Versterken communicatieve vaardigheden

Merk je dat je jouw boodschap niet kan brengen zoals je dat graag zou willen? Vind je het ook zo moeilijk om nee te zeggen als je klant of je leidinggevende je vraagt om op het laatste nippertje iets in orde te maken? Weet je niet hoe een collega aan te spreken op zijn of haar storende gedrag?

Is omgaan met kritiek steeds weer lastig voor je? Trek je je terug of merk je dat je manier van communiceren soms te hard overkomt op anderen? Dan is deze training jou op het lijf geschreven.

Onze psychologen graan graag samen op pad om jouw communicatieve vaardigheden een boost te geven. 

Verbindend Communiceren dankzij onze individuele training op maat 

Versterken van communicatieve vaardigheden - individuele training, voor wie?

Wil jij investeren jezelf als werkgever of in je medewerkers  om werk te maken van een constructieve manier van communiceren?

In een op maat gemaakt opleidingstraject willen we je jouw communicatieve vaardigheden versterken. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat een team dat verbindend communiceert met elkaar en met klanten niet alleen beter voelt, maar ook leidt ook tot betere organisatieresultaten. 

COMMUNICATE. EVEN WHEN IT'S UNCOMFORTABLE OR UNEASY

Versterken van communicatieve vaardigheden - hoe?

Na een (gratis) kennismakingsgesprek waarin we jouw unieke werksituatie verhelderen, stellen we een programma op maat voor om jouw communicatieve vaardigheden te versterken.  

 

Een aantal mogelijke onderwerpen van onze training “Verbindend Communiceren” 

 

  • Inzicht krijgen in de principes en processen van verbindend communiceren

  • Verschillende communicatiestijlen ontdekken: hoe communiceer jij? en de ander?  

  • Leren hoe je feedback geeft maar ook ontvangt

  • Voor je eigen mening durven opkomen

  • Nee leren zeggen tegen anderen

  • Leren omgaan met moeilijke situaties: van conflict tot dialoog komen

  • Leren omgaan met heftige emoties: hoe ga je om met boosheid, frustratie en/ of teleurstelling van je gesprekspartner?

  • Zelfzorg : hoe hou ik rekening met mijn eigen behoeften en die van het team/ organisatie? 

Verbindend Communiceren - prijs?

Ieder traject bestaat uit 9 sessies van 1 uur, de kostprijs bedraagt 765 euro (excl. BTW) of 925 euro (incl. BTW). We starten steeds met een gratis kennismakingsgesprek om de unieke situatie en jouw noden helder te krijgen.

Na het kennismakingsgesprek krijg je een uitgewerkt voorstel op maat. In samenspraak met je trainer plan je vervolgens sessies in op een moment dat voor jullie beiden kan. Al onze sessies vinden plaats in onze praktijk te Hasselt. Voor onze communicatietraining kan je gebruik maken van de KMO-portefeuille,  waardoor je voor 9 sessies maar 535 euro (excl. BTW) betaalt.

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg