Loopbaanbegeleiding Hasselt

Voel je goed in een leuke job

Loop jij vast in je job en weet je niet welke richting uit?

Kijk dan eens voor loopbaanbegeleiding te Hasseltbij onze psychologen en loopbaanbegeleiders regio Hasselt

Je loopbaan loopt natuurlijk niet in één rechte lijn van de schoolbanken naar je pensioen. Onderweg kom je langs splitsingen, kruispunten en soms ook wel eens langs een doodlopende straat. Dat zorgt vaak voor twijfel en onzekerheid. Onze loopbaanbegeleiders in Hasselt helpen je helder te krijgen wat je echt wilt en helpt je om concrete stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

Maak kennis met onze locaties

Je kan voor loopbaanbegeleiding van Anthentiek terecht bij onze loopbaanbegeleiders in Hasselt, het Hagenland (Leuven) en Dilsen-Stokkem. Klik op de kaart hieronder voor meer info. 

Zet nu de eerste stap naar een job waar je energie van krijgt

Bij onze loopbaanbegeleiding bij Hasselt in Hasselt gaat het erom dat jij je goed voelt in je huidige of toekomstige job. Misschien heb je wel spijt van je studiekeuze of vraag je je af of je werk wel goed bij je past. Het kan ook dat de communicatie in het team wat moeizaam loopt of dat het moeilijk is om evenwicht te zoeken tussen werk en privé.

 

Wat jouw loopbaanvraagstuk ook is, de loopbaancoaches van Anthentiek ondersteunen je in elke fase van je carrière. Samen zorgen we ervoor dat werk een positieve factor is in je leven. Een bron van energie waardoor je voortdurend blijft groeien en waar je jezelf blijft ontwikkelen.

 

Onze loopbaanbegeleiders kijken niet alleen naar jobmogelijkheden. We kijken eerst naar je talenten, kwaliteiten en noden. Wat geeft jou energie? En wat vind je nu echt belangrijk? Past je huidige job daarbij? Of is het tijd om te zoeken naar een andere job die wél bij je past? Samen zoeken we uit welke stappen nodig zijn om te komen tot een job waarin jij je echt op je plek voelt.

Neem dan nu contact op met loopbaanbegeleider en psycholoog Anthentiek uit Genk (Hasselt)

Loopbaanbegeleiding volgen in Genk bij loopbaancetrum en psychologenpraktijk Anthentiek in Hasselt
Therapeut en loopbaancoach Anthentiek helpt met haar psychologen groepspraktijk jou met de juiste keuzes te maken.

Is loopbaanbegeleiding nu iets voor jou?

Typische aanleidingen voor loopbaanbegeleiding bij Genk

​- Je haalt geen energie meer uit je huidige job en wilt weten hoe dat komt en wat je er aan kunt doen.

- Je loopt vast in je huidige carrière en je vraagt je af of je huidige job nog wel bij je past en wat je mogelijk anders zou kunnen doen.

- Je speelt met het idee om als zelfstandige aan te beginnen maar weet niet of dat wel de beste keuze is.

- Je vindt het lastig om een goed evenwicht te bewaren tussen je verschillende rollen (bv.medewerker, ouder en partner).

- Je wilt hulp bij het vinden van de studierichting die het best bij jou past.

- Je bent werkzoekend en wilt hulp bij het zoeken en solliciteren naar een nieuwe job.

Herken je jezelf in een van de deze situaties? Of heb je een andere vraag in verband met je werk of loopbaan? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe we jouw loopbaan in de juiste richting sturen.

Je kunt bij je loopbaancoach ook terecht voor andere hulpvragen 

Omdat onze loopbaanbegeleiders een achtergrond hebben als therapeut of psycholoog kunnen ze ook aanvullende vragen behandelen. Zo is het bij Anthentiek in Hasselt mogelijk om na je loopbaanbegeleiding een therapeutisch-coachend traject aan te gaan. Bijvoorbeeld als je er tijdens de loopbaanbegeleiding achter komt dat je op je werk of in je loopbaan gehinderd wordt door bepaalde gedachten. Na afloop kan je eigen begeleider je dan verder helpen om te voorkomen dat je in de toekomst tegen hetzelfde probleem aanloopt.

Andersom kan je psycholoog je ook na een therapeutisch traject verder helpen met loopbaanbegeleiding, dit allemaal in dezelfde groepspraktijk te Hasselt. Stel je hebt bij Anthentiek een traject gevolgd om te herstellen van een burn-out. Dan kun je er daarna voor kiezen om met dezelfde vertrouwde coach in een loopbaantraject te gaan kijken of jij in je huidige job wel op je plek zit.

Jouw eigen coach voor loopbaanbegeleiding in Hasselt

We werken met een multidisciplinair team waarin elke loopbaanbegeleider zijn of haar eigen specialisaties heeft. Zo zijn er loopbaanbegeleiders met specialisaties in assertiviteit, communicatie en trajecten na burn-out. Elke loopbaanbegeleider heeft steeds een achtergrond als psycholoog of therapeut. Op basis van jouw loopbaanvraag koppelen we je aan de coach die het beste bij jou past. 

Met of zonder VDAB loopbaancheques

Anthentiek is door de VDAB erkend als gemandateerd loopbaancentrum. Dit betekent dat je in de meeste gevallende beroep kan doen op loopbaancheques van de VDAB. Met deze loopbaancheques kan je voor 10 euro per sessie gedurende 8 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Zelfs als je geen recht hebt op loopbaancheques van de VDAB, omdat je student of werkloos bent of ze al hebt opgebruikt, kan je alsnog bij Anthentiek terecht voor loopbaanbegeleiding. We bieden in dit geval ook loopbaanbegeleiding aan maar dan aan ons reguliere tarief van 55 euro. Op deze manier willen wij iedereen de kans geven om goed begeleid te worden bij de zoektocht tijdens hun loopbaan en zich goed te voelen in hun job. Meer info over deze loopbaanbegeleiding in Hasselt vind je hier.

Je loopbaan maakt een groot deel uit van je leven.
Waar wil je nu eigenlijk heen? Hoe kom je daar?
Laat Anthentiek je hierin bijstaan en maak hieronder een afspraak
voor een gratis kennismakingsgesprek.
Zoek je kwalitatieve loopbaanbegeleiding in Hasselt? Maak dan hieronder een afspraak om een traject loopbaanbegeleiding bij Anthentiek in Hasselt te starten.
Cliënten over trajecten loopbaanbegeleiding Hasselt bij Anthentiek

Wij staan klaar om jou te helpen

met loopbaanbegeleiding in Hasselt

Bij het gemandateerd loopbaancentrum Anthentiek in Hasseltkan je terecht voor al je loopbaanvragen. De loopbaanbegeleiding in Hasselt en omstreken wordt door ervaren loopbaanbegeleiders uit de regio Hasselt gedaan. Onze begeleidershebben achtergrond in zowel psychologie als Human Resources. Na je loopbaanbegeleiding in Hasseltkan je steeds een vervolgtraject starten voor je eigen ontwikkeling zoals het trainen van je communicatievaardigheden, assertiviteit, faalangst etc. Hiermee willen wij ons aanbod van loopbaanbegeleiding onderscheiden van andere loopbaanbegeleiders in Hasselt.

Steden vanwaaruit onze loopbaanbegeleiding bereikbaar is

Geetbets

Genk

Haacht

Halen

Heusden-Zolder

Holsbeek

Houthalen

Leuven

Aarschot

Alken

Beringen

Bilzen

Bree

Borgloon

Diepenbeek

Diest

Lummen

Maaseik

Maasmechelen

Sint-Truiden

Tongeren

Wellen

Zonhoven

Zoutleeuw

Psycholoog-Loopbaancoach-Anthentiek-Limb

Psycholoog-Loopbaancoach-Anthentiek-Limb

Psycholoog-en-loopbaancoach-Steffi.JPG

Psycholoog-en-loopbaancoach-Steffi.JPG

psycholoog-therapeut-liene

psycholoog-therapeut-liene

Loopbaancoach-assertiviteit-trainer-anne

Loopbaancoach-assertiviteit-trainer-anne

foto_Elien

foto_Elien