Training in Assertief gedrag

Wil je jezelf niet wegcijferen of voorbij lopen, maar tegelijkertijd wel klaarstaan voor anderen? Voor je mening durven uitkomen?

Met onze assertiviteitscursus leer je jezelf blijven in de communicatie met anderen en op een heldere en verbindende manier je boodschap over te brengen.

Heb je ook moeite met zelfvertrouwen, grenzen aangeven, last van een laag zelfbeeld? Volg dan onze training in Assertiviteit in onze groepspraktijk Anthentiek bij Genk (Limburg)Heb je ook moeite met zelfvertrouwen, grenzen aangeven, last van een laag zelfbeeld? Volg dan onze training in Assertiviteit in onze groepspraktijk Anthentiek bij Genk (Limburg)

Leren hoe assertiever te communiceren in 5 sessies

Weet je niet hoe een vriend(in) aan te spreken op zijn of haar storende gedrag? Is omgaan met kritiek steeds weer lastig voor je? 

Vind je het ook zo moeilijk om nee te zeggen als een collega je vraagt om een taak voor de zoveelste keer over te nemen? Of wanneer een familielid je vraagt of je dat klusje nog snel even kan opknappen?  

Dan is onze training in assertief gedrag  jou op het lijf geschreven. 

IT'S ONLY BY SAYING NO THAT YOU CAN CONCENTRATE ON THE THINS THAT ARE REALLY IMPORTANT

Training in assertiviteit - hoe?

Heb je ook moeite met zelfvertrouwen, grenzen aangeven, last van een laag zelfbeeld? Volg dan onze training in Assertiviteit in onze groepspraktijk Anthentiek bij Genk (Limburg)

Onze assertiviteitscursus bestaat uit 5 sessies. In deze sessies trainen we je assertieve vaardigheden, we verkennen verschillende gedragsstijlen (subassertief tot agressief gedrag) en staan stil bij wat assertiviteit is. We leren je je op een assertieve en verbindende manier grenzen aangeven en hoe je nee kan zeggen. We staan stil bij hoe je constructieve feedback kan geven en met feedback van een ander om kan gaan. In onze assertiviteitscursus van Anthentiek leer je ‘al doende’. We bespreken eerst de theorie om die meteen daarna in de praktijk te brengen in rollenspelen.

Bij Anthentiek kiezen we voor een individuele aanpak. Op weg naar meer assertiviteit word je bijgestaan door een deskundige en mensgerichte trainer.

Training in assertiviteit - prijs?

Wil jij ook leren hoe assertiever te communiceren? Schrijf je dan in via deze link. Je betaalt 396 (incl. BTW) voor 5 sessies van 1 uur inclusief werkboek. De 5 sessies worden ingepland op een moment dat voor jou en je trainer past.  Ze vinden plaats in onze praktijk te Hasselt.