top of page

Online loopbaanbegeleiding jobtest door loopbaanexpert Anthentiek kan net datgene zijn dat jij nodig hebt om erachter te komen welke job écht bij je past, om te weten of je huidige job nog wel afdoende is en om eindelijk je droomjob te vinden. Naast in onze groepspraktijk te Hasselt bieden we deze loopbaanbegeleiding jobtest aan via een do-it-yourself loopbaantraject. Het voordeel van deze jobtest is dat je het op je eigen tempo en vanuit je luie stoel kan doen om je loopbaan vervolgens meer vorm te geven. Deze online jobstest verschilt van andere jobtesten in dat hij ontwikkeld is door loopbaanexperten met psychologische achtergrond die veel ervaring hebben met jobtesten.

Deze online jobtest helpt jou achterhalen welke job écht bij je past. De online jobtest van Anthentiek is een verkorte online loopbaanbegeleiding met als doel jouw droomjob achterhalen.

Op zoek naar jouw droomjob? Ontdek je dit liever op je eigen tempo van thuis uit? 

Dan is deze online jobtest vast iets voor jou! 

Via een online tool op zoek gaan naar jouw droomjob? Wil je dit niet in onze praktijk doen maar thuis in je zetel wanneer het jou uitkomt? Wil je een goedkope oplossing om hier naar op zoek te gaan? Start dan bij onze do-it-yourself loopbaanbegeleiding (29,95 euro)

Dé Online Jobtest van Anthentiek

Overzicht

Onze online loopbaanbegeleiding jobtest gaat samen met jou kijken naar: 

  • Waar wordt ik gelukkig van op het werk? 

  • Wat kan ik goed op het werk? 

  • Waarom ben ik ongelukkig op het werk? 

  • Ik doe mijn job wel graag maar wel toch ook eens andere horizonten ontdekken.

IT’S A BEAUTIFUL THING WHEN A CAREER AND A PASSION COME TOGETHER

Hoe werkt de jobtest via onze online loopbaanbegeleiding?

De online jobtest van Anthentiek is niet alleen praktisch en betaalbaar maar het helpt jou ook om via deze jobtest te achterhalen welke job écht bij je past. De jobtest is ontwikkeld door onze psychologen loopbaanexperten met jaren ervaring in loopbaanbegeleiding, jobmatching en jobtesten. Anthentiek is gevestigd in Hasselt en doet na jobtesten en jobmatching ook therapie over werk-gerelateerde thema’s. Jobtesten zijn werkelijk onze specialiteit en we hopen dat onze online jobtest jou helpt naar jouw droomjob!

Online jobtest loopbaanbegeleiding begin slide. Dit online diy traject laat je goedkoop vanuit je luie zetel een goede online jobtest doen. Het kost slechts 29,95 euro.
Een werkblad van de online jobtest van de do-it-yourself loopbaanbegeleiding van loopbaanexpert Anthentiek uit Hasselt

Bij Anthentiek (nu Kurago) zijn we ervan overtuigd dat jouw ideale job bestaat uit 3 hoofdzaken. Samen met jou gaan we kijken waar jouw troeven liggen en waar jij energie van krijgt.  

 

We gaan met jou aan de slag om deze 3 hoofdzaken te bekijken en of deze aan bod komen in jouw job. Dit gaan we door middel van verschillende manieren onderzoeken. En dit op een leuke en speelse manier. Door middel van vragen, opdrachten, testjes enz.    

 

Dit online trajct kan je aankopen voor 29,95 euro. Je krijgt dan toegang tot een presentatie met video's ed. en een werkboek om alles bij te houden.  Daarnaast voorzien we je van de nodige testen.  Je kan deze aankopen door onderaan te klikken op  “Bestel nu” . Daarna ontvang je een mail met alle informatie. 

 

Ook al is het online we zijn steeds via mail te bereiken op info@anthentiek.be.  Nog extra hulp nodig door therapie of persoonlijke loopbaanbegeleiding op maat, dan kan je online via een sessie contact met ons opnemen. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden?  Ga dan eens piepen bij het gratis online traject “solliciteren kan je leren”.

Een ander werkblad van het e-werkboek van de online jobtest loopbaanbegeleiding van loopbaanbegeleiding expertisecentrum Anthentiek in Hasselt.
Bestel online traject

Op zoek naar het antwoord op de vraag, welke job is mijn droomjob?  Aarzel dan niet en koop je online cursus loopbaanbegeleiding van Anthentiek (nu Kurago) . Nadat je beneden je betaling  hebt gedaan krijg je mail met de toegang. 

Heb je nog vragen over dit online loopbaanbegeleiding jobtest traject? Contacteer ons dan op info@anthentiek.be.

Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding
Do-it-yourself online Loopbaanbegeleiding
Wil jij uitzoeken welke job echt bij je past? Wil je dit graag op je eigen tempo doen, van thuis uit op momenten die je zelf kiest? Dan is onze DIY loopbaanbegeleiding vast iets voor jou! Prijs: 29,95 euro
Bestel knop

Anderen over onze online Loopbaanbegeleiding jobtest

bottom of page