Loopbaanbegeleiding Leopoldsburg

Loop jij vast op je werk en weet je niet goed welke richting uit?

Je loopbaan loopt natuurlijk niet in een rechte lijn van de schoolbanken naar je pensioen. Onderweg kom je langs kruispunten, bochten en soms ook wel eens langs een doodlopende straat. Dat zorgt vaak voor twijfel en onzekerheid. Onze loopbaanbegeleider, Ellen, uit Leopoldsburg helpt je helder te krijgen wat je écht wilt en helpt je om concrete stappen te zetten op weg naar een job waar je energie van krijgt.

Loopbaanbegeleiding, waar?

Je kan voor loopbaanbegeleiding van Anthentiek terecht bij onze loopbaanbegeleider, Ellen Vanzeir. Vanuit haar praktijk in Leopoldsburg begeleidt ze jou met elk loopbaanvraagstuk. 

Keyboard and Mouse

Zet nu de eerste stap naar een leuke job waar je energie van krijgt

Bij onze loopbaanbegeleiding in Leopoldsburg gaat het erom dat jij je goed voelt in je huidige of toekomstige job. Je vraagt je mogelijks of of je werk wel goed bij je past of misschien heb je wel spijt van je studiekeuze. Het kan ook dat de communicatie in het team wat moeizaam loopt of dat het moeilijk is om een balans te zoeken tussen werk en privé.

 

Wat jouw loopbaanvraagstuk ook is, Ellen, onze loopbaanbegeleider in Leopoldsburg,  ondersteunt je in iedere fase van je carrière. Samen zorgen we ervoor dat werk een positieve factor is in jouw leven. Een bron van energie waardoor je voortdurend blijft groeien en waar je jezelf blijft ontwikkelen.

 

Onze loopbaanbegeleider in Leopoldsburg kijkt niet alleen maar naar mogelijke jobs. We kijken eerst naar je kwaliteiten, talenten en noden. Wat geeft jou energie? En wat vind je nu echt belangrijk? Past je huidige job daarbij? Of is het tijd om te zoeken naar een andere job die wél bij je past? Samen zoeken we uit welke stappen nodig zijn om te komen tot een job waarin jij je echt op je plek voelt.

Loopbaanbegeleiding, voor wie?

Typische aanleidingen voor loopbaanbegeleiding in Leopoldsburg: 

  • ​Je haalt geen energie meer uit je huidige job en wilt weten hoe dat komt en wat je er aan kunt doen.

  • Je speelt met het idee om als zelfstandige aan de slag te gaan maar weet niet of dat wel de beste keuze is

  • Je loopt vast in je huidige carrière en je vraagt je af of je huidige job nog wel bij je past en wat je andere opties zijn.

  • Je vindt het lastig om een goed evenwicht te bewaren tussen je verschillende rollen (bv.medewerker, ouder en partner).

  • Je bent werkzoekend en wilt hulp bij het zoeken en solliciteren naar een nieuwe job.

Herken je jezelf in een van de deze situaties? Of heb je een andere vraag in verband met je werk of loopbaan? Maak dan een afspraak voor een (gratis) kennismakingsgesprek. Dan kijken we samen hoe we jouw loopbaan in de juiste richting sturen.

Je kunt bij je loopbaancoach ook terecht voor andere hulpvragen 

Omdat onze loopbaanbegeleiders een achtergrond hebben als therapeut of psycholoog kunnen ze ook aanvullende vragen behandelen. Zo is het bij onze loopbaanbegeleider in Leopoldsburg mogelijk om na je loopbaanbegeleiding een therapeutisch-coachend traject aan te gaan. Bijvoorbeeld als je er tijdens de loopbaanbegeleiding achter komt dat je op je werk of in je loopbaan gehinderd wordt door bepaalde gedachten. Na afloop kan je eigen begeleider je dan verder helpen om te voorkomen dat je in de toekomst tegen hetzelfde probleem aanloopt.

Andersom kan je psycholoog je ook na een therapeutisch traject verder helpen met loopbaanbegeleiding, dit allemaal in dezelfde praktijk te Leopoldsburg. 

Ellen, jouw begeleider voor loopbaanbegeleiding in Leopoldsburg

Ellen is gespecialiseerd in alle loopbaanvraagstukken rond stress, burn-out, angsten, piekeren, zelfbeeld, grenzen stellen, communicatie, pesten op het werk, reïntegratie op de werkvloer. Ze werkt, net zoals andere medewerkers binnen Anthentiek, vanuit een ACT-kader. Ellen heeft ervaring als loopbaanconsulente, waar ze werkte rond thema’s zoals solliciteren, pesten op het werk en re-integratie na burn-out of ziekte. Daarnaast heeft ze ook ervaring als klinisch psychologe in een groepspraktijk bij cliënten met uiteenlopende klachten (depressie, angsten…)

Met of zonder VDAB loopbaancheques in Leopoldsburg 

Anthentiek is door de VDAB erkend als gemandateerd loopbaancentrum. Dit betekent dat je in de meeste gevallende beroep kan doen op VDAB loopbaancheques. Met deze loopbaancheques kan je voor 10 euro per sessie gedurende 7 sessies loopbaanbegeleiding volgen. Als je geen recht hebt op VDAB loopbaancheques, omdat je student of werkloos bent of ze al hebt opgebruikt, kan je alsnog bij Anthentiek terecht voor loopbaanbegeleiding. We bieden in dit geval ook loopbaanbegeleiding aan maar dan aan ons reguliere tarief van 60 euro. Op deze manier willen we iedereen de kans geven om goed begeleid te worden in de zoektocht tijdens hun loopbaan en zich goed te voelen in hun job.

Cliënten over trajecten loopbaanbegeleiding in Leopoldsburg via Anthentiek

25.06.2020

Ik heb een hele aangename ervaring gehad met Anthentiek. Ben veel over mezelf te weten gekomen, wat mijn kunnen zijn en wat mijn werkpuntjes zijn | LOOPBAANBEGELEIDING Anthentiek, Hasselt

30.01.2020

k keek uit naar mijn sessies bij Anthentiek. Ik kwam steeds met opgeladen batterijen buiten. Dat er gewoon al geluisterd werd, was voor mij al een grote meerwaarde!

19.01.2020

Heel fijne coaching in het traject loopbaanbegeleiding met veel ruimte voor persoonlijkheid en eigenheid mbt client en werkomgeving. Veel openheid en een mooie verbinding tussen cliënt en Therapeut zonder het te klinisch te maken.

Please reload