Waar kunnen we je mee helpen? 

Maak afspraak Test

 Wat moedig dat je de stap zet naar een loopbaan, coaching, of - therapietraject. We gunnen je meer vervulling in je leven en in je loopbaan en lopen graag met veel deskundigheid en warmte naast je. Laat hieronder je gegevens achter en we contacteren je spoedig voor een eerste afspraak. 

 

Welkom in onze groepspraktijk 

Therapie ruimte 3 van de psychologen groepspraktijk van Anthentiek. Deze ruimte is niet klinisch maar zeer gezellig ingekleed. Deze therapie ruimte kan ook uitgebreid worden tot groepsruimte voor onze trainingen (bv. Assertiviteitstraining).
Bij onze trainingen zoals onze assertiviteitstraining bieden we steeds lekkere koffie, thee en versnaperingen aan. Wij vinden het belangrijk om onze cliënten uit Hasselt en omliggende gemeenten thuis te laten voelen in onze praktijk uit Hasselt.
Kantoor 2 in de groepspraktijk te Hasselt. Deze gezellige therapieruimte wordt ook gebruikt voor loopbaanbegeleiding (met en zonder VDAB loopbaancheques).
De buitenkant van onze gezellige psychologische groepspraktijk in Hasselt is omgeven door mooie groene planten. Vanop straat kan je ons logo makkelijk herkennen: “Anthentiek – Jobcoaching en Therapie”.

Zelfvertrouwen versterken helpt ook bij burn out depressie, en andere problematieken. Zelfvertrouwen en assertiviteit verdienen dus ook aandacht tijdens de therapie. Veel mensen hebben ook last met sociale vaardigheden, ook als je depressief bent is het moeilijk je sociale vaardigheden toe te passen. Daarom dat anthentiek in limburg, genk en hasselt naast faalangst en burnout behandelingen ook sociale vaardigheidstraining biedt. In limburg, hasselt en genk kan je dus steeds bij anthentiek, de psycholoog en therapeut terecht. Burnout is een stoornis die meer en meer voorkomt, ook in Limburg, hasselt en Genk. Anthentiek wilt als psycholoog de strijd met burnout en faalangst aangaan en tegen perfectionisme. Als je te perfectionistisch bent en te weinig zelfvertrouwen of sociale vaardigheden hebt kan je in een burn out of depressie belanden. De site van anthentiek staat voor een authentieke psycholoog of therapeut. Die vooral mensen met een burnout, faalangst en problemen in hun loopbaan begeleidt in hasselt, genk en limburg. Vergis je niet tussen Nederand en belgisch limburg, het gaat hier om belgisch limburg, genk en hasselt.

Kantoor 1 in onze groepspraktijk Anthentiek uit Limburg. Dit is onze grootste therapie of loopbaanbegeleiding ruimte en bestaat uit enerzijds twee gezellige zeteltjes en anderzijds uit een bureau. De zeteltjes worden meestal voor therapie gebruikt en de bureau voor loopbaanbegeleiding.

Bij een therapeut of psycholoog kan je je ei kwijt. Psycholoog en therapeut word je als je het niet erg vindt om te luisteren naar cliënten en mensen. Ik wist al vroeg dat ik psycholoog of therapeut wou worden. Daarom ben ik als psycholoog, jobcoach en therapeut gaan studeren. Ik studeer nog altijd studies voor therapie, zoals positieve psychologie. Hopelijk kan ik me dan binnekort klinisch psycholoog en positief psycholoog noemen. Of therapeut, want therapeut en psycholoog zijn wat mij betreft toch hetzelfde. Ik vind het belangrijk dat je je tijdens de therapie op je gemak voelt bij de therapeut of psycholoog. Als je je niet op je gemak voelt bij je therapeut of psycholoog moet je op zoek gaan naar een andere therapeut in de buurt van limburg, genk of hasselt. Je zal vast wel een andere therapeut of coach vinden. Loopbaancoaching wordt ook door veel aanbieders gegeven. Je vindt wel niet zo vaak een hulpverlener die zowel loopbaancoach als therapeut is in Limburg, Hasselt of Genk. Dus zoek je een psycholoog, bel naar Anthentiek. Als psycholoog weet ik wat met doen staat tijdens een intake met je therapeut bespreek je de therapie en de technieken die de psycholoog gebruikt. Je kijkt of je je op je gemak voelt bij de psycholoog en beslist of je met de therapeut in zee wilt en dus in de therapie wilt stappen. Vervolgens beslis je samen met de psycholoog of therapeut hoeveel sessies je wilt volgen bij Anthentiek. Anthentiek biedt zowel individuele jobcoaching en loopbaancoaching en therapie, maar ook groepsessies rond faalangst, zelfzekerheid enz. Het is een erg veelzijdige psychologe en praktijk. Gelukkig maar zo kan je bij een psycholoog of therapeut bijna alles vinden. En dat allemaal in limburg, Genk en Hasselt. Anthentiek werkt vaak als psycholoog met opdrachten, omdat deze psycholoog het belangrijk vindt dat de therapie ook doorgaat buiten de sessies en dat je zoveel mogelijk uit de therapie en uit de psycholoog haalt. Ze wilt dat je waar krijgt voor de psycholoog en therapeut waar je betaalt. Ook de groepsessies met psychologische begeleiding en in aanwezigheid van de psycholoog bieden waarde tijdens de therapie. De meeste cliënten komen met problemen rond burn-out, of burnout je weet namelijk nooit helemaal zeker hoe je het schrijft, maar de meesten weten wel wat je met burnout bedoelt. Faalangst, faalangsttrainingen en zelfvertrouwen versterken zijn ook specialisaties van me. Ik heb al gemerkt dat er veel mensen last hebben van faalangst en wil dan ook proberen faalangst telkens op maat aan te pakken zodat de cliënt snel van zijn faalangst af is. Zelfvertrouwen versterken is een belangrijk iets om van faalangst af te raken.

Wachtruimte bij Anthentiek. Ook onze wachtruimte hebben we geprobeerd gezellig en warm in te richten. Cliënten die voor therapie of loopbaancoaching komen moeten zich thuis voelen in onze praktijk uit Hasselt (Limburg).
Groepsruimte bij Anthentiek in Limburg. Onze groepsruimte kan training geven aan groepen tot 12 mensen. Tijdens deze training (bv. Assertiviteitscursus) hebben mensen toegang tot ons terras, toilet en koffiemachine.
Kantoor 2 bij Anthentiek in Hasselt. Deze is geschikt voor therapie, individuele training (bv. rond assertiviteit) en loopbaanbegeleiding.
Groepsruimte en therapie ruimte in onze groepspraktijk van psychologen en loopbaancoaches in Hasselt. Wij verwelkomen jou graag voor vragen zoals loopbaanbegeleiding en therapie.