Zelfvertrouwen

Zelfverzekerd in het leven staan kun je trainen

Laat je niet langer tegenhouden door zelfkritiek

Ik ben niet goed genoeg. Ik zie er niet uit. Ik ben niet slim genoeg. Ik doe niet genoeg m’n best… We kunnen onszelf behoorlijk de put in praten. Daardoor lukt het vaak niet om in het leven te staan zoals we dat echt zouden willen. Welke verhalen vertel jij jezelf?

 

Zelfkritische gedachtes hebben we allemaal, in meer of mindere mate. We zijn vaak ontzettend hard voor onszelf. De vraag is vooral: hoeveel macht geef je er aan? Anthentiek gaat met jou op zoek naar manieren om te zorgen dat negatieve gedachtes minder invloed op je krijgen. 

Wat kan meer zelfvertrouwen voor jou betekenen?

Hoe zou jij in het leven staan als je meer waardering zou hebben voor jezelf? En als je meer aandacht zou kunnen hebben voor je kwaliteiten in plaats van voor je mindere kanten?

Zou je jezelf dan minder wegcijferen? Zou je nieuwe uitdagingen aangaan? Zou je lekkerder in je vel zitten? 

Bij de psychologen groepspraktijk Anthentiek uit Hasselt kan je terecht om jezelf te trainen in assertiviteit. Zowel in individuele therapie als in groep kan je assertiviteit oefenen met onze ervaren psycholoog oefenen. In een veilige sfeer werkt de psycholoog aan je communicatie, feedback geven en ontvangen en assertieve houding. Anthentiek is gelegen in Hasselt maar is ook goed bereikbaar vanuit andere plaatsen in Limburg zoals Genk, Sint-Truiden en Bilzen.

Hoe werken we aan jouw zelfvertrouwen?

Deze 3 wetenschappelijke technieken gebruikt Anthentiek om jouw zelfvertrouwen te versterken:

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

We zetten Acceptance and Commitment Therapy in om erachter te komen wat de gedachtes en gevoelens zijn die je in de weg staan. Vervolgens gaan we samen met behulp van ACT zoeken naar manieren om anders met deze gedachtes en gevoelens om te gaan zodat je zelfverzekerd in het leven kan staan.

Positieve Psychologie 

Met behulp van positieve psychologie leggen we de focus niet bij wat je niet goed vindt aan jezelf, maar leggen we juist de nadruk op je kwaliteiten. Laten we eens kijken naar je kracht in plaats van je klacht!

Self-Compassion

Waar we anderen al snel begrip en compassie schenken, zijn we vaak genadeloos voor onszelf. Door te werken met self-compassion leren we je om op een andere, liefdevollere manier met jezelf om te gaan. 

Ook jij verdient de zorg die je zo gemakkelijk aan een ander geeft.

Zet de stap en neem contact met ons op.

Cliënten over trajecten rond zelfvertrouwen bij Anthentiek

18.10.2018

Ik heb contact met Anthentiek opgenomen om meer zelf vertrouwen te verkrijgen. Een goed jaar later kan zowel ik als de andere in mijn omgeving zeggen dat mijn zelfvertrouwen er stevig op vooruit is gegaan. De sessies vond ik altijd leuk om naar uit te kijken. Je voelt meteen de warmte en het gevoel...

05.05.2018

Ik wil je eerst en vooral heel erg bedanken. Als ik kijk naar hoe het met me ging een jaar geleden, dan kan ik toch wel zeggen dat er heel wat veranderd is. En dat had ik niet alleen kunnen doen!

Ik kwam naar jou omdat mijn angsten een grote invloed hadden op mijn dagelijks leven. Al na 2 sessies wer...

27.08.2015

In mijn zoektocht naar een job waarin ik mij 100% thuisvoel, heeft Ann mij enorm goed bijgestaan als klankbord, persoonlijke gids, steun en toeverlaat. Dankzij haar ontdekte ik een energie - die enkel gegroeid is in mijzelf, mijn werk en mijn leven. Met enorm veel zorg, toewijding en begrip coachte...

Please reload

Wij staan klaar om jou te helpen!

Als jullie een therapeut of psycholoog in Hasselt (Limburg) zoeken, kunnen jullie bij Anthentiek terecht. Ik mag me misschien niet psycholoog noemen van de belgische wet, omdat ik als psycholoog in nederland afgestudeerd ben. Daarom noem ik mezelf therapeut. Ik doe in mijn praktijk te Hasselt Limburg echter alles qua therapie wat een psycholoog ook doet. Een therapeut leunt eigenlijk ook heel dicht aan bij een psycholoog. Alleen heeft een therapeut voor therapeut gestudeerd en een psycholoog voor psycholoog. Als je je niet goed voelt, hulp nodig hebt van een psycholoog of therapeut of loopbaanbegeleiding zoekt in Hasselt. Last hebben van een depressie, burn-out, faalangst of nood hebt een therapie of psychologische begeleiding kan je contact opnemen, met mij, als psycholoog en therapeut en coach van Limburg. Naar psychologische begeleiding geef ik ook therapie in limburg, hasselt en Genk. Ik woon momenteel in Hasselt, maar heb ook in Genk gewoond. Daarom dat ik zowel in Genk als in Hasselt, eigenlijk in heel limburg therapie geef. Een van mijn specialisaties is therapie geven over faalangst en eigenlijk ben ik ook goed in jobcoaching. Ik heb eerder als jobcoach en loopbaancoach gewerkt in Genk en in Hasselt. Loopbaancoaching is heel hot op dit moment, daarom dat ik het belangrijk vind om ook jobcoaching, naast therapie en psychologie te bieden. Ik werk ook als psycholoog in Nederlands limburg, dat is eigenlijk heel dicht bij Hasselt, Genk en Limburg. In Nederland vind je ook veel psychologen, loopbaancoaching vind je daar minder. Ik werk dus eigenlijk zowel als psycholoog, therapeut en jobcoach in Nederland als in Limburg. 

Als psycholoog, therapeut, loopbaanbegeleider en jobscoach help ik mijn klanten hun leven weer op de rails te krijgen. Ik ben werkzaam in Limburg (Hasselt) als therapeut. Anthentiek doet loopbaanbegeleiding in Hasselt op een authentieke manier. Ann Van Cauwelaert, de oprichter van Anthentiek is een voorstander van de authentieke en positieve coach benadering. Ze is werkzaam in Hasselt en heeft haar coachingspraktijk in Hasselt

© 2020 Anthentiek | 0032 467 031 592  | info@anthentiek.be

IBAN BE86 7350 4891 3650 | Ondernemingsnummer: 0692.853.281 | Privacy Policy

KMO-P: DV. 0228229 

Loopbaanbegeleiding met VDAB loopbaancheques bij loopbaancoach Anthentiek te Hasselt Limburg
Please reload