top of page

Training in Assertief gedrag

Veel mensen vinden het moeilijk om voor hunzelf op te komen. Sommigen zijn bang, terwijl een ander misschien het lastig vindt om de juistheid te bewaren. Maar het is nodig om je sterk op te stellen voor je eigen behoeften in veel situaties. Om verder te groeien op je werk bijvoorbeeld, ook voor een gezonde, gebalanceerde partnerschap, en in de communicatie met je naasten. Een assertieve houding betekent dat je jezelf bent, en respect hebt voor jezelf en de anderen. Focus op wat belangrijk is.

Heb je ook moeite met zelfvertrouwen, grenzen aangeven, last van een laag zelfbeeld? Volg dan onze training in Assertiviteit in onze groepspraktijk Anthentiek bij Genk (Limburg)Heb je ook moeite met zelfvertrouwen, grenzen aangeven, last van een laag zelfbeeld? Volg dan onze training in Assertiviteit in onze groepspraktijk Anthentiek bij Genk (Limburg)

Leren hoe assertiever te communiceren in 5 sessies

Jij helpt graag je familie, vrienden en collega’s, maar je moet soms aan jezelf denken en je niet wegdenken. En je moet helemaal niet de meest assertiefste te zijn. Maar je wil wel graag voor je opinie moeten uitkomen, en zeggen wat je denkt. Met onze assertiviteitstraining of -therapie leer je jezelf te zijn in je communicatie met iedereen en op een duidelijke, positieve manier je emoties en gedachten te vermelden.

IT'S ONLY BY SAYING NO THAT YOU CAN CONCENTRATE ON THE THINS THAT ARE REALLY IMPORTANT

Training in assertiviteit - hoe?

Heb je ook moeite met zelfvertrouwen, grenzen aangeven, last van een laag zelfbeeld? Volg dan onze training in Assertiviteit in onze groepspraktijk Anthentiek bij Genk (Limburg)

Bij assertiviteitstraining van Anthentiek vinden we het belangrijk dat je leert door het te doen. We behandelen eerst het theoretische aspect om direct daarna op een pragmatische manier rollenspellen te doen. Met de trainer en anderen motiveren we gesprekken en situaties wat jij misschien kan meemaken in je leven. De laatste twee sessies werken we samen met om zo reële situaties te maken. Met veel oefenen en de juiste feedback kom je al snel veel verder naar je doel. Je gaat zien hoe fijn het is om en om altijd jezelf blijven.

Training in assertiviteit - prijs?

Wil jij ook leren hoe assertiever te communiceren? Schrijf je dan in via deze link. Je betaalt 396 (incl. BTW) voor 5 sessies van 1 uur inclusief werkboek. De 5 sessies worden gemaakt op een moment dat voor jou en je trainer past.  Ze vinden plaats in onze praktijk in Hasselt.

bottom of page