Team Anthentiek

Warm, deskundig & gepassioneerd 

We stellen je graag voor aan ons Anthentiek team. Het team van Anthentiek kan je omschrijven als gepassioneerd, warm en deskundig. Onze psychologen en (psycho)therapeuten hebben elk een specifieke, toch sterk complementaire achtergrond 

 

Daarnaast volgde elk van ons een opleiding tot loopbaancoach en ACT-therapeut. We hanteren een persoonlijke aanpak en lopen écht langs je. Bovenal zijn we gepassioneerd om jou dag in dag uit werk te laten maken van dat wat je echt wilt. 

De erkende psychologen en loopbaanbegeleiders van groepspraktijk Anthentiek in centrum Hasselt. Ze helpen je graag verder met therapie en loopbaanbegeleiding.

Anthentiek's team

Ann

Oprichter Anthentiek, psycholoog & loopbaancoach
"Mensen op weg helpen en dichter bij zichzelf brengen is mijn passie. Ik sta graag naast je in de zoektocht naar wat je drijft en belemmert..."
Lees hier meer over Ann
"Ik geef je een duwtje in de rug om actief richting te zoeken in je leven. Samen ontdekken we hoe groot het verschil is dat kleine stapjes kunnen maken."
Lees hier meer over Liene

Karin

Psychotherapeut 

& loopbaancoach 

"Door empowerment wil ik jou zo dicht mogelijk bij je eigen potentieel brengen."
 
 
 
Lees hier meer over Karin

Sarah

Psycholoog & loopbaancoach
 
 
"Ik wil je graag leren om anders met belemmerende gedachten en gevoelens om te gaan."
Lees hier meer over Sarah

Glenn

Zaakvoerder & consultant
 
 
"Er is altijd een manier om een doel te bereiken. Je moet alleen soms out-of-the-box denken op weg ernaartoe."
 
Lees hier meer over Glenn

Joke

Psycholoog & loopbaancoach

"Ik wil je helpen om de kracht te vinden, zodat je ondanks angsten en twijfels, toch een eerste stap kunt zetten naar een waardevol leven."
 
Lees hier meer over Joke

Katrien

Algemene ondersteuning 
psycholoog i.o.
"Anderen beschrijven me als iemand met een can-do mentaliteit, een creatieve ziel en een behulpzame collega. Ik zet mijn schouders graag mee onder de verschillende Anthentiek-initiatieven."
Lees hier meer over Katrien

Elke

Psycholoog & loopbaancoach
"Ieder mensenleven is zo uniek en daardoor ook zo boeiend."
Lees hier meer over Elke
"Op een warme en open manier wil ik samen met je op weg gaan. Ik luister echt naar je... "
 
 
 
Lees hier meer over Veerle

Steffi

Psycholoog & loopbaancoach
 
"Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw verhaal en wil samen op zoek gaan naar wat voor je werkt..."
 
Lees hier meer over Steffi

Inge 

Psycholoog & loopbaancoach 
 
 
"Echt naast je staan om samen te ontdekken wat je nodig hebt en wat er voor jou toe doet in het leven"
 
 
Lees hier meer over Inge

Anne-Lien

Administratieve ondersteuning  & Psycholoog i.o.
 
 
"Als loyale & attente doorzetter wil ik er zijn voor collega’s en cliënten"
 
 
Lees hier meer over Anne-Lien

Arthur

Praktijkhond

 
"Mijn doel is om elke cliënt een hartelijke ontvangst te bieden en mijn collega’s naar buiten te krijgen voor een frisse neus."
Lees hier meer over Arthur

Jij?

Psycholoog & loopbaancoach
 
Wil jij ons team vervoegen als therapeut en loopbaancoach? 
Kijk dan snel op onze openstaande jobs.

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg