Online loopbaanbegeleiding jobtest door loopbaanexpert Anthentiek kan net datgene zijn dat jij nodig hebt om erachter te komen welke job écht bij je past, om te weten of je huidige job nog wel afdoende is en om eindelijk je droomjob te vinden. Naast in onze groepspraktijk te Hasselt bieden we deze loopbaanbegeleiding jobtest aan via een do-it-yourself loopbaantraject. Het voordeel van deze jobtest is dat je het op je eigen tempo en vanuit je luie stoel kan doen om je loopbaan vervolgens meer vorm te geven. Deze online jobstest verschilt van andere jobtesten in dat hij ontwikkeld is door loopbaanexperten met psychologische achtergrond die veel ervaring hebben met jobtesten.

Op zoek naar jouw droomjob? Ontdek je dit liever op je eigen tempo van thuis uit? 

Dan is deze online jobtest vast iets voor jou! 

Wil jij uitzoeken welke job echt bij je past met een online jobtest? Wil je deze zoektocht graag op je eigen tempo doen, van thuis uit op momenten die je zelf kiest? Ben je op zoek naar een goedkope en efficiënte manier om te achterhalen welke job écht bij je past? Dan is onze online do-it-yourself loopbaanbegeleiding vast iets voor jou. Deze loopbaanbegeleiding jobtest kost slechts 29,95 euro!

Dé Online Jobtest van Anthentiek

 

Onze online loopbaanbegeleiding jobtest biedt een antwoord op de volgende vragen: 

  • Ik loop vast in mijn loopbaan en vraag me of mijn job nog wel bij me past en wat ik anders zou kunnen doen?

  • Ik weet niet wat mijn talenten zijn of wat me energie zou geven binnen een job?

  • Ik haal geen energie meer uit mijn huidige job en wil weten hoe dit komt en nog belangrijker, wat ik eraan kan doen?

  • Ik doe mijn job best graag, maar ben erg nieuwsgierig naar andere opties.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Hoe werkt de jobtest via onze online loopbaanbegeleiding?

De online jobtest van Anthentiek is niet alleen praktisch en betaalbaar maar het helpt jou ook om via deze jobtest te achterhalen welke job écht bij je past. De jobtest is ontwikkeld door onze psychologen loopbaanexperten met jaren ervaring in loopbaanbegeleiding, jobmatching en jobtesten. Anthentiek is gevestigd in Hasselt en doet na jobtesten en jobmatching ook therapie over werk-gerelateerde thema’s. Jobtesten zijn werkelijk onze specialiteit en we hopen dat onze online jobtest jou helpt naar jouw droomjob!

Bij Anthentiek geloven we dat jouw droomjob gebaseerd is op 3 pijlers. We zoeken samen uit wat je echt belangrijk vindt in een job (loopbaanwaarden), waar je sterktes liggen (kwaliteiten) en van welke taken je energie krijgt (energiegevers). 

 

Samen bepalen we tijdens deze online loopbaanbegeleiding jobtest of deze 3 pijlers voldoende aan bod komen in jouw huidige job en zo niet, in welke jobs dan wel. We gebruiken verschillende methodieken in ons traject om het traject leuk en verrassend te houden en ons resultaat zo betrouwbaar mogelijk te maken. Denk hierbij aan reflectievragen, (creatieve) huiswerkopdrachten en wetenschappelijke testen.   

 

Het gehele traject kost slechts 29,95 euro. Bij aankoop van deze online jobtest, krijg je toegang tot een online presentatie (slides, audiofragmenten en videos) en een e-werkboek om de resultaten van je jobtest te documenteren. Daarnaast voorzien we je van de nodige testen. Inschrijven doe je door onderaan op deze pagina op “Bestel nu” te klikken en een “ticket” te kopen voor de jobtest “Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding”. Je krijgt vervolgens een mail met alle info die je nodig hebt om van start te gaan. 

 

Gedurende het hele traject zijn we steeds bereikbaar voor vragen via info@anthentiek.be. Indien je voelt dat je nood hebt aan extra ondersteuning in de vorm van therapie of persoonlijke loopbaanbegeleiding op maat, kan je steeds terecht bij onze psychologen/loopbaancoaches via online videosessies. 

 

Ben je benieuwd en wil je weten hoe zo’n traject eruit zou kunnen zien? Kijk dan zeker eens naar ons gratis online traject “solliciteren kan je leren”, waar je de kneepjes van het vak solliciteren onder de knie krijgt. 

 

Ben je klaar om eindelijk te weten welke job nu écht bij je past? Koop dan hieronder de online cursus loopbaanbegeleiding van Anthentiek. Nadat je beneden jouw licentie hebt aangekocht krijg je meteen een automatische email met de toegang tot de jobtest (presentatie, werkboek en oefeningen). 

Heb je nog vragen over dit online loopbaanbegeleiding jobtest traject? Contacteer ons dan op info@anthentiek.be.

Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding
Wil jij uitzoeken welke job echt bij je past? Wil je dit graag op je eigen tempo doen, van thuis uit op momenten die je zelf kiest? Dan is onze DIY loopbaanbegeleiding vast iets voor jou! Prijs: 29,95 euro
 

Anderen over onze online Loopbaanbegeleiding jobtest

Zo het zit erop mijn DIY loopbaancoaching :) Jammer wel want het was een zeer aangenaam traject, waar zeker en vast resultaat uitgekomen is! 

Het is een zeer duidelijk traject, de cursus en de presentatie vullen elkaar goed aan. 

Ann is goed verstaanbaar in de filmpjes en is zeer aangenaam om naa...

zeer behulpzaam, zeer goede inzichten gekregen in mijn sterkte, mijn energiegever en mijn kwaliteiten

Please reload

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg