 

We gaan met jou aan de slag we deze 3 maatstaven terugvinden in jouw job die je nu uitoefent.  We gebruiken hier verschillende manieren voor zodat het speels en leuk blijft en toch dat het  resultaat zo betrouwbaar mogelijk is. We doen dit aan de hand van vragen, (creatieve) opdrachten en  testen.   

 

Dit raject kunnen we aanbieden voor slechts 29,95 euro.  Indien je dit bedrag betaalt krijg je een online presentatie (slides, audiofragmenten en videos) en een e-werkboek. Daarenboven krijg je nog verschillende testen. Klok op  “Bestel nu”  voor de loopbaantest “Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding”.  Daarna ontvang je een mail met alle informatie. 

 

Extra vragen? Geen probleem, je kan ons altijd bereiken op info@anthentiek.be.  Nog extra hulp nodig dmv  therapie of persoonlijke loopbaanbegeleiding op maat, dan kan je ons steeds bereiken voor online videosessies. 

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan ook eens naar ons gratis online traject “solliciteren kan je leren”, een aanrader!

Een ander werkblad van het e-werkboek van de online loopbaantest loopbaanbegeleiding van loopbaanbegeleiding expertisecentrum Anthentiek in Hasselt.
Bestel online traject

WIl je weten welke job echt bij je past?  Koop dan  de online loopbaanbegeleidingtest van Anthentiek (voorheen Kurago). Na betaling krijg je en mail met de toegang .  

Heb je nog vragen over dit online loopbaantest traject? Contacteer ons dan op info@anthentiek.be.

Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding
Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding
Wil jij uitzoeken welke job echt bij je past? Wil je dit graag op je eigen tempo doen, van thuis uit op momenten die je zelf kiest? Dan is onze DIY loopbaanbegeleiding vast iets voor jou! Prijs: 29,95 euro
Bestel knop

Anderen over onze online Loopbaanbegeleiding loopbaantest

bottom of page