Loopbaanbegeleiding in groep

Wil jij samen bewegen naar een job die écht bij je past?

Loop jij vast in de zoektocht naar een job of studiekeuze die echt bij je past?

Geloof jij net als wij in de kracht van groepscoaching? Dan is ons loopbaanbegeleidingstraject in groep misschien wel iets voor jou.

We helpen je graag werk maken van een job die bij je past.

Om te komen tot een job of studiekeuze die echt bij je past, is het belangrijk om jezelf grondig te leren kennen. In een groepstraject word je in dit proces niet enkel ondersteund door je coach, maar ook door de overige groepsleden. 

 

  • Heb jij geen idee welke job of studiekeuze echt bij je past?

  • Geloof je in de kracht van begeleiding in groep?

  • Heb jij geen recht meer op loopbaancheques en wil je loopbaanbegeleiding volgen aan een voordelig tarief?

  • Ben je student en wil je spaarzaam omgaan met je weekgeld?

Dan lijkt het erop dat jij onze hulp goed kan gebruiken. Contacteer ons voor een eerste afspraak. We kijken ernaaruit je te ontmoeten, hieronder leggen we je alvast uit hoe we te werk gaan.

LET'S ROOT FOR EACH OTHER AND WATCH EACH OTHER GROW

Loopbaan-studiebegeleiding in groep bij Anthentiek - hoe?

In 3 sessies van 2 uur gaan jullie samen met elkaar en je coach op zoek naar je waarden, energiegevers en kwaliteiten. Waarden zijn de dingen die voor jou onmisbaar zijn binnen een job of werkomgeving. Energiegevers zijn de taken waar je warm van wordt en die je energie geven. En je kwaliteiten, dat zijn jouw unieke eigenschappen. Ze vormen jouw gereedschapskist, waar je steeds weer uit kunt putten. Op basis van de verzamelde info, gaan we tot slot je richting bepalen en kijken welke stappen je naar je doel leiden. 

 

We werken bewust met kleine groepjes van 4 personen, opdat we elk van jullie voldoende individuele aandacht kunnen geven tijdens het traject.

Loopbaan-studiebegeleiding in groep - prijs?

Voor een loopbaan – of studiekeuzebegeleiding in groep betaal je 20 euro per uur. Dit komt neer op 120 euro voor de 6 sessies (3 x 2 u).

Schrijf je in via ons afspraken formulier, vermeld duidelijk dat je geïnteresseerd bent in het groepstraject en dan nemen wij contact met je op.

 

Telkens we voldoende deelnemers (4) verzameld hebben, starten we met een nieuw groepstraject.

© 2016-2020 Anthentiek

0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg