Loopbaanbegeleiding in groep

Groepsdiscussie

Wil jij samen bewegen naar een job die écht bij je past?

Loop jij vast in de zoektocht naar een job of studiekeuze die echt bij je past?

Geloof jij net als wij in de kracht van groepscoaching? Dan is ons loopbaanbegeleidingstraject in groep misschien wel iets voor jou.

We helpen je graag werk maken van een job die bij je past.

Om te komen tot een job of studiekeuze die echt bij je past, is het belangrijk om jezelf grondig te leren kennen. In een groepstraject word je in dit proces niet enkel ondersteund door je coach, maar ook door de overige groepsleden. 

 

  • Heb jij geen idee welke job of studiekeuze echt bij je past?

  • Geloof je in de kracht van begeleiding in groep?

  • Heb jij geen recht meer op loopbaancheques en wil je loopbaanbegeleiding volgen aan een voordelig tarief?

  • Ben je student en wil je spaarzaam omgaan met je weekgeld?

Dan lijkt het erop dat jij onze hulp goed kan gebruiken. Contacteer ons voor een eerste afspraak. We kijken ernaaruit je te ontmoeten, hieronder leggen we je alvast uit hoe we te werk gaan.

LET'S ROOT FOR EACH OTHER AND WATCH EACH OTHER GROW

Loopbaan-studiebegeleiding in groep bij Anthentiek - hoe?

Image by Annie Spratt

In 3 sessies van 2 uur gaan jullie samen met elkaar en je coach op zoek naar je waarden, energiegevers en kwaliteiten. Waarden zijn de dingen die voor jou onmisbaar zijn binnen een job of werkomgeving. Energiegevers zijn de taken waar je warm van wordt en die je energie geven. En je kwaliteiten, dat zijn jouw unieke eigenschappen. Ze vormen jouw gereedschapskist, waar je steeds weer uit kunt putten. Op basis van de verzamelde info, gaan we tot slot je richting bepalen en kijken welke stappen je naar je doel leiden. 

 

We werken bewust met kleine groepjes van 4 personen, opdat we elk van jullie voldoende individuele aandacht kunnen geven tijdens het traject.

Loopbaan-studiebegeleiding in groep - prijs?

Voor een loopbaan – of studiekeuzebegeleiding in groep betaal je 20 euro per uur. Dit komt neer op 120 euro voor de 6 sessies (3 x 2 u).

Schrijf je in via ons afspraken formulier, vermeld duidelijk dat je geïnteresseerd bent in het groepstraject en dan nemen wij contact met je op.

 

Telkens we voldoende deelnemers (4) verzameld hebben, starten we met een nieuw groepstraject.