video therapie bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals therapie en loopbaanbegeleiding

 Kan jij extra ondersteuning gebruiken in deze tijden? 

 We helpen je graag verder met online video therapie! 

Sinds het Corona virus ons land in zijn greep heeft, zijn we overgeschakeld op online video therapie. We begrijpen dat je misschien net vandaag onze ondersteuning extra goed kan gebruiken.  

 

Onze online aanpak is echter niet anders als anders. We leven nog steeds onze waarden en gaan warm, gepassioneerd en deskundig te werk. We proberen de gevoelsafstand zo klein mogelijk te houden al is de fysieke afstand net dat tikkeltje groter.   

Online video therapie & loopbaanbegeleiding in tijden van Corona

Online video therapie bij Anthentiek, voor wie?

  • Zij die psychologisch getroffen worden door het Corona- virus. Of je nu extra angsten hebt in deze Corona-crisis of in een sector werkt die momenteel onder grote druk staat. Misschien vind je de onzekerheid rond je job lastig te dragen of struggle je als ondernemer met de implicaties van Corona op je zaak?

  • Iedereen die vastloopt in zijn job. Misschien was er al twijfel aan je job voor de crisis en vind je nu eindelijk de ruimte om een online loopbaanbegeleidingstraject aan te vatten. Of misschien ben je er net in de hele drukte wel van overtuigd geraakt dat de job die je vandaag doet niet de jouwe is.

Kamp jij met angsten of onzekerheid? Voel je in alles dat je nood hebt aan hulp? Neem dan contact met ons op. We staan graag langs je in een online traject.

Welk online aanbod hebben we uitgewerkt? 

 

Hoe werkt online video therapie?

  • We vinden het belangrijk om zowel in onze therapeutische sessies als in onze loopbaanbegeleiding warm en wetenschappelijk onderbouwd te werken. Al onze medewerkers zijn geschoold als psycholoog/therapeut en genoten daarnaast van een opleiding als loopbaancoach. 

 

  • We doen onze online video therapie via online-tools als skype, facetime en zoom... Indien je nu denkt: “Graag, maar hoe begin ik er in hemelsnaam aan?”. Maak je geen zorgen, we gidsen je stap voor stap door de installatie en werken ook telefonisch indien je dat verkiest.

Prijs van onze online video therapie
  • Voor therapeutische sessies betaal je 60 euro per 50 min. De betaling gebeurt bij online sessies via de payconic/bankcontact app. ​

 

  • Heb jij nood aan een afspraak, klik dan hier. Als er nog vragen of onduidelijkheden zijn, kan je ons altijd contacteren op het nummer 0470 61 98 26. Tot gauw!

Lees meer over therapie thema's in onze blogs

Cliënten over video therapie trajecten bij Anthentiek

 Contacteer ons om samen werk te maken van wat je écht wil! 

Contacteer Anthentiek voor video therapie bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals therapie en loopbaanbegeleiding Meld je nu aan voor video therapie bij psychologenpraktijk Anthentiek te Hasselt (Limburg) voor onderwerpen zoals therapie en loopbaanbegeleiding video bij therapeut Anthentiek uit Hasselt voor hulpvragen rond loopbaanbegeleiding en therapie voor thema's zoals video en therapie