Loopbaanbegeleiding Peer

Loopbaanbegleiding in Peer bij loopbaanbegleidster Joke Schreurs van Anthentiek in Hasselt

Loop jij vast op je werk en weet je niet goed welke richting uit?

Je loopbaan loopt natuurlijk niet in een rechte lijn van de schoolbanken naar je pensioen. Onderweg kom je langs kruispunten, bochten en soms ook wel eens langs een doodlopende straat. Dat zorgt vaak voor twijfel en onzekerheid. Onze loopbaanbegeleider, Joke, uit Peer helpt je helder te krijgen wat je écht wilt en helpt je om concrete stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

Loopbaanbegeleiding, waar?

Je kan voor loopbaanbegeleiding van Anthentiek terecht bij onze loopbaanbegeleider, Joke Schreurs. Vanuit haar praktijk in Peer begeleidt ze jou met elk loopbaanvraagstuk. 

Keyboard and Mouse

Zet nu de eerste stap naar een leuke job waar je energie van krijgt

Bij onze loopbaanbegeleiding in Peer gaat het erom dat jij je goed voelt in je huidige of toekomstige job. Je vraagt je mogelijks of of je werk wel goed bij je past of misschien heb je wel spijt van je studiekeuze. Het kan ook dat de communicatie in het team wat moeizaam loopt of dat het moeilijk is om een balans te zoeken tussen werk en privé.

 

Wat jouw loopbaanvraagstuk ook is, Joke, onze loopbaanbegeleider in Peer,  ondersteunt je in iedere fase van je carrière. Samen zorgen we ervoor dat werk een positieve factor is in jouw leven. Een bron van energie waardoor je voortdurend blijft groeien en waar je jezelf blijft ontwikkelen.

 

Onze loopbaanbegeleider in Peer kijkt niet alleen maar naar mogelijke jobs. We kijken eerst naar je kwaliteiten, talenten en noden. Wat geeft jou energie? En wat vind je nu echt belangrijk? Past je huidige job daarbij? Of is het tijd om te zoeken naar een andere job die wél bij je past? Samen zoeken we uit welke stappen nodig zijn om te komen tot een job waarin jij je echt op je plek voelt.

Loopbaanbegeleiding, voor wie?

Typische aanleidingen voor loopbaanbegeleiding in Peer: 

  • ​Je haalt geen energie meer uit je huidige job en wilt weten hoe dat komt en wat je er aan kunt doen.

  • Je speelt met het idee om als zelfstandige aan de slag te gaan maar weet niet of dat wel de beste keuze is

  • Je loopt vast in je huidige carrière en je vraagt je af of je huidige job nog wel bij je past en wat je andere opties zijn.

  • Je vindt het lastig om een goed evenwicht te bewaren tussen je verschillende rollen (bv.medewerker, ouder en partner).

  • Je bent werkzoekend en wilt hulp bij het zoeken en solliciteren naar een nieuwe job.

Herken je jezelf in een van de deze situaties? Of heb je een andere vraag in verband met je werk of loopbaan? Maak dan een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe we jouw loopbaan in de juiste richting sturen.

Je kunt bij je loopbaancoach ook terecht voor andere hulpvragen 

Omdat onze loopbaanbegeleiders een achtergrond hebben als therapeut of psycholoog kunnen ze ook aanvullende vragen behandelen. Zo is het bij onze loopbaanbegeleider in Peer mogelijk om na je loopbaanbegeleiding een therapeutisch-coachend traject aan te gaan. Bijvoorbeeld als je er tijdens de loopbaanbegeleiding achter komt dat je op je werk of in je loopbaan gehinderd wordt door bepaalde gedachten. Na afloop kan je eigen begeleider je dan verder helpen om te voorkomen dat je in de toekomst tegen hetzelfde probleem aanloopt.

Andersom kan je psycholoog je ook na een therapeutisch traject verder helpen met loopbaanbegeleiding, dit allemaal in dezelfde groepspraktijk te Peer. Stel je hebt bij Anthentiek een traject gevolgd om te herstellen van een burn-out. Dan kun je er daarna voor kiezen om met dezelfde vertrouwde begeleider in een loopbaantraject te gaan kijken of jij in je huidige job wel op je plek zit.

Joke, jouw begeleider voor loopbaanbegeleiding in Peer

Joke is gespecialiseerd in alle loopbaanvraagstukken rond stress, burn-out, angsten, piekeren, zelfbeeld, grenzen stellen, communicatie, pesten op het werk, reïntegratie op de werkvloer. Ze werkt, net zoals andere medewerkers binnen Anthentiek, vanuit een ACT-kader. Joke heeft ervaring als loopbaanconsulente, waar ze werkte rond thema’s zoals solliciteren, pesten op het werk en re-integratie na burn-out of ziekte. Daarnaast heeft ze ook ervaring als klinisch psychologe in een groepspraktijk bij cliënten met uiteenlopende klachten (depressie, angsten…)

Loopbaanbegeleiding Peer - Anthentiek jobcoaching - Joke

Met of zonder VDAB loopbaancheques in Peer 

Anthentiek is door de VDAB erkend als gemandateerd loopbaancentrum. Dit betekent dat je in de meeste gevallende beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Met deze loopbaancheques kan je voor 10 euro per sessie gedurende 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Als je geen recht hebt op VDAB loopbaancheques, omdat je student of werkloos bent of ze al hebt opgebruikt, kan je alsnog bij Anthentiek terecht voor loopbaanbegeleiding. We bieden in dit geval ook loopbaanbegeleiding aan maar dan aan ons reguliere tarief van 60 euro. Op deze manier willen we iedereen de kans geven om goed begeleid te worden in de zoektocht tijdens hun loopbaan en zich goed te voelen in hun job.

Cliënten over trajecten loopbaanbegeleiding in Peer via Anthentiek